0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα με πήραν να στείλω άρων-άρων τα χαρτιά μου για το ΣΔΕ Κέρκυρας πριν 2 βδομάδες περίπου..Τα έστειλα μεν, ούτε φωνή και ακρόαση δε...
Εμένα δεν μου ζήτησαν τίποτα! Όμως νομίζω ότι εξαρτάται από το ΣΔΕ στο οποίο είσαι. Σε αυτό που ήμουν πρόπερσι, μου ζητούσαν κάθε μήνα να τους πάω τι θα διδάξω και αφού τελείωνε ο μήνας μου ζητούσαν να πάω τι τελικά δίδαξα.
Ο Γλωσσικός γραμματισμός δεν περιλαμβάνει αρχαία και δεν μπορείς να διδάσκεις αρχαία σε όλο το τμήμα επειδή ένας μόνο μαθητής το θέλει! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις να σου δώσουν 1-2 ώρες τη βδομάδα να κάνεις στον μαθητή ενισχυτική και εκεί να του διδάξεις αρχαία. Εγώ έχω 2 ώρες τη βδομάδα ενισχυτική. Όμως πρέπει ο διευθυντής να επιμείνει στο ΙΔΕΚΕ να σας δώσουν αυτές τις extra ώρες γιατί συνήθως το ΙΔΕΚΕ τσιγκουνεύεται!!!
συναδελφοι χρονια πολλα και καλη χρονια...βγηκαν τα αποτελεσματα για καποια σδε πχ ορχομενου που με ενδιαφερει....το ονομα μου εχει επισημανθει με πρασινο χρωμα...αυτο σημαινει οτι με δεχτηκαν? αν ναι πωσ πρεπει να ενεργησω απο δω και περα.... υπαρχει περιπτωση να με παρουν τηλεφωνο για να παρουσιαστω?