0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 02, 2011, 07:50:03 pmστην ιδια θεση ειναι πολλοι φανταζομαι. στειλαμε χαρτια αλλα δεν καταλαβαινω τι εγινε....ε ρε θα σπασουν τα τηλεφωνα αυριο στο ιδεκε. βρε μπας και εχει σχεση οτι το εστειλα πορτα πορτα με το ταχυδρομειο και οχι με courier?και εγω θα παρω τηλεφωνο να δω τι εγινε με την αιτηση αλλα αφου εχει βρεθει μονιμος, δεν νομιζω να εχει νοημα....ετσι και αλλιως το τεβε παραμενει τεβε . το ΣΔΕ της περιφερειας μου παντως εχει ξεκινησει με υπεραρθμους μονιμους. στις υπολοιπες περιοχες ακομα εχει κενα?
στην ιδια θεση ειναι πολλοι φανταζομαι. στειλαμε χαρτια αλλα δεν καταλαβαινω τι εγινε....ε ρε θα σπασουν τα τηλεφωνα αυριο στο ιδεκε. βρε μπας και εχει σχεση οτι το εστειλα πορτα πορτα με το ταχυδρομειο και οχι με courier?
πήρα τηλ αλλα δεν το σηκώνουν...βασικά μαλλον δεν εχουν πάει ακόμα στα γραφεία τους...τι περίεργο???!!! την αιτηση αυτή που λες πού την βρίσκω? υπεύθυνη δήλωση εννοείς??? κι αν δεν την πάρουν και αυτή?! εχω ταλαιπωρηθεί πολύ τελευταία με χαρτιά π θα έπρεπε να πάρουν και δεν τα πήραν... μπ$%&δελο εχουν κάνει τη χώρα....
Γιατί ξαφνικά μου φαίνονται όλα αυτά πάρα πολύ δευτερεύοντα; Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του "παραμυθιού" που ζούσε η χώρα για δεκαετίες. Φοβάμαι ότι οι εξελίξεις πια μας ξεπερνούν.
Καλημέρα συνάδελφοι.Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα ΣΔΕ,αλλά αναρωτιέμαι το εξής:Τα χρήματα που παίρνει κάποιος από τα ΣΔΕ,καλύπτουν τις εισφορές στο τεβε,μένει τίποτα?Αξίζει τον κόπο να δουλέψει κάποιος εκεί?
Παράθεση από: Radius στις Νοεμβρίου 03, 2011, 10:33:33 amΓιατί ξαφνικά μου φαίνονται όλα αυτά πάρα πολύ δευτερεύοντα; Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του "παραμυθιού" που ζούσε η χώρα για δεκαετίες. Φοβάμαι ότι οι εξελίξεις πια μας ξεπερνούν.οκ εχεις δικιο αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια.........ασε τον κοσμο να ελπιζει
Την χρειάζεται αυτήν την σοβαρότητα η χώρα αυτή την στιγμή...
Να ελπίζει τι....;;;;;; Εδώ δεν μιλάμε πλέον για προσλήψεις ή μη...αλλά για το αν τον επόμενο μήνα θα πληρωθούν οι συντάξεις κι οι μισθοί κι αν θα έχουμε ευρώ ή δραχμές....Ειλικρινά...απορώ...άλλο πράγμα η ελπίδα κι άλλο η φαιδρότητα....ας είμαστε λίγο σοβαροί αυτές τις κρίσιμες μέρες κι ας βγούμε λίγο απ'το καβούκι μας!! Την χρειάζεται αυτήν την σοβαρότητα η χώρα αυτή την στιγμή...
παιδια υπαρχουν και χειροτερα........μολις χαρηκα που ειμαι πρωτος στη ειδικοτητα μου στο σδε της περιοχης μου και μολις εμαθα οτι εγινε αποσπαση μονιμου και εμεινα με την πρωτια