0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.gsae.edu.gr/el/geniki-ekpaidefsi-enilikon/mathe-gia-tin-geniki-ekpaidefsi-enilikon Τελευταία παράγραφος, ξεκάθαρα τυπικη
Πέρα από τι μας συμφέρει εμάς αυτό είναι το λογικό να μπουν στις αιτήσεις των αναπληρωτών.Έτσι και πιο διαφανή κριτήρια θα υπάρχουν και θα στελεχώνονται από νωρίς τα σδε. Έπειτα αν μπουν στους ενιαίους πίνακες οι διευθυντές θα ελέγχονται καλύτερα και δε θα βάζουν όσες ώρες θέλουν στον κάθε ωρομίσθιο ή θα του λένε πήγαινε σε άλλο σχολείο ή δε σε βολεύω στο πρόγραμμα.
είναι η μοναδική δομή της χώρας στην εκπαίδευση που λειτουργεί θα έλεγα ευρωπαικά. να την χαλάσουμε και αυτή για να χαίρονται οι αναπληρωτές; από την πρόσληψη εκπαιδευτικών, η δομή λειτουργίας και ο τρόπος διδασκαλίας είναι πολύ διαφορετικά και με άριστες προδιαγραφές. τώρα θα μου πεις λειτουργεί;;; αν έκαναν προσλήψεις στην ώρα τους και υπήρχαν καλύτερες εγκαταστάσεις ναι σαφώς και λειτουργεί και μάλιστα με άριστα αποτελέσματα.
Συνάδελφοι, έχω μπερδευτεί!Είμαι φιλόλογος με μικρή προϋπηρεσία σε προγράμματα ενηλίκων. Δεν είμαι διορισμένη. Μπορώ να κάνω αίτηση για ΣΔΕ; Διότι για την ώρα βλέπω μόνο κάτι προκηρύξεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών που εργάζονται ήδη σε δημόσια σχολεία...