0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο θα ηταν το καλυτερο. βεβαια, μονο στην αναδρομικη ισχυ του νομου, ισως να μπορουμε να πατησουμε. αλλα, το φεκ μιλαει για συνεχεια του νομου 4838/2010 της Διαμαντοπουλου. που σημαινει οτι τα εχουν προσχεδιασει με μεγαλη προσοχη. με αυτο τον τροπο δεν θεωρουν οτι εχει αναδρομικη ισχυ, απλά ειναι η συνεχεια του προηγουμενου και ο ωρομισθιος του τυπικου εκεινη την εποχη 2010+ ηταν με 4ωρο.
Καλημερα...αν σου ειναι ευκολο μπορεις να αναρτησεις την αποφαση ...που μιλαει για 4ωρο!!!!Εχω αλλη μια απορια: τηλεφωνησα κι εγω στην πρωτοβαθμια κ μου ειπαν οτι υπαρχει οντως το ενδεχομενο ως ωρομισθιοι να παρουμε εως 12 ωρες και με τα φετινα δεδομενα...ωστοσο, εμενα μου εχουν τηλεφωνησει απο το σχολειο δευτερης ευκαιριας για 11 ωρες ωρομισθια...αραγε θα μπορω να δουλευω σε 2 σχολεια με συνολο 23 ωρες ως ωρομισθια???Αυτο ειναι ενα ερωτημα συναδελφου τον οκτωβριο του 2010...
Ωραία τοτε αν θέλουν να ειναι δίκαιοι ας αλλάξουν τις συμβάσεις μας σε αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου.αυτοι παρανόμησαν δίδοντας μας παραπάνω ώρες. Το δίκαιο δεν ειναι αναδρομικά να μας κόβουν τα μόρια που είχαν προσμετρηθεί και μας επέτρεψαν να δουλέψουμε. Το δίκαιο λοιπόν θα ήταν να είχαμε προσληφθεί ως αναπληρωτές μειωμένου αφού μας επέτρεψαν παραπάνω ώρες και μάλιστα ούτε κάν με ΙΚΑ.Αλλα μαλλον κάτι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη τροπολογία την οποία φυσικά μερίμνησαν είσαι βάρος μας.
κι εγω θα κανω ενσταση. μου ειπαν οτι για να κανω, καλο θα ειναι να εχει βγει η εγκυκλιος, οπου θα αναφερεται ο νομος αναλυτικα
παιδιά, αν είναι να δράσουμε ομαδικά, θα ήθελα να μ' ενημερώσετε κι εμένα για προσφυγή ή οτιδήποτε άλλο
Μπορείτε, με σιγουριά, να μου πείτε ποιό/πότε ήταν το όριο ωρών που στην τυπική εκπαίδευση χαρακτήριζε τους ωρομίσθιους - μετά το 2010?Στην αρχή ήταν οι 4 ώρες την εβδομάδα, μετά ήταν και παραμένουν οι 8 ώρες την εβδομάδα.Δεν θυμάμαι όμως σε ποια έτη ίσχυαν αυτά τα όρια - ώστε να τσεκάρω τα μόριά μου (& πόσα χάνω)!
Καλημέρα σε όλους! Σας μιλάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΣΔΕ, Πανελλήνιος Σύλλογος Συμβούλων και Ωρομισθίων Καθηγητών ΣΔΕ.Θα έπρεπε αυτοί που γράφουν άσχημα για τον σύλλογο να ευχαριστούν που βρέθηκε ένας τρελός (εγώ) και άλλοι τρεις τρελοί (τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ) που ασχολήθηκαν για να δημιουργηθεί επιτέλους ένας σύλλογος μέσα από τις δυσκολίες που περιέγραψα πριν. 9 μήνες...