0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτές οι εγκύκλιοι δεν καλύπτουν την ειδική αυτή περίπτωση συμβάσεων έργου που όμως το έργο είναι διδακτικό.Είναι παράλογο να μη προσμετράται μισθολογικά διδακτική προϋπηρεσία σε εργαζόμενους που η δουλειά τους είναι να διδάσκουν.Είναι λάθος .Δεν το πρόβλεψαν, δεν ξέρανε ότι υπάρχουν αυτές οι συμβάσεις, δεν ξέρουν τη σχέση εργασίας εκπαιδευτικών-ΙΝΕΔΙ
Μίλησε ο διευθυντής με την υπάλληλο στον ΟΑΕΔ και της ειπε οτι θα δώσει ενα χαρτί που να λεει οτι απο ποτε μέχρι ποτε εχω δουλέψει όπως επίσης και το χαρτί απτην διαύγεια ... Η υπαλληλος ειπε να κανω την αίτηση και θα ειναι σε εκκρεμότητα για την σύμβαση που δεν θα ειναι έτοιμη. Και οταν με τι καλό θα την στείλω στον ΟΑΕΔ θα μέτρα η ανεργία απο 1η Αυγούστου. Τι να πω αύριο που θα τα κανω θα σας πω , όπως και θα ρωτήσω μέχρι ποσο μπορούν να περιμένουν ο ΟΑΕΔ για την σύμβαση αυτή. Στο τηλ που πηρα σημερα 2131314634 η κοπέλα δεν μπορώ να πω ευγενέστατη μου ειπε να περιμενω μεσα Σεπτέμβρη ... αν κάποιος ξερει κατι να μας πει... αν παλι δεν γινει τίποτα σκέφτομαι να πληρώσω ενα ένσημο για να πάρω απο άλλου απόλυση... υπόψιν οτι εχω ένσημα απο πρωινό σχολείο που δούλευα ως να πληρώτρια...ο θεός βοηθός