0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαστε πολύ σοβαροί . Και συζητάμε πολιτισμένα νομίζω για τους παράγοντες που μας εμποδίζουν να πάμε να κάνουμε μάθημα. Προσωπικά έχω μια τάση να πιστεύω ότι αν δεν αποφάσιζαν για κατάληψη ακριβώς την στιγμή που ήμασταν με το ένα πόδι στο σχολείο, δεν θα είχαμε χάσει ένα μήνα μαθήματα. Μου φαίνεται κάπως παράλογο το σενάριο που αναφέρεις. Αν και στους καιρούς που ζούμε δεν θα μου έκανε έκπληξη αν έπεφτε κάνας μετεωρίτης την ημέρα που θα μας καλέσουν για μάθημα
Φυσικά και με ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία των ΣΔΕ όπως και η πρόσληψη και η πληρωμή των ωρομισθίων στην ώρα τους, ακόμη κι αν είμαι μόνιμος...
Στο ΙΝΕΔΙ
Τι εννοείς συνάδελφε(; Έχεις κάποια πηγή να παραθέσεις;
Αυτά λένε τς κεντρικά γραφεία των αρμοδίων του υπεπθ. Δλδ τίποτα χρήσιμο που να βοηθάει.
3ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ/ΕΛΚΕ ΕΜΠΕδώ και μία εβδομάδα πραγματοποιούμε κατάληψη στην Πρυτανεία και τον ΕΛΚΕ του ΕΜΠ. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις η κατάληψη γίνεται ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των εστιακών φοιτητών για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης (κατάληψη ΙΝΕΔΙ
Τι πέτυχε αυτή η κατάληψη πέρα από την ταλαιπωρία κτλ κτλ κτλΑπαντώ:Πέτυχε, σε πρώτη φάση, να δεσμευθεί το ΙΝΕΔΙ
Αναφέρονται κάπου τα ΣΔΕ;
Να σπουδάσουμε ΟΛΟΙ; Σε πανεπιστήμια;;Μάλλον δεν το σκέφτηκες πολύ βαθιά φίλη μου αυτό.
To make things short, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: Όχι. Πουθενά στον κόσμο δεν αναφέρονται τα ελληνικά ΣΔΕ, πολύ περισσότερο οι ωρομίσθιοι που είναι σκλάβοι σε αυτά. Μπορείς να φανταστείς άραγε το γιατί;...
Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου (λέμε τώρα), θα κοιτούσα να διαγράψω το συγκεκριμένο μήνυμα ώστε να μη με εκθέτει. Δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα. Σίγουρα γίνεται τροποποίηση.To make things short, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: Όχι. Πουθενά στον κόσμο δεν αναφέρονται τα ελληνικά ΣΔΕ, πολύ περισσότερο οι ωρομίσθιοι που είναι σκλάβοι σε αυτά. Μπορείς να φανταστείς άραγε το γιατί;...
Εγώ δεν σε προσέλαβα οκ ? Δεν με ενδιαφέρουν οι βίαιες προτάσεις και λύσεις. Έχω άλλη γνώμη.
Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου (λέμε τώρα), θα κοιτούσα να διαγράψω το συγκεκριμένο μήνυμα ώστε να μη με εκθέτει. Δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα. Σίγουρα γίνεται τροποποίηση.
Άντε καληνύχτα, δε βγαίνει άκρη προφανώς εδώ πέρα.
Sphinx πρόσεχε γιατί μπορεί να διαγραφούν και τίποτα μηνύματά σου χωρίς να το καταλάβεις. Δικά μου πάντως διαγράφτηκαν, φαίνεται κάποιοι έχουν επιρροή στους διαχειριστές του φόρουμ. Μπορεί κι αυτό που γράφω να σβηστεί. Άντε καληνύχτα, δε βγαίνει άκρη προφανώς εδώ πέρα.