*

Αποστολέας Θέμα: Πρόσληψη Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας  (Αναγνώστηκε 3314207 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bomb

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
είμαστε πολύ σοβαροί  :). Και συζητάμε πολιτισμένα νομίζω για τους παράγοντες που μας εμποδίζουν να πάμε να κάνουμε μάθημα.
Προσωπικά έχω μια τάση να πιστεύω ότι αν δεν αποφάσιζαν για κατάληψη ακριβώς την στιγμή που ήμασταν με το ένα πόδι στο σχολείο,  δεν θα είχαμε χάσει ένα μήνα μαθήματα.

Μου φαίνεται κάπως παράλογο το σενάριο που αναφέρεις. Αν και στους καιρούς που ζούμε δεν θα μου έκανε έκπληξη αν έπεφτε κάνας μετεωρίτης την ημέρα που θα μας καλέσουν για μάθημα  :P

Καλά ενοείται ότι πίσω από τους φοιτητές βρίσκεται το υπουργείο και υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες!! Τόσα χρόνια που περάσατε από σχολεία και πανεπιστήμια ποιοι ήταν πίσω από τους φοιτητές πού έκαναν τη κατάληψη;; Στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Archduke Juan North

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Φυσικά και με ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία των ΣΔΕ όπως και η πρόσληψη και η πληρωμή των ωρομισθίων στην ώρα τους, ακόμη κι αν είμαι μόνιμος...

Ναι ξέρω, "από την καλή σου την καρδιά". Ενώ όμως εδώ μέσα σουλατσάρεις αρκετά γιατί σε παίρνει και έχει φαΐ, για το θέμα "Πληρωμές Ωρομισθίων ΣΔΕ" δεν σε βλέπω να ασχολείσαι καθόλου και να σχολιάζεις, έτσι δεν είναι; Και γιατί να ασχοληθείς;...

Λοιπόν, μεγάλο κομπλότο εδώ μέσα! Σφηκοφωλιά λυσσασμένων νεοφιλελέρων. Πλάκα έχει! :-)

Αυτό που δεν έχει πλάκα είναι πως φαίνεται να μην πονάει κανενός το μάτι με τα σκουπίδια που διαβάζει ώστε να παρέμβει. Ίσως και να πιστεύουν πως δε βγαίνει κάτι από όλα αυτά. Όμως έτσι αφήνουν τους πεμπτοφαλαγγίτες του ΙΝΕΔΙ
"Το να νίπτει κάποιος τας χείρας του μπροστά στη σύγκρουση μεταξύ του ισχυρού και του ανήμπορου σημαίνει ότι παίρνει το μέρος του ισχυρού, όχι ότι είναι ουδέτερος."
Paulo Freire

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
"Το να νίπτει κάποιος τας χείρας του μπροστά στη σύγκρουση μεταξύ του ισχυρού και του ανήμπορου σημαίνει ότι παίρνει το μέρος του ισχυρού, όχι ότι είναι ουδέτερος."
Paulo Freire

Αποσυνδεδεμένος bomb

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τι εννοείς συνάδελφε(;); Έχεις κάποια πηγή να παραθέσεις;
Αυτά λένε τς κεντρικά  γραφεία των αρμοδίων του υπεπθ. Δλδ τίποτα χρήσιμο που να βοηθάει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτά λένε τς κεντρικά  γραφεία των αρμοδίων του υπεπθ. Δλδ τίποτα χρήσιμο που να βοηθάει.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:
Αυτό όμως το "τίποτα χρήσιμο που να βοηθάει" το χρησιμοποίησες για να διαδώσεις fake news και να στηρίξεις τη φανταστική "επιχειρηματολογία" σου. Δηλαδή αφερεγγυότητα.

Σε άλλα νέα (η υπογράμμιση δική μου):
https://athens.indymedia.org/post/1580939/
Παράθεση
3ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ/ΕΛΚΕ ΕΜΠ
Εδώ και μία εβδομάδα πραγματοποιούμε κατάληψη στην Πρυτανεία και τον ΕΛΚΕ του ΕΜΠ. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις η κατάληψη γίνεται ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των εστιακών φοιτητών για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης (κατάληψη ΙΝΕΔΙ
Paulo Freire

Αποσυνδεδεμένος tenere1982

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Κάποιος ρώτησε πριν λίγο ποιοί και πού είμαστε οι όψιμοι υπερασπιστες της κατάληψης.
Απαντώ:
Είμαστε εδώ και είμαστε όποιοι θέλουμε, δεν θα δώσουμε λογαριασμό και Ε1.

Ο ίδιος (νομίζω) ρώτησε:

Τι πέτυχε αυτή η κατάληψη πέρα από την ταλαιπωρία κτλ κτλ κτλ
Απαντώ:
Πέτυχε, σε πρώτη φάση, να δεσμευθεί το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Τι πέτυχε αυτή η κατάληψη πέρα από την ταλαιπωρία κτλ κτλ κτλ
Απαντώ:
Πέτυχε, σε πρώτη φάση, να δεσμευθεί το ΙΝΕΔΙ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αναφέρονται κάπου τα ΣΔΕ;

Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου (λέμε τώρα), θα κοιτούσα να διαγράψω το συγκεκριμένο μήνυμα ώστε να μη με εκθέτει. Δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα. Σίγουρα γίνεται τροποποίηση.

To make things short, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: Όχι. Πουθενά στον κόσμο δεν αναφέρονται τα ελληνικά ΣΔΕ, πολύ περισσότερο οι ωρομίσθιοι που είναι σκλάβοι σε αυτά. Μπορείς να φανταστείς άραγε το γιατί;...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2017, 06:13:18 pm από Archduke Juan North »
Paulo Freire

Αποσυνδεδεμένος Nikoletta Karasmani

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Να σπουδάσουμε ΟΛΟΙ;  Σε πανεπιστήμια;;Μάλλον δεν το σκέφτηκες πολύ βαθιά φίλη μου αυτό.

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι τελείως αποπροσανατολιστικό από αυτό που είπα. Προφανώς δε περιμένεις να κάτσω να σου εξηγήσω το λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να σπουδάζουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

To make things short, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: Όχι. Πουθενά στον κόσμο δεν αναφέρονται τα ελληνικά ΣΔΕ, πολύ περισσότερο οι ωρομίσθιοι που είναι σκλάβοι σε αυτά. Μπορείς να φανταστείς άραγε το γιατί;...

Σωστός! Κάποιοι περιμένουν να παλέψουν οι άλλοι γι αυτούς... Η επανάσταση του καναπέως!

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου (λέμε τώρα), θα κοιτούσα να διαγράψω το συγκεκριμένο μήνυμα ώστε να μη με εκθέτει. Δεν ξέρω αν γίνεται, ρώτα. Σίγουρα γίνεται τροποποίηση.

Εγώ δεν σε προσέλαβα οκ ?

Δεν με ενδιαφέρουν οι βίαιες προτάσεις και λύσεις.  Έχω άλλη γνώμη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2017, 07:37:53 pm από Sphinx2 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εγώ δεν σε προσέλαβα οκ ?
Δεν με ενδιαφέρουν οι βίαιες προτάσεις και λύσεις.  Έχω άλλη γνώμη.

Μωρέ ούτε εσύ με προσέλαβες, ούτε το ΙΝΕΔΙ
Paulo Freire

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ

Sphinx πρόσεχε γιατί μπορεί να διαγραφούν και τίποτα μηνύματά σου χωρίς να το καταλάβεις. Δικά μου πάντως διαγράφτηκαν, φαίνεται κάποιοι έχουν επιρροή στους διαχειριστές του φόρουμ. Μπορεί κι αυτό που γράφω να σβηστεί. Άντε καληνύχτα, δε βγαίνει άκρη προφανώς εδώ πέρα.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Άντε καληνύχτα, δε βγαίνει άκρη προφανώς εδώ πέρα.

Εγώ τι να πω σε όλα αυτά; Καληνύχτα!
Paulo Freire

Αποσυνδεδεμένος Sphinx2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Sphinx πρόσεχε γιατί μπορεί να διαγραφούν και τίποτα μηνύματά σου χωρίς να το καταλάβεις. Δικά μου πάντως διαγράφτηκαν, φαίνεται κάποιοι έχουν επιρροή στους διαχειριστές του φόρουμ. Μπορεί κι αυτό που γράφω να σβηστεί. Άντε καληνύχτα, δε βγαίνει άκρη προφανώς εδώ πέρα.

ναι, το πρόσεξα. Νομίζω ότι σβήστηκαν κάποια που περιείχαν της επιθετικές αναρτήσεις και χαρακτηρισμούς του συναδέρφου (?) που αν δεν συμφωνείς μαζί του, γίνεσαι αυτόματα (ταξικός  ;) ) εχθρός. Και ίσως και επειδή κάποια από τα θέματα που που συζητάμε, αν και τα θεωρώ χρήσιμα, είναι λίγο άσχετα από το θέμα μας :).

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2017, 12:35:02 am από Sphinx2 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144