0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:41:07 pmπριν λίγο μίλησα με τον καψαλάκη κ μ είπε να περιμένω γύρω στα 100 άτομα στην ε φάσηΌχι ρε γαμωτο λίγο παραπάνω δεν μπορεί να πάρει..?!
πριν λίγο μίλησα με τον καψαλάκη κ μ είπε να περιμένω γύρω στα 100 άτομα στην ε φάση
στην παράλληλη επίσης ο καψαλακη είπε ότι έστειλαν στο ηράκλειο έναν δασκαλο ενώ είχε βγάλει 20 κενά..
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:36:45 pmη αληθεια ειναι οτι κ εγω περιμενω πως κ πως...μακαρι να πανε ολα καλα να παρει κ ε φαση να δουλεψουν πολλοι δασκαλοι!!!το ειδα κ εγω για τον εβρο!τη θεση εχεις βασουλα;οσο για τον καψαλακη μπορω κ εγω να κανω τις προβλεψεις του...σορυ αλλα μ εχει τσαντισει...Λίγο κάτω από 270 στον μηδενικής πάντα...Μακάρι να με πάνε εκεί, νομίζω ότι θα κλάψω από την χαρά μου, αν γίνει έτσι!!!!!Αν βγει πρώτα το ΖΕΠ, θεωρώ ότι έχω πολλές ελπίδες για Έβρο, αν βγει η ε φάση, τρέμω μήπως είμαι μέσα και με πάνε αλλού για αλλού!!!!Συγνώμη, αλλά ας όψεται η οικογένεια...
η αληθεια ειναι οτι κ εγω περιμενω πως κ πως...μακαρι να πανε ολα καλα να παρει κ ε φαση να δουλεψουν πολλοι δασκαλοι!!!το ειδα κ εγω για τον εβρο!τη θεση εχεις βασουλα;οσο για τον καψαλακη μπορω κ εγω να κανω τις προβλεψεις του...σορυ αλλα μ εχει τσαντισει...
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:42:52 pmστην παράλληλη επίσης ο καψαλακη είπε ότι έστειλαν στο ηράκλειο έναν δασκαλο ενώ είχε βγάλει 20 κενά..Προσωπικά θεωρώ τον Καψαλάκη πολύ άκυρο για να μην πω τελείως!!!Μόνο Μπράτη σχετικά έχω στα υπόψη, γιατί έχει πέσει μέσα στα περισσότερα.Πολύ σπάνια πέφτει έξω, αλλά και πάλι τελευταία στιγμή ανακοινώνει τα κακώς κείμενα.Πάντως, αφού έχουν εγκριθεί οι ΖΕΠ και έχει γίνει γνωστός και ο ακριβής αριθμός, δεν βρίσκω το κώλυμα να μην βγει σήμερα...
Παράθεση από: vasoulals στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:41:12 pmΠαράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:36:45 pmη αληθεια ειναι οτι κ εγω περιμενω πως κ πως...μακαρι να πανε ολα καλα να παρει κ ε φαση να δουλεψουν πολλοι δασκαλοι!!!το ειδα κ εγω για τον εβρο!τη θεση εχεις βασουλα;οσο για τον καψαλακη μπορω κ εγω να κανω τις προβλεψεις του...σορυ αλλα μ εχει τσαντισει...Λίγο κάτω από 270 στον μηδενικής πάντα...Μακάρι να με πάνε εκεί, νομίζω ότι θα κλάψω από την χαρά μου, αν γίνει έτσι!!!!!Αν βγει πρώτα το ΖΕΠ, θεωρώ ότι έχω πολλές ελπίδες για Έβρο, αν βγει η ε φάση, τρέμω μήπως είμαι μέσα και με πάνε αλλού για αλλού!!!!Συγνώμη, αλλά ας όψεται η οικογένεια...νομιζω οτι αφερειςενα ατομο.η πρωτη που πηρε ειναι απ τον πινακα β.οχι οτι κανει κμ φοβερη διαφορα αλλα λιγο λιγο κτ ειναι κ αυτο!!!¨-) ευχομαι ο,τι καλυτερο πιστεψε το και θα συμβει..
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:44:25 pmΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:41:07 pmπριν λίγο μίλησα με τον καψαλάκη κ μ είπε να περιμένω γύρω στα 100 άτομα στην ε φάσηΌχι ρε γαμωτο λίγο παραπάνω δεν μπορεί να πάρει..?! γιατί βιβάκι τι θέση έχεις;
πραγματικα ουτε εγω το καταλαβαινω γτ δεν βγαινουν απ τη στιγμη που υπαρχουν τα κενα και τα εχουν υπογραψει κιολας...σορυ για το ορθογραφικο λαθος πιο πανω...
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:46:19 pmΠαράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:44:25 pmΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:41:07 pmπριν λίγο μίλησα με τον καψαλάκη κ μ είπε να περιμένω γύρω στα 100 άτομα στην ε φάσηΌχι ρε γαμωτο λίγο παραπάνω δεν μπορεί να πάρει..?! γιατί βιβάκι τι θέση έχεις; κοίτα πλέον έχω χάσει τα αυγά κ τα πασχαλια αλλά γυρω στο 170 κ κάτι ψιλά θέλω..
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:50:31 pmπραγματικα ουτε εγω το καταλαβαινω γτ δεν βγαινουν απ τη στιγμη που υπαρχουν τα κενα και τα εχουν υπογραψει κιολας...σορυ για το ορθογραφικο λαθος πιο πανω...Ποιος κοιτάει τα ορθογραφικά τέτοιες ώρες;;;;!!!!Οι περισσότεροι δεν έχουμε νύχια αυτή την στιγμή!!!!
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:42:52 pmστην παράλληλη επίσης ο καψαλακη είπε ότι έστειλαν στο ηράκλειο έναν δασκαλο ενώ είχε βγάλει 20 κενά.. στην παράλληλη μέχρι τώρα πήρε 700 άτομα...πόσα να πάρει πια!!