0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:44:07 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:38:13 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό! παιδια τι να προβληματιστειτε τον ιουνιο.....................η κατασταση θα παει απο το κακο στο χειριτερο, αλλαξτε επαγγελμαΣυγνώμη συνάδελφε, καταβάλλω τόση προσπάθεια και έρχεσαι να μας αποτελειώσεις????Γιατί και πιο άλλο επάγγελμα ευημερεί τέτοιους καιρούς?Όλα καλά θα πάνε, την υγεία μας να έχουμε!Και όλες οι οικογένειες εξ'άλλου έχουν τον πόνο τους...ο καθένας το δικό του!Ας χαλαρώσουμε...
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:38:13 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό! παιδια τι να προβληματιστειτε τον ιουνιο.....................η κατασταση θα παει απο το κακο στο χειριτερο, αλλαξτε επαγγελμα
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό!
Με πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:48:20 pmΠαράθεση από: stavroula06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:46:49 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:44:07 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:38:13 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό! παιδια τι να προβληματιστειτε τον ιουνιο.....................η κατασταση θα παει απο το κακο στο χειριτερο, αλλαξτε επαγγελμαΣυμφωνώ. Καμιά ιδέα??ιδρυση φροντιστηριου η εξωτερικοΔεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενάάάαααααααααααααααααα.......εδώ θα μείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: stavroula06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:46:49 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:44:07 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:38:13 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό! παιδια τι να προβληματιστειτε τον ιουνιο.....................η κατασταση θα παει απο το κακο στο χειριτερο, αλλαξτε επαγγελμαΣυμφωνώ. Καμιά ιδέα??ιδρυση φροντιστηριου η εξωτερικο
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:44:07 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:38:13 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:30:28 pmΜε πηραν μειωμένου στο κιλκίς!!!Τελευταία στιγμή το είχα δηλώσει και δεν χαιρομαι καθόλου με αυτο τώρα!!!Δεν θα μένει τίποτα με τις βενζίνες πηγαινέλα!!!Τάνια καλώς ή κακώς τις επιλογές μας για αυτή τη χρονιά τις κάναμε!Οπότε συγχαρητήρια που σε καλέσανε, τουλάχιστον μπαίνει η ζωή σου σε ένα πρόγραμμα και μπορείς να δουλέψεις και αλλού παράλληλα.Από τον Ιούνιο πάλι ξαναπροβληματιζόμαστε!Εδώ θα είμαστε!Και κάθε εμπόδιο για καλό! παιδια τι να προβληματιστειτε τον ιουνιο.....................η κατασταση θα παει απο το κακο στο χειριτερο, αλλαξτε επαγγελμαΣυμφωνώ. Καμιά ιδέα??
Δεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...
Το ξέρω παιδιά...ζούμε μέσα στην Ιστορία όμως αυτό τον καιρό.Δεν το περίμενα αυτό αλλά θα σας πω (συγνώμη Μάρκο που ξεφεύγω) τι σκέφτομαι εγώ και νιώθω καλύτερα. mpesg ας πούμε έχεις πει ότι πρώτη φορά δεν έχεις καθόλου δουλειά. Να σκέφτεσαι τα χειρότερα, είναι άνθρωποι που είναι 2 χρόνια χωρίς δουλειά, χωρίς καμία βοήθεια, που δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, που δεν έχουν την υγεία τους.Είναι μια περίοδος και αυτή, κάτι θα βρείς mpesg και προς θεού όλη η Ελλάδα είναι έτσι, ας μην αισθανόμαστε μοναξιά.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:04:12 pmΤο ξέρω παιδιά...ζούμε μέσα στην Ιστορία όμως αυτό τον καιρό.Δεν το περίμενα αυτό αλλά θα σας πω (συγνώμη Μάρκο που ξεφεύγω) τι σκέφτομαι εγώ και νιώθω καλύτερα. mpesg ας πούμε έχεις πει ότι πρώτη φορά δεν έχεις καθόλου δουλειά. Να σκέφτεσαι τα χειρότερα, είναι άνθρωποι που είναι 2 χρόνια χωρίς δουλειά, χωρίς καμία βοήθεια, που δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, που δεν έχουν την υγεία τους.Είναι μια περίοδος και αυτή, κάτι θα βρείς mpesg και προς θεού όλη η Ελλάδα είναι έτσι, ας μην αισθανόμαστε μοναξιά.οκ
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:05:41 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:04:12 pmΤο ξέρω παιδιά...ζούμε μέσα στην Ιστορία όμως αυτό τον καιρό.Δεν το περίμενα αυτό αλλά θα σας πω (συγνώμη Μάρκο που ξεφεύγω) τι σκέφτομαι εγώ και νιώθω καλύτερα. mpesg ας πούμε έχεις πει ότι πρώτη φορά δεν έχεις καθόλου δουλειά. Να σκέφτεσαι τα χειρότερα, είναι άνθρωποι που είναι 2 χρόνια χωρίς δουλειά, χωρίς καμία βοήθεια, που δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, που δεν έχουν την υγεία τους.Είναι μια περίοδος και αυτή, κάτι θα βρείς mpesg και προς θεού όλη η Ελλάδα είναι έτσι, ας μην αισθανόμαστε μοναξιά.οκΘέλω να σε ρωτήσω κάτι καιρό!Το παιδάκι σου είναι αυτό στην φωτογραφία?
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:07:23 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:05:41 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:04:12 pmΤο ξέρω παιδιά...ζούμε μέσα στην Ιστορία όμως αυτό τον καιρό.Δεν το περίμενα αυτό αλλά θα σας πω (συγνώμη Μάρκο που ξεφεύγω) τι σκέφτομαι εγώ και νιώθω καλύτερα. mpesg ας πούμε έχεις πει ότι πρώτη φορά δεν έχεις καθόλου δουλειά. Να σκέφτεσαι τα χειρότερα, είναι άνθρωποι που είναι 2 χρόνια χωρίς δουλειά, χωρίς καμία βοήθεια, που δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, που δεν έχουν την υγεία τους.Είναι μια περίοδος και αυτή, κάτι θα βρείς mpesg και προς θεού όλη η Ελλάδα είναι έτσι, ας μην αισθανόμαστε μοναξιά.οκΘέλω να σε ρωτήσω κάτι καιρό!Το παιδάκι σου είναι αυτό στην φωτογραφία? ναι το δευτερο
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..