0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:01:19 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..Δε νομίζω οτι το να έχουμε ενοχές και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας, βοηθάει τη κατάσταση. Και συγχαρητήρια σε όσους προσελήφθησαν.
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..
Δεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...
Εγώ έχω βάλει μόνο ΑΚΩ και έτσι ελπίζω σε μια φάση ββάθμιας. 'Ετσι μου είχε συμβεί και πέρισι, μόνο λίγο νωρίτερα.
Παράθεση από: effie3s στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:23:27 pmΕγώ έχω βάλει μόνο ΑΚΩ και έτσι ελπίζω σε μια φάση ββάθμιας. 'Ετσι μου είχε συμβεί και πέρισι, μόνο λίγο νωρίτερα. να περιμενω δηλαδη λες και 1 ακομα φαση β/βαθμιας,εστω ΑΜΩ?πιστευεις οτι μπορει να γινει?
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 11, 2011, 03:16:20 pmΠαράθεση από: effie3s στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:23:27 pmΕγώ έχω βάλει μόνο ΑΚΩ και έτσι ελπίζω σε μια φάση ββάθμιας. 'Ετσι μου είχε συμβεί και πέρισι, μόνο λίγο νωρίτερα. να περιμενω δηλαδη λες και 1 ακομα φαση β/βαθμιας,εστω ΑΜΩ?πιστευεις οτι μπορει να γινει?Τί να σου πω! Τα φετινά είναι απρόβλεπτα. Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν κενά αλλά πότε και αν θα καλυφθούν. Αν θυμάμαι καλά πέρισι πήραν μόνο 1 άτομο ΑΜΩ στη ββάθμια και καλούσαν ΑΚΩ ως το Μάρτιο. Απλά τα άτομα ήταν λιγοστά κάθε φορά.
Παιδια καλησπερα!Συγχαρητηρια σε οσους προσληφθηκαν!Εγω απο θεσνικη...Ειχα βαλει περισυ μονο πληρους με σειρα 1240κατι...Νομιζα οτι σαν ωρομισθια θα ειχα 12 ωρες και δε ρισκαρα μειωμενου απο 5-15....Οταν συνειδητοποιησα ο,τι καταργειται τυπικα ο ωρομισθιος,χτυπουσα το κεφαλι μου...!Ομως μου βγηκε σε καλο γιατι με καλεσαν την τσικνοπεμπτη(!) πληρους στην δευτεροβαθμια κομοτηνης...τα λεφτα θα ηταν ιδια αν πηγαινα μειωμενου το νοεμβρη....+οτι γνωρισα και μια αλλη πολη!Φετος ομως που επεσε ο μισθος ειναι καλυτερα πληρους κ σπιτι σου με 600ε(15 ωρες) παρα πληρους μακρια με 830..230ε σιγουρα θα εχεις στα νοικια,χωρια τους λογαριασμους...Οποτε εβαλα κουτακι για πληρους παντου και μειωμενου εβαλα μονο θεσνικη-κιλκις-σερρες(επειδη δεν εχουν διοδια)...Με προσπερασαν ομως...οποτε ελπιζω κ εγω για ββαθμια...!Μα ειναι δυνατον οι σερρες να μην παρουν ουτε εναν μειωμενου????Επαθα πλακα!Τοσα χρονια ωρομισθια εκει βολευομουν!Πολλα σχολεια...Δεν ξερω τι παιζει....Μαλλον δε δοθηκαν αποσπασεις...
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 11, 2011, 03:44:36 pmΠαιδια καλησπερα!Συγχαρητηρια σε οσους προσληφθηκαν!Εγω απο θεσνικη...Ειχα βαλει περισυ μονο πληρους με σειρα 1240κατι...Νομιζα οτι σαν ωρομισθια θα ειχα 12 ωρες και δε ρισκαρα μειωμενου απο 5-15....Οταν συνειδητοποιησα ο,τι καταργειται τυπικα ο ωρομισθιος,χτυπουσα το κεφαλι μου...!Ομως μου βγηκε σε καλο γιατι με καλεσαν την τσικνοπεμπτη(!) πληρους στην δευτεροβαθμια κομοτηνης...τα λεφτα θα ηταν ιδια αν πηγαινα μειωμενου το νοεμβρη....+οτι γνωρισα και μια αλλη πολη!Φετος ομως που επεσε ο μισθος ειναι καλυτερα πληρους κ σπιτι σου με 600ε(15 ωρες) παρα πληρους μακρια με 830..230ε σιγουρα θα εχεις στα νοικια,χωρια τους λογαριασμους...Οποτε εβαλα κουτακι για πληρους παντου και μειωμενου εβαλα μονο θεσνικη-κιλκις-σερρες(επειδη δεν εχουν διοδια)...Με προσπερασαν ομως...οποτε ελπιζω κ εγω για ββαθμια...!Μα ειναι δυνατον οι σερρες να μην παρουν ουτε εναν μειωμενου????Επαθα πλακα!Τοσα χρονια ωρομισθια εκει βολευομουν!Πολλα σχολεια...Δεν ξερω τι παιζει....Μαλλον δε δοθηκαν αποσπασεις...και η πελλα που παντα ειχε κενα φετος εβαλαν τους μονιμους να συμπληρωνουν ωραριο σε 3 σχολεια
Κι επισης παλι με προσπερασαν,αλλα μειωμενου ειχα βαλει μονο την περιοχη μου, Γ' Αθηνας...και ξερω οτι υπαρχουν κενα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνουν! Πριν μερικα χρονια, ακομα και μεχρι περυσι, το σκεφτομουν το πιο μακρια, αν και δεν εβαζα ποτε κουτακι-κι ουτε σκοπευω-δηλωνα αρκετα μερη. Τωρα, με χαμηλοτερους μισθους κι οπως ειναι τα πραγματα, δε συμφερει με τιποτα! Ελπιζω να γινει κι αλλη φαση ΑΚΩ...καλη μας υπομονη σε ολους! Και συγχαρητηρια σε οσους κληθηκαν σημερα, με το καλο, παιδια! :)Παντως η πρωτοβαθμια αποκλειεται να ξαναπαρει ΑΚΩ...Ουτε περισυ πηρε....Ασε που σκεφτομαι οτι φετος συνεννοουνται με ββαθμια και δεν πολυπιστευω να κανει κ η ββαθμια ΑΚΩ...Και οι 2 φασεις ΑΚΩ και των 2 συνεπεσαν!!!!!!!!Νομιζω πως αυτο λεει κατι...
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:21:21 pmΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:01:19 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..Δε νομίζω οτι το να έχουμε ενοχές και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας, βοηθάει τη κατάσταση. Και συγχαρητήρια σε όσους προσελήφθησαν. σε αυτη τη φαση μονο τον εαυτο μου κατηγορω δυστυχως,γιατι δηλωσα κανα 2 νομους και ουτε το χ,οποτε δεν ειναι οτι το υπουργειο δεν πηρε αρκετους,αλλα εγω συμπληρωσα την αιτηση με πολλη αφελεια τελικα..