0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμενουμε τιποτα ακομα???ο τελευταιος να κλεισει την πορτα
Να ελπίζουμε μήπως σε δευτεροβάθμια εμείς που απομείναμε? Εχει ακούσει κανείς κάτι για εκεί? Επίσης η Γ Αθηνών δεν πήρε καθόλου μειωμένου.... Είναι δυνατόν?
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:21:21 pmΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:01:19 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..Δε νομίζω οτι το να έχουμε ενοχές και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας, βοηθάει τη κατάσταση. Και συγχαρητήρια σε όσους προσελήφθησαν. σε αυτη τη φαση μονο τον εαυτο μου κατηγορω δυστυχως,γιατι δηλωσα κανα 2 νομους και ουτε το χ,οποτε δεν ειναι οτι το υπουργειο δεν πηρε αρκετους,αλλα εγω συμπληρωσα την αιτηση με πολλη αφελεια τελικα..
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 11, 2011, 02:01:19 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..Δε νομίζω οτι το να έχουμε ενοχές και να κατηγορούμε τους εαυτούς μας, βοηθάει τη κατάσταση. Και συγχαρητήρια σε όσους προσελήφθησαν.
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 01:58:38 pmΔεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...του χρονου κουτακι δαγκωτο...δεν την ξαναπαταω ετσι...δουλευουν ατομα που ειναι 700 θεσεις πανω απο μενα και οχι εγω,αλλα εγω φταιω..
Δεν με πήραν ούτε εμένα.... Τι να κάνουμε παιδιά είναι ρίσκο όταν δεν βάζεις τικ στο κουτάκι...
πηγήhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49750Θεσσαλονίκη, 4.11.2011 Θέμα: Άρση κύρωσης ύστερα από άρνηση τοποθέτησηςΑξιότιμη κυρία Υπουργέ Π.Δ.
εμεις που μειναμε και βαλαμε μονο ΑΚΩ αναμενουμε... για να δουμε! θα προκυψει τιποτα καλο οπως και περσι;; αν και καλο θα ηταν να μην μας πανε τοσο πισω οσο περσι...
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 11, 2011, 05:44:01 pmεμεις που μειναμε και βαλαμε μονο ΑΚΩ αναμενουμε... για να δουμε! θα προκυψει τιποτα καλο οπως και περσι;; αν και καλο θα ηταν να μην μας πανε τοσο πισω οσο περσι... Αγαπητή Planety, μου φαίνεται οτι στο τέλος για να δουλέψουμε θα πρέπει να βάζουμε κουτάκι "δέχομαι και στις υπόλοιπες περιοχές πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας" του πλανήτη. Δε ξέρω αν το νικ σου παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.