*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανές δράσεις ενημέρωσης για τη ΖΕΠ  (Αναγνώστηκε 22537 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ: Πιθανές δράσεις ενημέρωσης για τη ΖΕΠ
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 10:19:45 am »
Καλημέρα.. προσπαθω με την επιστολή αλλά εχει ζόρι, διαβασμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:03 »

Αποσυνδεδεμένος dorakigia

• Πλήρες μέλος
  • ...ό,τι είσαι, αυτό βλέπεις!!!! ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 03:06:23 pm »
ξαναπηρα τηλ σημερα στη συμβουλο κ μετα απο καμμια ωρα με πηρε..... μου ειπε οτι το προγραμμα αφορα κυριως τα δημοτικα αλλα της ειπα οτι ειναι ΚΑΙ για νηπιαγωγεια απλα δεν προωθειται κ δεν ξερω γιατι κ επιπλεον περυσι της λεω ή προπεπερσι τοποθετηθηκαν 3 νηπιαγωγοι απο την αρχη της χρονιας για ζεπ!!! μετα μου ειπε οτι δεν ειναι δικη της αρμοδιοτητα κ πρεπει ν απευθυνθω στη διευθυνση η οποιοα αποφασιζει για τα διοικητικα θεματα (σωθηκαμε !!!!!) αλλλα θα ενημερωθει κ η ιδια κ θα ξαναμιλησουμε μου ειπε.... παιρνω στο γραφειο κ δεν υπηρξε προθυμια να το πω??? στειλε μια αιτηση με τα ονοματα των αλλοδαπων παιδιων κ θα το εξετασουμε , ηταν η απαντηση........ νομιζω θα παρει πολυυυυυυυ καιρο να το εξετασουν....

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 03:51:19 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Όπως με ενημέρωσε ο προιστάμενος της ΕΥΕ οι προσλήψεις 450 περίπου δασκάλων για ΖΕΠ θα γίνουν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ίδρυσης των τμημάτων.Περίπου ως το τέλος του μήνα.

εμείς κορίτσια πάλι στην απ΄έξω?? έστω οι 18 κοπέλες που είπε ο κ. Καψαλάκης δεν θα προσληφθούν ?

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 03:52:50 pm »
τουσ ρωτησα αλλα καμμια απαντηση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:03 »

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
  • Εχω επιλεξει το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 12:59:38 am »
Γεια σας και απο μενα.Παρακολουθω το φορουμ τα τελευταια 3 χρονια χωρις να συμμετεχω ενεργα.Συγχαρητηρια σε ολες οσες ασχοληθηκαν τοσο πολυ και πετυχαν την ακυρωση (εστω για φετος) της προσληψης μεσω οαεδ.Οσον αφορα στα ΖΕΠ περυσι ημουν μια απο τις 5 (μονο) που καλεσαν.Τοτε δεν ηξερα τι ειναι τα ΖΕΠ και οσες φιλες μου μονιμες ρωτησα δυστυχως δεν ηξεραν να μου απαντησουν.Αυτη ειναι η πικρη αληθεια!!!!Φετος ειμαι και εγω ακομα εκτος και οπου μπορω ενημερωνω για τις δρασεις του ΖΕΠ γιατι αξιζει και συμφερει ΟΛΟΥΣ μονιμες,αναπληρωτριες,παιδια,γονεις.Και το βασικοτερο δεν επιβαρρυνει τον κρατικο προυπολογισμο.Ομως βλεπω οτι δεν θελουν να το προωθησουν.Αυτο πρεπει να το κανουν οι σχολικες συμβουλοι.Γιατι υπαρχουν 450 θεσεις για δασκαλους και ψιχουλα για μας???????????Πρεπει να γινει κατι ΑΜΕΣΑ για να κερδισουμε θεσεις και για φετος και για του χρονου.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 09:04:21 am »
giotadgk καλώς ήλθες στην ομάδα μας....... συμφωνώ μαζί σου πρέπει να κινηθούμε άμεσα δεν έχουμε χρόνο !!!! κορίτσια όσες δουλεύετε, ρωτάτε συνεχώς, τις σχολικές συμβούλους αφού από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε ....

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΟΥΛΑ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 09:50:01 am »
Καλημέρα σε όλους! Μετά από λίγες ημέρες απουσίας για να συνέλθω από τη νέα ψυχρολουσία της Δ΄φάσης, επιστρέφω δρυμήτερη όπως και οι πεισσότρες από ό,τι βλέπω και χαίρομαι πολύ για αυτό. Μπράβο και για την κινητοποίηση του θέματος ΖΕΠ, αλλά πιστεύω ότι το βασικό είναι πια να συσταθεί ένα επίσημο όργανο ,όποια μορφή και αν έχει αυτό, για να έχουμε πλέον ένα σημείο αναφοράς.Κατά τα άλλα δηλώνω παρούσα για ό,τι χρειαστεί. Και δυστυχώς είμαι σίγουρη ότι θα χρειαστούν πολλά πράγματα και πολλοί αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 11:53:22 am »
ELEN LIA νιωθω οτι σας ξερω ηδη,αφου παρακολουθω τις συζητησεις σας στο φορουμ τα τελευταια χρονια.Ακομη και οταν με προσλαμβαναν συνεχιζα να μπαινω και να ενημερωνομαι για ολα και ολες σας.Τωρα για τα ΖΕΠ,το ασχημο ειναι οτι οι περιοχες ειναι συγκεκριμενες (Αχαρνες,Ταυρος,Κατω Πατησια,Πλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2013, 11:56:27 am από giotadgk »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 12:52:42 pm »
Οι περιοχές αυτές που αναφέρεις giotadgk ήταν για την πρώτη χρονιά. Τα τελευταία δύο χρόνια παίρνουν ΖΕΠ σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδας. Μία ματιά στην περσινή φάση τον δασκάλων θα σας το επιβεβαιώσει. Απλά έπρεπε να είμαστε κι εμείς οι νηπιαγωγοί πιο υποψιασμένοι, αλλά το Συντονιστικό κοιμότανε τον ύπνο του δικαίου. Θα μου πείτε βέβαια ότι στις συνελεύσεις του συντονιστικού πήγαιναν 10 αναπληρώτριες... Πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να ιδρύσουν-επαναλειτουργήσουμε ένα όργανο, και από κει ότι κάνουμε για την επόμενη χρονιά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 06:18:16 pm »
Πρέπει να ενισχυθεί το ολοήμερο, να μη φεύγουν παιδιά στους παιδικους , να εξηγουμε στους γονείς τη διάφορα στο προγραμμα , να ανοίξουν θέσεις ζεπ κ να κρατήσουμε ανοιχτά νηπιαγωγεία.   Πάντως εγώ άκουσα πολλά παράπονα απο γονείς για το ωράριο του κλασσικού επαναδημοπράτηση οι εργαζόμενοι γονείς δεν μπορούν να τα παίρνουν και τα ολοήμερα υπολειτουργούν. Όταν οι γονείς έχουν κ παιδιά στο δημοτικό κ τα ωράρια ειναι διαφορετικό ´βαριουνταί ´ να κάνουν δρομολόγια. Κ αυτοί θέλουν να τους ταφπηγαινουμε στο σπιτι. Ας πληρώνουν ιδιωτικά. Τι να πω

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 10:58:28 pm »
Demetroula συμφωνω μαζι σου,αλλα αναφερομουν μονο σε μας τους ΠΕ60.περυσι οπως ειδες πηρε μονο 5 και μονο Αττικη.Αυτο εννοω οτι ΖΕΠ στα νηπιαγωγεια δεν ισχυει δυστυχως οπως στα δημοτικα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 12:17:15 am »
Demetroula συμφωνω μαζι σου,αλλα αναφερομουν μονο σε μας τους ΠΕ60.περυσι οπως ειδες πηρε μονο 5 και μονο Αττικη.Αυτο εννοω οτι ΖΕΠ στα νηπιαγωγεια δεν ισχυει δυστυχως οπως στα δημοτικα.
Έπρεπε να το παλέψουν οι σχολικές σύμβουλοι να εξαπλωθεί. π.χ. στον οικισμό των Τσιγγάνων της Ξάνθης είναι απαράδεκτο να μην εντάσσεται το νηπιαγωγείο στη ΖΕΠ. Μιλάμε για μεγάλη υποβάθμιση. Οι σύμβουλοι τα χαρακτηρίζουν τα χειρότερα σχολεία της Ελλάδας.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 12:31:09 am »
Συμφωνω απολυτα!την πρωτη μου χρονια ημουν στο λοφο Στρεφη σε ολοημερο με 24 παιδια εκ των οποιων τα 20 αλλοδαπα!μειονοτητα ηταν τα ελληνακια!εκει δηλ δεν χρειαζεται ΖΕΠ?κι ομως περυσι που μιλαγα με την προισταμενη του σχολειου δεν ηξερε τι προγγραμμα ειναι αυτο...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 01:04:17 am »
Φαντάσου... :-\
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη