0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και απο μενα εγω εδωσα 4 φορες σε 3 επιτυχουσα αλλα αναθεμα και αν ξερω γιατι πετυχα στις 3 και απετυχα στην 4η. Σχεδον αδιαβαστη πήγα σε ολες. Λιγο περισσοτερο έμφαση έδωσα παιδαγωγικά / διδακτικη περισυ με αποτελεσμα να γραψω πολυ καλα εκει και να πατωσω γνωστικο. Παλι καλα που ημουν επιτυχουσα να λεω.... Τελος παντων φετος δεν θα διαβασω διδ/ παιδ διοτι κανω μεταπτυχιακο στο ανοικτο και πιστευω θα βοηθησει αλλα για γνωστικο κανω τεστ για ECPE μηπως και με βοηθησουν... σας λεω τις απαντησεις που εδωσαν στο γνωστικο δεν μμπορω να τις εντοπισω... και βα τις δικαιολογησω.... Μας διαφωτίζεις λίγο με το ανοιχτό?Τί ειδικότητα έχεις πάρει?
καλησπερα και απο μενα εγω εδωσα 4 φορες σε 3 επιτυχουσα αλλα αναθεμα και αν ξερω γιατι πετυχα στις 3 και απετυχα στην 4η. Σχεδον αδιαβαστη πήγα σε ολες. Λιγο περισσοτερο έμφαση έδωσα παιδαγωγικά / διδακτικη περισυ με αποτελεσμα να γραψω πολυ καλα εκει και να πατωσω γνωστικο. Παλι καλα που ημουν επιτυχουσα να λεω.... Τελος παντων φετος δεν θα διαβασω διδ/ παιδ διοτι κανω μεταπτυχιακο στο ανοικτο και πιστευω θα βοηθησει αλλα για γνωστικο κανω τεστ για ECPE μηπως και με βοηθησουν... σας λεω τις απαντησεις που εδωσαν στο γνωστικο δεν μμπορω να τις εντοπισω... και βα τις δικαιολογησω....
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 19, 2008, 09:31:18 pmκαλησπερα και απο μενα εγω εδωσα 4 φορες σε 3 επιτυχουσα αλλα αναθεμα και αν ξερω γιατι πετυχα στις 3 και απετυχα στην 4η. Σχεδον αδιαβαστη πήγα σε ολες. Λιγο περισσοτερο έμφαση έδωσα παιδαγωγικά / διδακτικη περισυ με αποτελεσμα να γραψω πολυ καλα εκει και να πατωσω γνωστικο. Παλι καλα που ημουν επιτυχουσα να λεω.... Τελος παντων φετος δεν θα διαβασω διδ/ παιδ διοτι κανω μεταπτυχιακο στο ανοικτο και πιστευω θα βοηθησει αλλα για γνωστικο κανω τεστ για ECPE μηπως και με βοηθησουν... σας λεω τις απαντησεις που εδωσαν στο γνωστικο δεν μμπορω να τις εντοπισω... και βα τις δικαιολογησω.... Μας διαφωτίζεις λίγο με το ανοιχτό?Τί ειδικότητα έχεις πάρει?
Εμένα μου έκανε μάθημα η κοπέλα που έγραψε το βιβλίο στου Μπόνια.Εχει ένα αρκετά καλο επίπεδο σε θέμα λέξεων και θεματολογίας αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να το κατατάξουμε στην "μακροχρόνια μνημη".Το θέμα με τη wiki μας το είχε δώσει αλλά μην φανταστείτε οτι είχε σχεση με αυτό του ΑΣΕΠ.Μαλιστα, πολλά απο τα θέματα που μας είχε δώσει ήταν απο τη wiki. Το πρόβλημα με λίγα λόγια είναι οτι ο βαθμός δυσκολίας στο γνωστικό είναι αρκετά μεγάλος.Χρειάζεται σωστό προγραμματισμό και συνεχές διάβασμα. Το να διαβάζουμε 3-4 μήνες πριν πάμε να γράψουμε δεν νομίζω να μας βοηθήσει.Πιστεύω απο την άλλη οτι στην ειδική και στα ψυχοπαιδαγωγικά με σταθερό διάβασμα 4-5 μηνών άνετα γράφεις ένα 80άρι.
Μην γελιόμαστε το γνωστικό είναι και λίγο τύχη.Όταν έεσε το πρόβλημα με την μετάφραση στην Ευρωπαϊκή ένωση , εγώ απλά έτυχε να έχω ασχοληθεί γιατί με τον άντρα ψάχναμε στα σάιτ Ε.Ε.για τα stage και ό,τι είχε σχέαη με τους μεταφραστές γιατί σκεπτόμασταν να την κάναμε προς
Ευχαριστώ Nicole