*

Αποστολέας Θέμα: Διάβασμα για ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 34196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διάβασμα για ΑΣΕΠ
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 19, 2008, 09:47:56 pm »
καλησπερα και απο μενα εγω εδωσα 4 φορες σε 3 επιτυχουσα αλλα αναθεμα και αν ξερω γιατι πετυχα στις 3 και απετυχα στην 4η. Σχεδον αδιαβαστη πήγα σε ολες. Λιγο περισσοτερο έμφαση έδωσα παιδαγωγικά / διδακτικη περισυ με αποτελεσμα να γραψω πολυ καλα εκει και να πατωσω γνωστικο. Παλι καλα που ημουν επιτυχουσα να λεω.... :-[ Τελος παντων φετος δεν θα διαβασω διδ/ παιδ διοτι κανω μεταπτυχιακο στο ανοικτο και πιστευω θα βοηθησει αλλα για γνωστικο κανω τεστ για ECPE μηπως και με βοηθησουν... σας λεω τις απαντησεις που εδωσαν στο γνωστικο δεν μμπορω να τις εντοπισω... και βα τις δικαιολογησω.... :-\ :-\
Μας διαφωτίζεις λίγο με το ανοιχτό?Τί ειδικότητα έχεις πάρει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:25:59 »

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 19, 2008, 10:27:49 pm »
Sorry , που απαντάω εγώ αντι για την catwman αλλά το θέμα είναι να κληρωθεί κανείς στο ανοικτό...... :( :( :( :(

Τρεις φορές έχω κάνει αίτηση , την πρώτη ούτε κατά διάνοια και τις δύο τελευταίες μου ζήτησαν να στείλω τα χαρτιά μου και αλλά ήμουν νούμερο 250 (100 παίρνουν) και βαρέθηκα να τρέξω για κάτι που 99% δεν θα συνέβαινε....(για διδακτική της Αγγλικής σαν Ξένη Γλωσσα εννοείται).

Τυχερούλα , catwoman !!!!!!!

To φαντάζεστε να ήταν και το Ασεπ με κλήρωση ;;;; ;D ;D
To teach or not to teach?

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 19, 2008, 11:13:33 pm »
καλησπερα και απο μενα εγω εδωσα 4 φορες σε 3 επιτυχουσα αλλα αναθεμα και αν ξερω γιατι πετυχα στις 3 και απετυχα στην 4η. Σχεδον αδιαβαστη πήγα σε ολες. Λιγο περισσοτερο έμφαση έδωσα παιδαγωγικά / διδακτικη περισυ με αποτελεσμα να γραψω πολυ καλα εκει και να πατωσω γνωστικο. Παλι καλα που ημουν επιτυχουσα να λεω.... :-[ Τελος παντων φετος δεν θα διαβασω διδ/ παιδ διοτι κανω μεταπτυχιακο στο ανοικτο και πιστευω θα βοηθησει αλλα για γνωστικο κανω τεστ για ECPE μηπως και με βοηθησουν... σας λεω τις απαντησεις που εδωσαν στο γνωστικο δεν μμπορω να τις εντοπισω... και βα τις δικαιολογησω.... :-\ :-\
Και'γω catwoman το γνωστικο δεν εννοω να το εννοησω!Εγραψα χαλια και βλεπω οτι προσπαθω να βελτιωθω με το βιβλιο για του γνωστικο του Μπονια,αλλα οσα κειμενα και να διαβασω στις απαντησεις παλι χαλια τα παω ???Εχω γνωστες ομως που πηρανε και 80(διοριστεες)και τελειωσαμε μαζι τη σχολη,μαθαμε τα ιδια,πως γινεται αυτο;Τυχη σιγουρα δεν ειναι αυτο,ομως τι ειναι;;;;;;;
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 19, 2008, 11:40:50 pm »
Εμένα μου έκανε μάθημα η κοπέλα που έγραψε το βιβλίο στου Μπόνια.Εχει ένα αρκετά καλο επίπεδο σε θέμα λέξεων και θεματολογίας αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να το κατατάξουμε στην "μακροχρόνια μνημη".Το θέμα με τη wiki μας το είχε δώσει αλλά μην φανταστείτε οτι είχε σχεση με αυτό του ΑΣΕΠ.Μαλιστα, πολλά απο τα θέματα που μας είχε δώσει ήταν απο τη wiki. Το πρόβλημα με λίγα λόγια είναι οτι ο βαθμός δυσκολίας στο γνωστικό είναι αρκετά μεγάλος.Χρειάζεται σωστό προγραμματισμό και συνεχές διάβασμα. Το να διαβάζουμε 3-4 μήνες πριν πάμε να γράψουμε δεν νομίζω να μας βοηθήσει.Πιστεύω απο την άλλη οτι στην ειδική και στα ψυχοπαιδαγωγικά  με σταθερό διάβασμα 4-5 μηνών άνετα γράφεις ένα 80άρι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:25:59 »

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 20, 2008, 09:35:54 am »
 Η καλυτερη λυση για το γνωστικο ειναι να διδαξετε proficiency. Ετσι και θα πληρωνεστε και θα μαθαινετε. Το εχω ξαναγραψει καπου αυτο και συγχωρεστε με αν επαναλαμβανομαι, αλλα πιστευω οτι εμενα αυτο με βοηθησε πολυ αφου για να προετοιμαστω για μια 2ωρη ταξη proficiency   προετοιμαζομουνα 3-4 ωρες αναλογα. Και γενικοτερα εχω παρατηρησει οτι οι υποψηφιοι που διδασκουν proficiency εχουν καλυτερη αποδοση στο γνωστικο. Τωρα για παιδ/διδ. δεν εχω να συμβουλεψω κατι ιδιαιτερο εφοσον και για μενα αποτελει μυστηριο πως περασα χωρις να αλλαξω κατι αποτον τροπο που ειχα γραψει και τις δυο προηγουμενες φορες και ναι,μεν ειχα περασει, αλλα δεν ημουν διοριστεα.Κι επισης παντα εγραφα στα αγγλικα και ποτε στα ελληνικα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 20, 2008, 11:33:05 am »
Μας διαφωτίζεις λίγο με το ανοιχτό?Τί ειδικότητα έχεις πάρει?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 20, 2008, 11:39:37 am »
Εμένα μου έκανε μάθημα η κοπέλα που έγραψε το βιβλίο στου Μπόνια.Εχει ένα αρκετά καλο επίπεδο σε θέμα λέξεων και θεματολογίας αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να το κατατάξουμε στην "μακροχρόνια μνημη".Το θέμα με τη wiki μας το είχε δώσει αλλά μην φανταστείτε οτι είχε σχεση με αυτό του ΑΣΕΠ.Μαλιστα, πολλά απο τα θέματα που μας είχε δώσει ήταν απο τη wiki. Το πρόβλημα με λίγα λόγια είναι οτι ο βαθμός δυσκολίας στο γνωστικό είναι αρκετά μεγάλος.Χρειάζεται σωστό προγραμματισμό και συνεχές διάβασμα. Το να διαβάζουμε 3-4 μήνες πριν πάμε να γράψουμε δεν νομίζω να μας βοηθήσει.Πιστεύω απο την άλλη οτι στην ειδική και στα ψυχοπαιδαγωγικά  με σταθερό διάβασμα 4-5 μηνών άνετα γράφεις ένα 80άρι.
και γω το ειχα διαβασει το βιβλιο του Μπονια αλλα παντα έγραφα 65-70% πραγμα που εδειχνε το προβλημα αλλα δεν μπορουσα να το διορθωσω... απλα μαθαινα λεξιλογιο και προσπαθουσα να εντοπισω την αιτια των απαντησεων στο κειμενο. Παντως ειναι τυχαιο που το βιβλιο αυτο ειχε WIKI μεσα σαν θεμα???? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 20, 2008, 05:59:41 pm »
Η Παπανικόλα μας είχε πει τότε οτι είχε πάει το βιβλίο με τη θεματολογία της στους υπεύθυνους του ΑΣΕΠ για να το αξιολογίσουν  και της είχαν πει οτι και οι ερωτήσεις αλλα και ως θεμετολογία ήταν ok.Πιστεύω όμως οτι ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε τί μπορεί να μπεί. :-\Την ημέρα που γράφαμε πάντως είχα ακούσει κοπέλα να λέει ότι το θέμα της wiki το ήξερε απ'εξω και ανακατωτά(η τυχερούλα) και άλλη κοπέλα να με ρωτάει τί είναι η wiki.

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 21, 2008, 08:11:02 am »
Μην γελιόμαστε το γνωστικό είναι και λίγο τύχη.

Όταν έεσε το πρόβλημα με την μετάφραση στην Ευρωπαϊκή ένωση , εγώ απλά έτυχε να έχω ασχοληθεί γιατί με τον άντρα ψάχναμε στα σάιτ Ε.Ε.
για τα stage και ό,τι είχε σχέαη με τους μεταφραστές γιατί σκεπτόμασταν να την κάναμε προς

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 21, 2008, 09:45:56 am »
Μην γελιόμαστε το γνωστικό είναι και λίγο τύχη.

Όταν έεσε το πρόβλημα με την μετάφραση στην Ευρωπαϊκή ένωση , εγώ απλά έτυχε να έχω ασχοληθεί γιατί με τον άντρα ψάχναμε στα σάιτ Ε.Ε.
για τα stage και ό,τι είχε σχέαη με τους μεταφραστές γιατί σκεπτόμασταν να την κάναμε προς

Αποσυνδεδεμένος ayla

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 21, 2008, 12:27:17 pm »
Καλημέρα σε όλους,

Ναι είναι η μαύρη αλήθεια χ.κ. ότι στα Ελληνικά πελαγώνω λιγάκι αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή σας λίγα και καλά αντί πολλά και χάσιμο. Ήθελα να πω ότι σε σχέση με τα κείμεα multiple choice στο φροντιστήριο μας έδωσαν μία ιστοσελίδα από το υπουργείο παιδείας της Ινδίας! Έχει κάποια πολύ πούπλοκα θέματα και δεν εξηγεί τις απαντήσεις (σου λέει απλά την σωστή). Ρίξτε μια ματιά. Στο φροντηστήριο απλά μας λένε ποια είναι η σωστή απάντηση....οπώτε κάντε το και μόνοι σας και γλυτώνετε και τα χρήματα.
http://www.indicareer.com/sample-questions/cat-sample-questions/reading-comprehension-sample-questions/reading-comprehension-sample-questions.html

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 21, 2008, 07:33:37 pm »
Ευχαριστώ Nicole  ;)

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 21, 2008, 07:42:15 pm »
Ευχαριστώ Nicole  ;)

Παρακαλώ, χαρά μου.... :D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 25, 2008, 09:46:37 am »
παιδια πως παει το διαβασμα??? εντατικα ?? εγω μπα.... χαλαρωνω και απολαμβανω the sun and the sea. Αλλα μαλλον πρεπει να ξεκινησω σιγα - σιγα........

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)