0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:41:13 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2011, 11:12:20 amΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 17, 2011, 10:40:50 amΚαλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.κι εγω πιστευω οτι θα ξαναβγουν απο ολα,κι εχεις δικιο οτι καλουσε η δευτεροβαθμια μεχρι μαρτιο περσι, εγω αλλωστε δουλεψα φλεβαρη, αλλα αντικατεστησα κοπελα που εμεινε εγκυος και κυριο σε αναρρωτικη... μην το ξεχναμε.. οχι κενο σχολειου...Eτσι ακριβως ειναι!Κ εγω πηγα τελη φλεβαρη ακω ββαθμια λογω αδειας εγκυμοσυνης!Αργουτσικα βεβαια αλλα...ηταν τα ιδια λεφτα σα να εργαζομουν αμω απο νοεμβρη!ναι ηταν οντως καλα λεφτα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να δουλευουμε ετσι για πολλα χρονια, εμενα με παιρνει ισως και του χρονου να το κανω αυτο, γιατι θα μεινουν λιγοι μηνες απο το ταμειο, αν με παρουν, αλλα μετα;;
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2011, 11:12:20 amΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 17, 2011, 10:40:50 amΚαλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.κι εγω πιστευω οτι θα ξαναβγουν απο ολα,κι εχεις δικιο οτι καλουσε η δευτεροβαθμια μεχρι μαρτιο περσι, εγω αλλωστε δουλεψα φλεβαρη, αλλα αντικατεστησα κοπελα που εμεινε εγκυος και κυριο σε αναρρωτικη... μην το ξεχναμε.. οχι κενο σχολειου...Eτσι ακριβως ειναι!Κ εγω πηγα τελη φλεβαρη ακω ββαθμια λογω αδειας εγκυμοσυνης!Αργουτσικα βεβαια αλλα...ηταν τα ιδια λεφτα σα να εργαζομουν αμω απο νοεμβρη!
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 17, 2011, 10:40:50 amΚαλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.κι εγω πιστευω οτι θα ξαναβγουν απο ολα,κι εχεις δικιο οτι καλουσε η δευτεροβαθμια μεχρι μαρτιο περσι, εγω αλλωστε δουλεψα φλεβαρη, αλλα αντικατεστησα κοπελα που εμεινε εγκυος και κυριο σε αναρρωτικη... μην το ξεχναμε.. οχι κενο σχολειου...
Καλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.
γεια σας και παλι..συνεχιζω να εχω καποιεσ αποριεσ με τοθσ αμω..οποιοσ γνωριζει, ασ βοηθησει...1) ποια ειναι τα επιδοματα που τουσ αναλογουν?2) τον μηνα δεκεμβριο π.χ.θα παρεισ τοση προυπηρεσια οσες τισ μερες που δουλεψεσ η προυπηρεσια ενος μηνος?3) ποσες μερεσ αδεια δικαιοθμαστε?4) οσοι ειχαν παει περυσι αμω...καθε ποτε πληρονοντουσαν περιπου?μια φιλη μ ειχε πει ανα 2 μηνεσ...5) αν πηγαινουμε 4 φορεσ την εβδομαδα στο σχολειο κ εχουμε μεχρι και το τελοσ του απριλη μαζεψει 125 ενσιμα, μπαινουμε στο ταμειο ανεργιασ? εμενα μου ειπαν να μετρησω απο απριλιο 2011-απριλιο 2012...αλλα μεχρι ποτε τον απριλιο...μονο αν ειναι μεχρι το τελος πιανω τα 125 ενσιμα...pleaseeeee, βοηθηστε την κατασταση...οτι νεωτερο εχω θα το αναρτησω αμεσως...ευχαριστω!
μεχρι τωρα εχουν παρει 916 αγγλικων α'βαθμια & β'βαθμια
Α...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:51:50 pmΑ...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!Εμένα μου δώσαν 12 ώρες ΑΜΩ και θα πηγαίνω 4 μέρες γιατί είναι ολοήμερα!Πάντως ο προιστάμενος στο κιλκίς μας είπε πως αν προκύψουν κενά από εγκυμοσύνες κ άδειες θα γίνουν πλήρους οι ΑΜΩ με την σειρά που είναι στον πίνακα!Εγώ είμαι 4 στη σειρά οπότε δεν το βλέπω!!!Και κάτι άλλο!!!Κατάλαβα ότι δίνουν όσες ώρες θέλουν στα ολοήμερα στις ειδικότητες!!!Πηγαίνω σε ένα σχολείο όπου ο γυμναστής κάνει 10 ώρες στο ολοήμερο!!! Επειδή δεν συμπληρώνει αλλιώς ωράριο!!!Οτι να ναι δηλαδή!!!
Παράθεση από: London06 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:01:06 pmμεχρι τωρα εχουν παρει 916 αγγλικων α'βαθμια & β'βαθμιαποια ειναι η σχεση αναλογικα με την προηγουμενη χρονια?
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:29:16 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:51:50 pmΑ...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!Εμένα μου δώσαν 12 ώρες ΑΜΩ και θα πηγαίνω 4 μέρες γιατί είναι ολοήμερα!Πάντως ο προιστάμενος στο κιλκίς μας είπε πως αν προκύψουν κενά από εγκυμοσύνες κ άδειες θα γίνουν πλήρους οι ΑΜΩ με την σειρά που είναι στον πίνακα!Εγώ είμαι 4 στη σειρά οπότε δεν το βλέπω!!!Και κάτι άλλο!!!Κατάλαβα ότι δίνουν όσες ώρες θέλουν στα ολοήμερα στις ειδικότητες!!!Πηγαίνω σε ένα σχολείο όπου ο γυμναστής κάνει 10 ώρες στο ολοήμερο!!! Επειδή δεν συμπληρώνει αλλιώς ωράριο!!!Οτι να ναι δηλαδή!!!Συγγνωμη....για 12 ωρες 4 μερες?Για 15 δηλαδη 5?Για 517ε??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα στις βενζινες θα πηγαινουν!Ωρομισθιος,γυρναμε στους παλιους καλους καιρους!