0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 08, 2007, 10:43:30 amΠαράθεση από: kate1 στις Αυγούστου 08, 2007, 10:25:11 amπου το έμαθες? είναι σίγουρο ότι ελέγχουν τους πίνακες?Για όλες τις ειδικότητες που απαιτούν παιδαγωγική κατάρτιση?Ναι, είναι αλήθεια. Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωί να τους στείλω το πιστοποιητικό. Θετική εξέλιξη μπορώ να πω. Δεν ξέρω για άλλες ειδικότητες παρά μόνο για ΠΕ19-20, όπου και ανήκωΦίλε εννοείς ότι σε πήραν από το υπουργείο ή απο την γραμματεία 2βάθμιας (δεν ξέρω ποιοι είνια υπεύθυνοι ) και σου ζήτησαν να τους προσκομήσεις το πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης ;
Παράθεση από: kate1 στις Αυγούστου 08, 2007, 10:25:11 amπου το έμαθες? είναι σίγουρο ότι ελέγχουν τους πίνακες?Για όλες τις ειδικότητες που απαιτούν παιδαγωγική κατάρτιση?Ναι, είναι αλήθεια. Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωί να τους στείλω το πιστοποιητικό. Θετική εξέλιξη μπορώ να πω. Δεν ξέρω για άλλες ειδικότητες παρά μόνο για ΠΕ19-20, όπου και ανήκω
που το έμαθες? είναι σίγουρο ότι ελέγχουν τους πίνακες?Για όλες τις ειδικότητες που απαιτούν παιδαγωγική κατάρτιση?
Η alfavita ανακοίνωσε ότι σε λίγο θα αναρτήσει τα ονόματα 2100 αναπληρωτών την πρόσληψη των οποίων υπέγραψε σήμερα το ΥΠΕΠΘ
τα ονόματα των αναπληρωτών στην alfavita τώρα
Εκτός από τον πίνακα αναπληρωτών με προϋπηρεσία και τα ονόματα που αναφέρει ο banned στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας έχουμε 20 ονόματα τα οποία έχασαν τη ψευδώς δηλωθείσα παιδαγωγική τους κατάρτιση!! Από τα ονόματα αυτά τα 5 έχουν διαγραφεί τελείως από τον πίνακα και τα 15 μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα, από τη θέση στη θέση1. ΓΚΙΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 19 5422. ΜΑΚΡΑΤΖΑΚΗ ΠΑΓΩΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 21 816 3. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΘΗΚΕ4. ΝΤΡΑ