0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορία: Το πτυχίο που στέλνετε όσοι σας το ζητάνε διασταυρώνεται με τα στοιχεία της ΑΣΠΑΙΤΕ; Θέλω να πω, δεν μπορεί κάποιος να το πλαστογραφήσει και να το στείλει; Αν δε ζητάνε και λίστα αποφοίτων από την ΑΣΠΑΙΤΕ ανάλογα με το έτος και την περιοχή τότε μάλλον δε γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά
Παράθεση από: buruburu στις Σεπτεμβρίου 11, 2007, 10:42:17 amΑπορία: Το πτυχίο που στέλνετε όσοι σας το ζητάνε διασταυρώνεται με τα στοιχεία της ΑΣΠΑΙΤΕ; Θέλω να πω, δεν μπορεί κάποιος να το πλαστογραφήσει και να το στείλει; Αν δε ζητάνε και λίστα αποφοίτων από την ΑΣΠΑΙΤΕ ανάλογα με το έτος και την περιοχή τότε μάλλον δε γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά Δεν ξέρω αν κάνουν διασταύρωση στοιχείων με την ΑΣΠΑΙΤΕ πάντως δεν είναι κακή ιδέα αυτό που λες. Αντίθετα, νομίζω πως η σωστή δουλειά έτσι πρέπει να γίνει.
Απορία: Το πτυχίο που στέλνετε όσοι σας το ζητάνε διασταυρώνεται με τα στοιχεία της ΑΣΠΑΙΤΕ; Θέλω να πω, δεν μπορεί κάποιος να το πλαστογραφήσει και να το στείλει; Αν δε ζητάνε και λίστα αποφοίτων από την ΑΣΠΑΙΤΕ ανάλογα με το έτος και την περιοχή τότε μάλλον δε γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά Κανέναν ΠΕ09 έχουνε πάρει παρεμπιπτόντως;;
Δεν σας έχουν κάνει ποτέ αναγνώριση στοιχείων στην ασφάλεια?
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 11, 2007, 10:50:09 pmΔεν σας έχουν κάνει ποτέ αναγνώριση στοιχείων στην ασφάλεια?Θα έπρεπε;;;
Παράθεση από: buruburu στις Σεπτεμβρίου 11, 2007, 10:42:17 amΑπορία: Το πτυχίο που στέλνετε όσοι σας το ζητάνε διασταυρώνεται με τα στοιχεία της ΑΣΠΑΙΤΕ; Θέλω να πω, δεν μπορεί κάποιος να το πλαστογραφήσει και να το στείλει; Αν δε ζητάνε και λίστα αποφοίτων από την ΑΣΠΑΙΤΕ ανάλογα με το έτος και την περιοχή τότε μάλλον δε γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά Κανέναν ΠΕ09 έχουνε πάρει παρεμπιπτόντως;;Η διαδικασία είναι απλή... Κάθε πιστοποιητικό έχει ΑΜ. Μόλις πάρουν όλα τα πιστ/τικά στα χέρια τους ζητούν από την ΑΣΠΑΙΤΕ να στείλει τα ονόματα των δικαιούχων των εν λόγω ΑΜ. Έτσι γίνεται η ταυτοπροσωπία εφόσον όλα είναι σωστά...Δεν σας έχουν κάνει ποτέ αναγνώριση στοιχείων στην ασφάλεια?
Το καλό θα ήταν όλες οι σχολές να έχουν ένα σύστημα on-line με όλους τους πτυχιούχους με ελεύθερη πρόσβαση από όλους. Αλλά τι να λέμε τώρα…
Παράθεση από: BlackAdder στις Σεπτεμβρίου 12, 2007, 04:52:39 pmΤο καλό θα ήταν όλες οι σχολές να έχουν ένα σύστημα on-line με όλους τους πτυχιούχους με ελεύθερη πρόσβαση από όλους. Αλλά τι να λέμε τώρα…Να 'σαι καλά βρε BlackAdder μ' έκανες και γέλασα πρωινιάτικα...