0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορθωνω διαγωνισματα β τριμηνου με 800 ευρω μισθο, με ενοικιο μακρια απο το σπιτι μου,με ανδρα χωρια,με επιθυμια να κανω καποτε οικογενεια και με συναδελφους που δεν κληθηκαν αναπληρωτες να με κοιτουν με μισο ματι για την τυχη μου!Δε θα παρω του χρονου.Θα προτιμησω να ζησω φτωχα γιατι πολλα κερδισα φετος!
ειναι που ελλειψα και σας τα χω μαζεμένα...χεχεΕιναι που ο καλος φιλος και συναδελφος Άριστος δεν διοριστηκε, οπως και πολλοι συναδελφοι,αρχες Οκτωβριου όπως κανονικά θα έπρεπε ,αλλα Φλεβαρη σχεδον !!! Ειναι που το εκπαιδευτικο συστημα "μπαζει" απο παντου και που, οπως φαινεται, δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ.υ.γ. "άμεση δικαιωση" ονομαζεις τους διορισθεντες με τις κλησεις απο δω και πέρα? γιατι αλλιως το ονομαζω εγω.... βρε, θα συνέλθετε ποτέ? Αμα δεν αλλαξουμε εμεις, αυτοι ποτέ δεν θα αλλαξουν!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουάριος 21, 2012, 06:54:39 μμ ειναι που ελλειψα και σας τα χω μαζεμένα...χεχεΕιναι που ο καλος φιλος και συναδελφος Άριστος δεν διοριστηκε, οπως και πολλοι συναδελφοι,αρχες Οκτωβριου όπως κανονικά θα έπρεπε ,αλλα Φλεβαρη σχεδον !!! Ειναι που το εκπαιδευτικο συστημα "μπαζει" απο παντου και που, οπως φαινεται, δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ.υ.γ. "άμεση δικαιωση" ονομαζεις τους διορισθεντες με τις κλησεις απο δω και πέρα? γιατι αλλιως το ονομαζω εγω.... βρε, θα συνέλθετε ποτέ? Αμα δεν αλλαξουμε εμεις, αυτοι ποτέ δεν θα αλλαξουν!Το "άμεση" το χρησιμοποιώ σε σχέση με την παρούσα χρονική στιγμή, Μάρκο, εκτός και αν θαρρείς πως το έχασα!Επιπλέον μια διόρθωση, ο αναπληρωτής, δυστυχώς, δε "διορίζεται", προσλαμβάνεται.Τέλος, δεν επιθυμώ ν' αλλάξω, επιθυμώ αυτό που δικαιούμαι, που ποτέ δεν το έκλεψα από κάποιον και που είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Το γεγονός ότι το απαξίωσαν τόσο, αυτονόητα, πρέπει να προκαλέσει επανάσταση, η οποία άλλωστε έχει αργήσει δεκάδες χρόνια ...
να ρωτησω κατι να μου δωσετε τα φωτα σας, αλλα μην με κοροιδεψετε...εκει στο μακρινο νοτο στην Κρητη που παω , δε ξερω αν θα ειμαι σε γυμνασιο ή λυκειο , να παρω βιβλια μαζι ή τσου?
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουάριος 21, 2012, 07:35:39 μμΠαράθεση από: MARKOS στις Ιανουάριος 21, 2012, 06:54:39 μμ ειναι που ελλειψα και σας τα χω μαζεμένα...χεχεΕιναι που ο καλος φιλος και συναδελφος Άριστος δεν διοριστηκε, οπως και πολλοι συναδελφοι,αρχες Οκτωβριου όπως κανονικά θα έπρεπε ,αλλα Φλεβαρη σχεδον !!! Ειναι που το εκπαιδευτικο συστημα "μπαζει" απο παντου και που, οπως φαινεται, δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ.υ.γ. "άμεση δικαιωση" ονομαζεις τους διορισθεντες με τις κλησεις απο δω και πέρα? γιατι αλλιως το ονομαζω εγω.... βρε, θα συνέλθετε ποτέ? Αμα δεν αλλαξουμε εμεις, αυτοι ποτέ δεν θα αλλαξουν!Το "άμεση" το χρησιμοποιώ σε σχέση με την παρούσα χρονική στιγμή, Μάρκο, εκτός και αν θαρρείς πως το έχασα!Επιπλέον μια διόρθωση, ο αναπληρωτής, δυστυχώς, δε "διορίζεται", προσλαμβάνεται.Τέλος, δεν επιθυμώ ν' αλλάξω, επιθυμώ αυτό που δικαιούμαι, που ποτέ δεν το έκλεψα από κάποιον και που είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Το γεγονός ότι το απαξίωσαν τόσο, αυτονόητα, πρέπει να προκαλέσει επανάσταση, η οποία άλλωστε έχει αργήσει δεκάδες χρόνια ...Κατ'αρχας λεμε το ιδιο ακριβως. Τωρα, το "αμεση" τι θα πει? και μετα απο 2 μηνες "αμεση" θα το θεωρήσουμε?Προσλαμβανεται ο αναπληρωτης και πολυ σωστα το επισημαινεις, μονο που ειναι διορισμος (χωρις μαλιστα εισαγωγικα) οχι ομως μονιμος, νομιζω πως συμφωνεις με αυτο.Η ετυμολογια της λεξhς, αν δεν κανω λαθος, αυτο μου λεει.Επισης, δεν ειπα πως το "εκλεψες" απο κανεναν,αν αυτο καταλαβες λυπαμαι. Ισα ισα, που ειπα πως 1η Οκτωβριου θα επρεπε ολοι να βρισκονται στις θεσεις τους και απο κει και περα μονο οταν παραστει αναγκη να καλουν. Τα τελευταια χρονια το υπουργειο το εκανε συστημα και σα να το θεωρουμε και "λογικο ή φυσικό" με το να περιμενουμε τις ...φάσεις για να δουλεψουμε. Για ολα αυτα και αλλα πρεπει να γινει αγωνας που δυστυχως μονο λογια βλεπω και υποσχεσεις ...