0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζετε αν κατα την διαρκεια του φαγητου στο ολοημερο που εμεις εχουμε κενο αν θα πρεπει να παραμενουμε στο σχολειο? γιατι ισως εχεισ μια δουλεια η θελεισ να παρεισ κατι για φαγητο...τι λεει ο νομος?επισησ με 13 ωρες την εβδομαδα ποσα χρηματα να υπολογιζω οτι θα παρω περιπου?ευχαριστω πολυ!
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 05:11:22 pmγνωριζετε αν κατα την διαρκεια του φαγητου στο ολοημερο που εμεις εχουμε κενο αν θα πρεπει να παραμενουμε στο σχολειο? γιατι ισως εχεισ μια δουλεια η θελεισ να παρεισ κατι για φαγητο...τι λεει ο νομος?επισησ με 13 ωρες την εβδομαδα ποσα χρηματα να υπολογιζω οτι θα παρω περιπου?ευχαριστω πολυ!Αν εισαι μερικης απασχολησης δεν εχεις καμια υποχρεωση να παραμεινεις στο σχολειο την ωρα του φαγητου, επισης δεν εχεις και καμια υποχρεωση να βοηθησεις με το φαγητο-να ζεστανεις φαγητα κλπ και ξερω οτι κανονικα δεν το ζητανε, αλλα επειδη μου εχει τυχει, ειπα να το πω. Αν σου ζητησουν να επιτηρησεις το φαγητο, επισης μπορεις να αρνηθεις, εκτος κι αν συντρεχουν ειδικες συνθηκες.Και νομιζω οι 13 ωρες ειναι γυρω στα 300 ευρω τωρα,αλλα δεν ειμαι σιγουρη.Καλο κουραγιο σε ολους,παιδια! Και Καλα μας Χριστουγεννα, με υγεια πανω απο ολα!
καλή χρονιά! Απ ότι έμαθα υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αιτήσεων που απενεργοποιήθηκαν(όπως πλέον και η δικιά μου), χαίρομαι διότι πλέον είναι και αυτό μια μορφή αντίδρασης...
κοίτα, έχω λίγες ωρες φροντιστηριο βέβαια, αλλά και αλλού να πάω με τα έξοδα που θα υπάρχουν τα ίδια χρήματα θα μένουν. Απ την άλλη άντε τώρα να ψάχνεις σπίτι για 5 μήνες, και καλά να σαι σε μεγάλη πόλη.Αν δεν είσαι;(το πιθανότερο)Επίσης διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει σεβασμός στον εκπαιδευτικό(να μου πεις τι είπες τώρα)