0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδατε πάντως, τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε ο άνθρωπος....Και για να μαθαίνετε:τω καιρώ εκείνω, οδηγούσε το περιούσιο λαό των εκπαιδευτικών στη γη της Επαγγελίας.
2 ΤΖΕΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ06 0
ΓΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ06 0 372
κι εγω προσπεραστηκα...
Παράθεση από: planety στις Ιανουαρίου 20, 2012, 06:01:29 pmκι εγω προσπεραστηκα... Planety αν επιτρεπεται απο που εισαι?Ποιους νομους δηλωσες?Κ εμενα με προσπερασαν για πολλοστη φορα!Ειμαι θεσνικη και εκτος απο την πολη μου εβαλα μονο σερρες-κιλκις.Μεγαλο δραμα...αυτη τη στιγμη,γεναρη μηνα δε συμφερει καθολου αμω,ελαχιστη προυπηρεσια..μονο αν εισαι στην πολη σου να μην καις βενζινες...για ακω αργει λιγο η σειρα μου...
Παράθεση από: marathes στις Ιανουαρίου 20, 2012, 08:28:28 pmΠαράθεση από: planety στις Ιανουαρίου 20, 2012, 06:01:29 pmκι εγω προσπεραστηκα... Planety αν επιτρεπεται απο που εισαι?Ποιους νομους δηλωσες?Κ εμενα με προσπερασαν για πολλοστη φορα!Ειμαι θεσνικη και εκτος απο την πολη μου εβαλα μονο σερρες-κιλκις.Μεγαλο δραμα...αυτη τη στιγμη,γεναρη μηνα δε συμφερει καθολου αμω,ελαχιστη προυπηρεσια..μονο αν εισαι στην πολη σου να μην καις βενζινες...για ακω αργει λιγο η σειρα μου...δεν εντυπωσιαστηκα που δεν με καλεσαν, γιατι ειμαι αθηνα, εβαλα μονο λιγες περιοχες αθηνα και μονο πληρους, οποτε οκ.. απλως περσι δουλεψα το φλεβαρη κι ειπα μπας και φετος γινοταν κατι πιο νωρις.. μαλλον οχι ομως..
-Γιές, χέλλόου.-Χιέλλόου, Φρομγουΐκ σπίκινγκ.-Ντού γουϊ χέβ ένιθινγκ νιού φορ δε άγγλιξ?-Χμμμμμμ.... λέτ μι σί. Μέημπι τουντέη, ίφ νοτ τουντέι, τουμόρροου, ιφ νοτ τουμόρροου φρομ Γουΐκ.-Α, θένκ γιου, γιου αρ βέρυ Μπρατίστικ.-Μπρατίστικ?-Γιές, λάικ ε γκάυ φρομ φέησμπουκ αϊ νόου.-Γουάτ ντάζ χι σέη?-Ιφ δευ κάμ άουτ τουντέη, δεη γουιλ κάμ άουτ τουντέη, ιφ νοτ τουντέυ, τουμόροου.-Α, αϊ νόου δε σονγκ "Σινγκ γουίθ μι, σινγκ φορ δε γίαρς, σίνγκ φορ δε λαφτερ σίνγκ φορ δε τιάαααααααααρζ, σινγκ γουιθ μι ιφ τζάστ φορ τουντέυ, μέημπι τουμόρροου....."-Γουέητ, γουέητ ε γουντοου μπρόουκ.-Γιές, χήαρ του, Ι ντόν'τ νόου γουάι. Αϊ χέβ ε, γκούντ βόισ.-Γουάτ? Οου μαΐ γκόντ, αΐ εμ ντέφ. Αϊ κέν'τ χέαρ γιου. Γουέλ, αϊ χόουπ γουϊ γουιλ τοκ λέητερ.-οου κέη.... χμμμμμ γουάτ ιζ δε νάμπερ οφ δε Γκρίκ αϊντολ?