0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαρα στο κουραγιο σου που εγραψες αυτο το κατεβατο και περιγραφει 100% πως ειναι η σχολικη πραγματικοτητα.
παρατηρησεις εχω δυο:1ον, ο τεχνικος βοηθειας στα project που αναλαμβανει ο πληροφορικος ειναι κανονικες ωρες στο προγραμμα του που βρισκεται μεσα στο εργαστηριο εν ωρα μαθηματος του project και παρεχει ολα τα παραπανω που αναφερθηκαν στην εγκυκλιο. ΔΕΝ ειναι 2ωρη μειωση του ωραριου.
2ον, αυτο που ανεφερε ο Killbill δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει. δηλαδη, πως ο καθηγητης Γαλλικων ζητουσε ή ο πληροφορικος τους τα προηγουμενα χρονια επαιρνε 2ωρη μειωση ως συντονιστης ενω ΔΕΝ προβλεπεται πουθενα. κατι λαθος εχει γινει σε αυτην την υποθεση. εκτος και αν μιλαμε για τεχνικο βοηθειας οπου εκει μπαινει μονο καθηγητης πληροφορικης για προφανεις λογους.
Έτσι, μπήκα στον κόπο να γράψω, αν και ξέρω ότι οι μόνοι που θα "επηρεαστούν" είναι μόνο αυτοί που δεν θα γράψουν εδώ και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε τα ίδια.
Συνεπώς (αν και αυτό επιτείνει το χαρακτηρισμό "χρυσό" 2ωρο):"2 διώρων τη βδομάδα": Σύνολο 4 ώρες/βδομάδα.Πώς δεν το προσέξαν να "διεκδικήσουν" 4ωράκι!!!! Αααα είναι εκ περιτροπής, εντάξει!
2ον δεν μπορω να βρω που λεει για 2ωρη μειωση επειδη εισαι συντονιστης. το μονο που λεει ειναι οτι απαλασσεται απο εξωδιδακτικες ασχολιες. δεν βλεπω πουθενα για 2ωρο κατι.
1ον, ο τεχνικος βοηθειας στα project που αναλαμβανει ο πληροφορικος ειναι κανονικες ωρες στο προγραμμα του που βρισκεται μεσα στο εργαστηριο εν ωρα μαθηματος του project και παρεχει ολα τα παραπανω που αναφερθηκαν στην εγκυκλιο. ΔΕΝ ειναι 2ωρη μειωση του ωραριου.
killbill, τοσο καιρο μας μιλαγες για συντονιστη και ακομα να καταλαβεις οτι ΑΛΛΟ ειναι ο συντονιστης project και ΑΛΛΟ αυτο που παρεθεσες. ΔΕΝ ειναι το ιδιο. διαχωρισε τα αυτα τα δυο.δεν παιζουμε καθολου με τις λεξεις, απλα εσυ εχεις μπερδευτει.λοιπον, παμε ξανα...εχεις βγαλει τοσα ακυρα συμπερασματα ενω στην πραγματικοτητα ΔΕΝ γνωριζεις σωστα το θεμα! εχεις πεσει σε τοσες αντιφασεις. εγραφες τοσο καιρο για συντονιστη και τωρα ασχολεισαι με τον τεχνικο στηριξης. πραγματικα τα εχεις μπερδεψει...
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!!!Υποχρεωνόμαστε να αναλάβουμε ότι αναφέρεται στην εγκύκλιο.Τουλάχιστον εγώ έχω λιώσει!Όποιος καταφέρει να το αποφύγει νόμιμα παρακαλώ να ενημερώσει.
Το ίδιο που λες ισχύει και για τον Φυσικό; του καίγονται τα μικροσκόπια; Τι κάνει 3 ώρες; ας να μην πω καλύτερα τι κάνει.Η διαφωνία μου όπως έγραψα και παραπάνω είναι ότι ο υπεύθυνος εργαστηρίου θα έπρεπε να είναι το μοναδικό εξωδιδακτικό καθήκον του πληροφορικού (άντε και του φυσικού), και όχι να γίνεται έκπτωση από το διδακτικό ωράριο.Αυτή είναι η άποψή μου. Σεβαστη και η δική σας!
Παράθεση από: killbill στις Οκτωβρίου 07, 2015, 08:29:06 amΤο ίδιο που λες ισχύει και για τον Φυσικό; του καίγονται τα μικροσκόπια; Τι κάνει 3 ώρες; ας να μην πω καλύτερα τι κάνει.Η διαφωνία μου όπως έγραψα και παραπάνω είναι ότι ο υπεύθυνος εργαστηρίου θα έπρεπε να είναι το μοναδικό εξωδιδακτικό καθήκον του πληροφορικού (άντε και του φυσικού), και όχι να γίνεται έκπτωση από το διδακτικό ωράριο.Αυτή είναι η άποψή μου. Σεβαστη και η δική σας!+1000
Κι εγώ βαριέμαι να γράφω σε ώτα μη ακουόντων.Απλά γράφω όταν κάτι με "αγγίζει" (με "φτιάχνει"). Και "αγγίχτηκα" από τη μη ύπαρξη Εργαστηρίων Φυσικής σε όποιο Ειδικό σχολείο και να πέρασα (εννοείται και το παρελκόμενο που πιστεύουν για τις Φυσικές Επιστήμες οι άλλοι συνάδελφοι).Έτσι, μπήκα στον κόπο να γράψω, αν και ξέρω ότι οι μόνοι που θα "επηρεαστούν" είναι μόνο αυτοί που δεν θα γράψουν εδώ και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε τα ίδια.Υποκειμενικό, όπως είπα.
Αν και όποιος/-α πιστεύει ότι κάτι δεν είναι ορθό (ή είναι) και πρέπει να αλλάξει (ή μείνει ίδιο) δεν θα αλλάξει γνώμη: Είναι το μόνο σίγουρο και καλώς ισχύει αυτό. Ό,τι γράφεται είναι για όσους τυχαίνει τώρα ή στο μέλλον να ανοίξουν αυτό το link.