0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος καταφέρει να το αποφύγει νόμιμα παρακαλώ να ενημερώσει.
δωσε μου εμενα υπευθυνο τμηματος και παρε εσυ myschool, εργαστηριο πληροφορικης, στατιστικα, πρωτοκολλο, ενημερωση συλλογου με e-mails και οτι αλλο γραφειοκρατικο υπαρχει.
.......παρε εσυ myschool, εργαστηριο πληροφορικης, στατιστικα, πρωτοκολλο, ενημερωση συλλογου με e-mails και οτι αλλο γραφειοκρατικο υπαρχει.
Πολύ ευχαρίστως, α μην ξεχάσεις όμως να μου δώσεις και τις -5 ώρες στο διδακτικό ωράριο έτσι, που ούτε το ανέφερες! Δώσε μου 5 ώρες μείον στο ωράριό μου και φόρτωσέ με με ότι θες! πολύ ευχαρίστως!
Για να δεις ότι τελικά εσύ είσαι ο άσχετος, οι 3 ώρες μειωμένου ωραρίου αφορούν το εργαστήριο πληροφορικής και όχι όλα αυτά που αναφέρεις. Είσαι εκτός θέματος. Δικαιολογείς τις 3 ώρες με άσχετα με τον νόμο καθήκοντα.
Συμφωνώ πάντως μαζί σου ότι ναι όχι 3 αλλά 5 ώρες μειωμένου ωραρίου θα έπρεπε να έχει ένας πληροφορικός αν είναι να κάνει όλο το Myschool και όλα τα παραπάνω που αναφέρεις. Μαζί σου είμαι! Ο νόμος όμως τις 3 ώρες τις αναφέρει για το εργαστήριο.3 ώρες όμως την εβδομάδα για το εργαστήριο πληροφορικής και 3 ώρες οι φυσικοί για το εργαστήριο Φυσικής είναι υπερβολή! Μην κοροιδευόμαστε. Περνάει κανείς 3 ώρες στο εργαστήριο φυσικής?Αν είναι τόσο διαλυμένα τα εργαστήριο όπου θες για έναν χρόνο να αφιερώνεις 3 ώρες κάθε βδομάδα τότε έχετε δίκιο! δεν νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα όμως...