*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' Φαση Αναπληρωτών Αγγλικής (ΠΕ06)  (Αναγνώστηκε 39731 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ζ' Φαση Αναπληρωτών Αγγλικής (ΠΕ06)
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 05:39:48 pm »
Aν ηταν τοσο ευκολα και στον ιδιωτικο τομεα,καλα θα ηταν...Ειδατε ποσο πηγαν οι κατωτεροι μισθοι...Ειναι αδυνατο να ζεις και να συντηρεισαι μονος σου...Και εμενα να ναι καλα οι γονεις μου γιατι ακομα στο πατρικο μου μενω και ουτε προκειται να φυγω...Και οντως...σε τι αντικειμενο??Η πωλητρια η νυχτα,εγω δε βλεπω αλλες επιλογες...και στα 32 μου για ποσο θα δουλευω νυχτα?Η καλυτερη λυση(αν εισαι ελευθερος)ειναι να ψαχτεις για εξωτερικο...Εγω αν δεν ξεκινουσα μεταπτυχιακο θα εφευγα,οπου κ αν εβρισκα δουλεια...να ζησω αξιοπρεπως,με περιθαλψη,με προνοια,για οσο καιρο θα υπαρχουν και αυτα..η ελλαδα δεν ειναι πλεον για να ζεις..και το τραγικοτερο ολων ειναι οτι οι τιμες αναλογικα με τους μισθους ειναι εξωφρενικες!Σε ποιον κοσμο ζουν?Με 450 κατωτερο μισθο το ενοικιο πρεπει να ειναι 100ε στην καλυτερη για να ζησεις!Χωρια τα αγαθα...!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 05:44:47 pm »
Δεν βρηκα!!!!Εχω μονο 2 ιδιαιτερα.....
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος Miss London

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 06:16:27 pm »
Kαι εγω με τους γονεις μου εμενα πριν συγκατοικησω με τον φιλο μου....Δεν ειναι καθολου κακο εχουν μαθει πλεον κ οι γονεις και εχουν προσαρμοστει και στα δικα μας θελω...τουλαχιστον μερικοι.Αν ειναι να κρατας ενα σπιτι μονο και μονο για τον φιλο σου λυπαμαι αλλα νομιζω κανεις λαθος....τουλαχιστον πες κ σε αυτον να τσονταρει κατι!!!!Αν γυρισεις στο πατρικο σου εχω να σου προτεινω εναλλακτικες : 1) αυτοκινητο, 2)παρκακια,3)κλειδια απο σπιτι φιλης σου,4)διωχνεις τους γονεις σου π.χ. κανα σινεμα (Ειπα να ελαφρυνω λιγο το κλιμα....μην παρεξηγηθω!!!! ;D)

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 06:35:25 pm »
ο καθενας εχει τη γνωμη του, αλιμονο, κι ειναι σεβαστη. δεν θα τσακωθουμε κιολας! ομως εγω εννοω την ανεξαρτησια μου οπως την ορισα σε παραπανω ποστ. ολα αυτα που λεμε, το να δουλευω και να πληρωνω ενοικια και λογαριασμους κι ας μην μου μενουν, ναι, για μενα ειναι ανεξαρτητοποιηση, προσπαθεια να μαθω να κινουμαι στη ζωη στα δυσκολα και στα ευκολα. δεν εχω το σπιτι επειδη θελω να εχω χωρο με το φιλο μου, εχω το σπιτι γιατι ετσι νιωθω οτι ειμαι ανεξαρτητη κι ελευθερη και προχωραω τη ζωη μου παρακατω.. εχω αλλαξει παρα πολυ ως ανθρωπος απο τοτε που μετακομισα, κι ειναι μονο λιγοι μηνες.. αλλα ημουν απο πολυ καιρο ετοιμη για να κανω μια νεα αρχη.. τεσπα, δεν υπαρχει λογος να συζηταμε παραπερα, εχω πεσει πολυ ψυχολογικα τελευταια, και νιωθω και πολυ ασχημα που πρεπει να ζητησω μειωση,δεν το εχω καθολου σε τετοια πραγματα, νιωθω ντροπη, οπως και οταν μιλαω για το μισθο μου.. αλλα πρεπει να το πολεμησω, και θα το κανω, οπως εκανα τοσα αλλα αυτους τους μηνες που με γεμισαν με δυναμη ως ανθρωπο... ισως ακουγεται χαζο, αλλα ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα και τους δικους του δαιμονες να ξορκισει...

το μονο που ελπιζω ειναι να βρω μια δουλεια, και πωλητρια κι οτιδηποτε να μπορεσω να συνεχισω να ονειρευομαι...

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 06:49:38 pm »
Και φυσικά και η σκέψη για οικογένεια και παιδιά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Εγώ που πρόλαβα και έκανα 3 παιδιά τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια γιατί σκέφτομαι τί μου έφταιξαν αυτές οι ψυχούλες και θα ταλαιπωρηθούν για τόσο πολύ στο μέλλον. Και αυτό που με πνίγει είναι ότι κι εγώ κι ο άντρας μου δε χρωστάμε δραχμή σε κανέναν, δεν έχουμε κάρτες, δεν έχουμε δάνεια επειδή δεν απλώσαμε το χέρι μας μακρύτερα από εκεί που φτάναμε, δε ζητήσαμε χρήματα από τους γονείς μας από τη μέρα που τελειώσαμε τις σχολές μας. Καταφέραμε και τελειώσαμε τα μεταπτυχιακά μας με δικά μας χρήματα και κάναμε όνειρα για το μέλλον. Και τώρα μου λένε ότι χρωστάω και πρέπει να πληρώσω. Σε ποιόν? Ακόμη και τα φάρμακα στο φαρμακείο τα πληρώνω την ίδια στιγμή, στο γιατρό που πάω τα παιδιά κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω αρκετά χρήματα, κι όμως τα δίνω... Επειδή έτσι στρώσαμε τις ζωές μας..... Όμως με πνιγει το άδικο, το παράπονο και η ντροπή! Ντρέπομαι γι'αυτά που θα με ρωτήσουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Ντρέπομαι που είμαστε ίσως η πιο μορφωμένη γενιά που γνώρισε η Ελλάδα και κατάφεραν να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί μια χούφτα επαγγελματίες πολιτικάντηδες που δε θα έσκυβαν να σε σηκώσουν από κάτω ακόμη κι αν πέθαινες. Ντρέπομαι και ύστερα θυμώνω... Θυμώνω με όλους εμάς που φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θυμώνω που μας αρκεί το: "Μη χειρότερα". Θυμώνω που πληρώνω για τους θρασείς, τους παρανομούντες, τα λαμόγια τους ψεύτες, τους φελλούς.....  >:( >:( >:(
Ζητώ συγνώμη για το off topic, αλλά η συζήτηση που προηγήθηκε μου τα έβγαλε. Και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν έχω να πω μόνο: Κορίτσια κι αγόρια στραφείτε στους ανθρώπους γύρω σας, στους φίλους στους συγγενείς, στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και δεν εννοώ για βοήθεια, Εννοώ για αγάπη, για στήριξη, για κατανόηση. 'Οσο υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που μας αγαπούν τίποτε δε χάνεται!  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 12, 2012, 07:13:09 pm από daffodils »
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 08:28:18 pm »
Και φυσικά και η σκέψη για οικογένεια και παιδιά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Εγώ που πρόλαβα και έκανα 3 παιδιά τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια γιατί σκέφτομαι τί μου έφταιξαν αυτές οι ψυχούλες και θα ταλαιπωρηθούν για τόσο πολύ στο μέλλον. Και αυτό που με πνίγει είναι ότι κι εγώ κι ο άντρας μου δε χρωστάμε δραχμή σε κανέναν, δεν έχουμε κάρτες, δεν έχουμε δάνεια επειδή δεν απλώσαμε το χέρι μας μακρύτερα από εκεί που φτάναμε, δε ζητήσαμε χρήματα από τους γονείς μας από τη μέρα που τελειώσαμε τις σχολές μας. Καταφέραμε και τελειώσαμε τα μεταπτυχιακά μας με δικά μας χρήματα και κάναμε όνειρα για το μέλλον. Και τώρα μου λένε ότι χρωστάω και πρέπει να πληρώσω. Σε ποιόν? Ακόμη και τα φάρμακα στο φαρμακείο τα πληρώνω την ίδια στιγμή, στο γιατρό που πάω τα παιδιά κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω αρκετά χρήματα, κι όμως τα δίνω... Επειδή έτσι στρώσαμε τις ζωές μας..... Όμως με πνιγει το άδικο, το παράπονο και η ντροπή! Ντρέπομαι γι'αυτά που θα με ρωτήσουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Ντρέπομαι που είμαστε ίσως η πιο μορφωμένη γενιά που γνώρισε η Ελλάδα και κατάφεραν να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί μια χούφτα επαγγελματίες πολιτικάντηδες που δε θα έσκυβαν να σε σηκώσουν από κάτω ακόμη κι αν πέθαινες. Ντρέπομαι και ύστερα θυμώνω... Θυμώνω με όλους εμάς που φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θυμώνω που μας αρκεί το: "Μη χειρότερα". Θυμώνω που πληρώνω για τους θρασείς, τους παρανομούντες, τα λαμόγια τους ψεύτες, τους φελλούς.....  >:( >:( >:(
Ζητώ συγνώμη για το off topic, αλλά η συζήτηση που προηγήθηκε μου τα έβγαλε. Και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν έχω να πω μόνο: Κορίτσια κι αγόρια στραφείτε στους ανθρώπους γύρω σας, στους φίλους στους συγγενείς, στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και δεν εννοώ για βοήθεια, Εννοώ για αγάπη, για στήριξη, για κατανόηση. 'Οσο υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που μας αγαπούν τίποτε δε χάνεται!  ;)

οικογενεια;; παιδι;; κι εγω που ηθελα τοσο πολυ να κανω ενα παιδι, πλεον το βλεπω πολυ χλωμο.. για ολα αυτα στεναχωριεμαι.. αν κι εχεις δικιο, οτι πρεπει να στραφουμε στους ανθρωπους, γιατι κι εγω μολις λεμε οτι αγαπιομαστε με τον φιλο μου και οτι θελουμε να ειμαστε μαζι ο,τι κι αν γινει, ηρεμω, ωστοσο το βραδυ εξακολουθω να μην μπορω να κοιμηθω, γιατι σκεφτομαι που θα βρω δουλεια και τι θα γινει... ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος, αληθεια, κι ας μην μου φαινεται αποψε, αλλα μου εχουν μαυρισει την ψυχη... κι οσο εχω τις μαυρες μου εχω και τους γονεις μου οι οποιοι ειναι στον κοσμο τους, λενε ας βαλουν ο,τι φορους θελουν,οσο εχουμε θα τους πληρωνουμε! με αυτη την νοοτροπια αρρωσταινω... οντας δυο συνταξιουχοι με αρκετα καλες συνταξεις, νιωθουν εξασφαλισμενοι και εχω αρχισει να φοβαμαι εγω πια, το παιδι τους, τι θα γινει και πως θα αντιδρασουν, οταν συνειδητοποιησουν το πραγματικο μεγεθος του προβληματος! γιατι σημερα ας πουμε ειπωθηκε οτι: ελα βρε, μην αγχωνεσαι, θα βρεις δουλεια, μην φερνεις την καταστροφη...
ειναι μετα να μην χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!!!!! :D :D απο τη μια γελαω, απο την αλλη κλαιω!

Αποσυνδεδεμένος Poet of silence

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 11:59:08 am »
",θες και το ποτακι σου,θες και καμια διακοπουλα το καλοκαιρι και κανα ρουχαλακι..." ...........................

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 01:49:34 pm »
Ρε παιδια παλι ανανεώθηκαν οι πινακες!!!Είναι η τρίτη τέταρτη φορα μεσα σε 3 μήνες.Ξερει κανείς για ποιο λόγο?

Αποσυνδεδεμένος faz

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 02:15:26 pm »
Περιμένουμε κλήση αναπληρωτών.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 02:24:24 pm »
Απο που ερχεται αυτη η πληροφορια?Και την τελευταια φορα που εγινε ανανεωση δεν καλεσανε αναπληρωτες!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)