0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακούγεται ότι γενικά θέλουν από την εκπαίδευση την απόλυση 30.000 υπαλλήλων (από όλες τις βαθμίδες δηλ.ΑΕΙ και ΤΕΙ).
(Θέλω να πω ότι όσοι είναι μόνιμοι θα αξιολογηθούν ακόμα και αν έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι περισσεύουν ή καταργείται η οργανική τους θα έχουν θέμα .
Παράθεση από: dina 94 στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 03:45:48 pmΟι αναπληρωτές θα έχουν μια μείωση της τάξης του 15% .Και όχι στις βασικές ειδικότητες (ή και σε αυτές όπου θα γίνουν συγχωνεύσεις ) .Ακούγεται ότι γενικά θέλουν από την εκπαίδευση την απόλυση 30.000 υπαλλήλων (από όλες τις βαθμίδες δηλ.ΑΕΙ και ΤΕΙ) .Το θέμα είναι τι κάνει η ΟΛΜΕ :'(Θέλω να πω ότι όσοι είναι μόνιμοι θα αξιολογηθούν ακόμα και αν έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι περισσεύουν ή καταργείται η οργανική τους θα έχουν θέμα .Δηλαδή θα απολύσουν μονίμους και θα πάρουν αναπληρωτές?Λίγο περίεργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι να μην απολυθεί κανείς, αλλά δυστυχώς όπως προανέφερα, ότι πρόβλημα θα έχουν οι "κορεσμένες" ειδικότητες (ξενόγλωσσοι, τεχνολόγοι, γυμναστές) καθώς και τα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς ζήτηση.
Οι αναπληρωτές θα έχουν μια μείωση της τάξης του 15% .Και όχι στις βασικές ειδικότητες (ή και σε αυτές όπου θα γίνουν συγχωνεύσεις ) .Ακούγεται ότι γενικά θέλουν από την εκπαίδευση την απόλυση 30.000 υπαλλήλων (από όλες τις βαθμίδες δηλ.ΑΕΙ και ΤΕΙ) .Το θέμα είναι τι κάνει η ΟΛΜΕ :'(Θέλω να πω ότι όσοι είναι μόνιμοι θα αξιολογηθούν ακόμα και αν έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι περισσεύουν ή καταργείται η οργανική τους θα έχουν θέμα .
Παράθεση από: vickyN στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 04:01:58 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 03:45:48 pmΟι αναπληρωτές θα έχουν μια μείωση της τάξης του 15% .Και όχι στις βασικές ειδικότητες (ή και σε αυτές όπου θα γίνουν συγχωνεύσεις ) .Ακούγεται ότι γενικά θέλουν από την εκπαίδευση την απόλυση 30.000 υπαλλήλων (από όλες τις βαθμίδες δηλ.ΑΕΙ και ΤΕΙ) .Το θέμα είναι τι κάνει η ΟΛΜΕ :'(Θέλω να πω ότι όσοι είναι μόνιμοι θα αξιολογηθούν ακόμα και αν έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι περισσεύουν ή καταργείται η οργανική τους θα έχουν θέμα .Δηλαδή θα απολύσουν μονίμους και θα πάρουν αναπληρωτές?Λίγο περίεργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι να μην απολυθεί κανείς, αλλά δυστυχώς όπως προανέφερα, ότι πρόβλημα θα έχουν οι "κορεσμένες" ειδικότητες (ξενόγλωσσοι, τεχνολόγοι, γυμναστές) καθώς και τα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς ζήτηση.'Κορεσμενοι' μπρουμε να γινουμε ολοι εαν αυξηθει το ωραριο η μιεωθουν οι ωρες στο προγραμμα.
Παράθεση από: atem στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 04:11:52 pmΠαράθεση από: vickyN στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 04:01:58 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Φεβρουαρίου 20, 2012, 03:45:48 pmΟι αναπληρωτές θα έχουν μια μείωση της τάξης του 15% .Και όχι στις βασικές ειδικότητες (ή και σε αυτές όπου θα γίνουν συγχωνεύσεις ) .Ακούγεται ότι γενικά θέλουν από την εκπαίδευση την απόλυση 30.000 υπαλλήλων (από όλες τις βαθμίδες δηλ.ΑΕΙ και ΤΕΙ) .Το θέμα είναι τι κάνει η ΟΛΜΕ :'(Θέλω να πω ότι όσοι είναι μόνιμοι θα αξιολογηθούν ακόμα και αν έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι περισσεύουν ή καταργείται η οργανική τους θα έχουν θέμα .Δηλαδή θα απολύσουν μονίμους και θα πάρουν αναπληρωτές?Λίγο περίεργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι να μην απολυθεί κανείς, αλλά δυστυχώς όπως προανέφερα, ότι πρόβλημα θα έχουν οι "κορεσμένες" ειδικότητες (ξενόγλωσσοι, τεχνολόγοι, γυμναστές) καθώς και τα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς ζήτηση.'Κορεσμενοι' μπρουμε να γινουμε ολοι εαν αυξηθει το ωραριο η μιεωθουν οι ωρες στο προγραμμα.Μπορει να διατυπωθει ως εξης: αλλες ειδικοτητες ειναι περισσοτερο και αλλες λιγοτερο κορεσμενες, διοτι με ορους οργανικης συνθεσης των ΥΣ, ολες οι ειδικοτητες καταγραφουν υπεραριθμιες, λιγοτερο ή περισσοτερο, (ναι, και οι φιλολογοι).
Aν οι απολύσεις γίνουν αφού προηγηθεί αξιολόγηση,προφανώς θα αξιολογηθούν όλοι είτε ανήκουν σε υπεράριθμες ειδικότητες είτε όχι.
Ξεχασα πριν να επισημανω οτι συνταγματικα προς το παρον δεν ειναι και τοσο ευκολο να απολυθει ενας μονιμος εκπαιδευτικος, προσεξτε δεν λεω οτι δεν γινεται, λεω οτι ειναι δυσκολο, διοτι η οργανικοτητα ανα ειδικοτητα θεωρειται ενιαια και πανελληνια. Δηλαδη ενας επαιδευτικος πρεπει να ειναι σε ολη την χωρα υπεραρυθμος, να μην υπαρχει πουθενα κενο για αυτον, να μην προσλαμβανονται αναπληρωτες κλπ. Τελος παντων, θα δουμε...