0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως σε ενα πραμα εισαι αξιοθαυμαστος baarli, oτι απαντηση και να σου δωσει καποιος απο δω τα φερνεις απο κει τα φερνεις παντα στη ψηφο για ασσυμετρη απεργια καταληγεις.Ομως δεν εισαι καλος διαμορφωτης κοινης γνωμης γιατι συμπεριφερεσαι σαν να θες τον αλλον να του βαλεις μυαλο,ποιος ομως την σημερον ημερα πιστευει οτι δεν εχει μυαλο και αποψη;Να εκθετεις τις αποψεις σου χωρις να καταπιεζεις , ευχαριστω.
Παράθεση από: anixia στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 09:08:08 pmΠαντως σε ενα πραμα εισαι αξιοθαυμαστος baarli, oτι απαντηση και να σου δωσει καποιος απο δω τα φερνεις απο κει τα φερνεις παντα στη ψηφο για ασσυμετρη απεργια καταληγεις.Ομως δεν εισαι καλος διαμορφωτης κοινης γνωμης γιατι συμπεριφερεσαι σαν να θες τον αλλον να του βαλεις μυαλο,ποιος ομως την σημερον ημερα πιστευει οτι δεν εχει μυαλο και αποψη;Να εκθετεις τις αποψεις σου χωρις να καταπιεζεις , ευχαριστω.Δεν θέλω να διαμορφώσω καμιά κοινή γνώμη, και δεν με ενδιαφέρει κανενός άλλου η γνώμη, παρά μόνο των συναδέλφων μου της
Παράθεση από: baarli στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 09:10:21 pmΠαράθεση από: anixia στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 09:08:08 pmΠαντως σε ενα πραμα εισαι αξιοθαυμαστος baarli, oτι απαντηση και να σου δωσει καποιος απο δω τα φερνεις απο κει τα φερνεις παντα στη ψηφο για ασσυμετρη απεργια καταληγεις.Ομως δεν εισαι καλος διαμορφωτης κοινης γνωμης γιατι συμπεριφερεσαι σαν να θες τον αλλον να του βαλεις μυαλο,ποιος ομως την σημερον ημερα πιστευει οτι δεν εχει μυαλο και αποψη;Να εκθετεις τις αποψεις σου χωρις να καταπιεζεις , ευχαριστω.Δεν θέλω να διαμορφώσω καμιά κοινή γνώμη, και δεν με ενδιαφέρει κανενός άλλου η γνώμη, παρά μόνο των συναδέλφων μου της
Ε,ναι γι'αυτο ''μιλαω'' και εγω αλλα δεν προβληματιστηκες για τις αντιδρασεις ως προς τα γραφομενα σου;Μηπως φταιει το υφος γραφης;
Καλά μιλάμε ότι είσαι η επιτομή της συντεχνιακής λογικής!! Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των υπόλοιπων! Μόνο του κλάδου (και δη της