0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η υποτέλεια της χωρας μας ειναι πια γεγονος.Δε θα ειχα κανενα προβλημα να μου δινουν 300 ευρω ως βασικο αντι για 500 αρκει να μην ειχα κανενα "ξενο" να με κηδεμονεύει....ο πληρης εξευτελισμος και η ταπεινωση της χωρας μου....
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 05:48:38 pmΗ υποτέλεια της χωρας μας ειναι πια γεγονος.Δε θα ειχα κανενα προβλημα να μου δινουν 300 ευρω ως βασικο αντι για 500 αρκει να μην ειχα κανενα "ξενο" να με κηδεμονεύει....ο πληρης εξευτελισμος και η ταπεινωση της χωρας μου....Ο πλήρης εξευτελισμός δεν απλώς ότι ο ξένος σε κηδεμονεύει, αλλά και ότι ο ντόπιος σε εκβιάζει και σε θεωρεί ηλίθιο.
Αντισταθείτε
Παράθεση από: apri στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 05:52:45 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 05:48:38 pmΗ υποτέλεια της χωρας μας ειναι πια γεγονος.Δε θα ειχα κανενα προβλημα να μου δινουν 300 ευρω ως βασικο αντι για 500 αρκει να μην ειχα κανενα "ξενο" να με κηδεμονεύει....ο πληρης εξευτελισμος και η ταπεινωση της χωρας μου....Ο πλήρης εξευτελισμός δεν απλώς ότι ο ξένος σε κηδεμονεύει, αλλά και ότι ο ντόπιος σε εκβιάζει και σε θεωρεί ηλίθιο.ετσι οδηγηθηκαμε στην "Πραξη Υποτελειας" με Αγγλια Γαλλια Ρωσια το 1826.....