Σύνολο ψηφοφόρων: 150
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι θα βάλουν και το κουτάκι, ειδικά αφού από του χρόνου θα μειωθούν οι προσλήψεις. Όταν η εναλλακτική είναι δουλειά στον ιδιωτικό τομέα με 400 ευρώ , όλοι θα πηγαίνουν παντού για τα 850.
Παράθεση από: giouvis77 στις Φεβρουαρίου 24, 2012, 05:53:43 pmΝομιζω πως οσοι τρωνε ψωμι απο αυτη τη δουλεια-δηλ.ειναι το βασικο τους επαγγελμα τα τελευταια χρονια-ξερουν πολυ καλα τι θα κανουν.Δεν εχω ακουσει ουτε εναν συναδελφο να υποστηριζει οτι θα βαλει κουτακι μετα τις προσφατες εξελιξεις,εκτος κι αν καποιος εχει την αναπληρωση για να αλλαζει τον αερα του κι οχι για να συντηρειται.Και βασικα με ενοχλει πολυ που παρουσιαζονται πολλες φορες εδω μεσα οι αναπληρωτες ως εργαζομενοι β κατηγοριας που τρεχουν παντου η ειναι ικανοι να κανουν τα παντα για πενταροδεκαρες.Εγω που συναναστρεφομαι τα τελευταια 4 χρονια με αναπληρωτες εχω τελειως αντιθετη αποψη.Mα ειδικά αυτοί που τρώνε ψωμί από την αναπλήρωση, αν δεν βάλουν το κουτάκι και δεν τους πάρουν πουθενά τελικά, τι θα ακριβώς θα τρώνε;
Νομιζω πως οσοι τρωνε ψωμι απο αυτη τη δουλεια-δηλ.ειναι το βασικο τους επαγγελμα τα τελευταια χρονια-ξερουν πολυ καλα τι θα κανουν.Δεν εχω ακουσει ουτε εναν συναδελφο να υποστηριζει οτι θα βαλει κουτακι μετα τις προσφατες εξελιξεις,εκτος κι αν καποιος εχει την αναπληρωση για να αλλαζει τον αερα του κι οχι για να συντηρειται.Και βασικα με ενοχλει πολυ που παρουσιαζονται πολλες φορες εδω μεσα οι αναπληρωτες ως εργαζομενοι β κατηγοριας που τρεχουν παντου η ειναι ικανοι να κανουν τα παντα για πενταροδεκαρες.Εγω που συναναστρεφομαι τα τελευταια 4 χρονια με αναπληρωτες εχω τελειως αντιθετη αποψη.
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 24, 2012, 03:47:00 pmΌλοι θα βάλουν και το κουτάκι, ειδικά αφού από του χρόνου θα μειωθούν οι προσλήψεις. Όταν η εναλλακτική είναι δουλειά στον ιδιωτικό τομέα με 400 ευρώ , όλοι θα πηγαίνουν παντού για τα 850.συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!γιατί θα λέμε απ΄τ΄ολότελα καλή και η Παναγιώτενα
Προφανώς συνάδελφοι ανήκετε όλοι σε ειδικότητες που έχετε την πολυτέλεια να προσλαμβάνεστε στο σπίτι σας ως τώρα. Υπάρχουν και ειδικότητες που εκ των πραγμάτων θα πάνε μακριά αν θέλουν να δουλέψουν, όπως αυτό έκαναν τόσα χρόνια. Όσο για το "καλύτερα άνεργος", εύκολα το λες, αλλά δύσκολα το βιώνεις. Αυτά έλεγα και εγώ πέρσι...