0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος ειπε πως η μεταβατικη παει μεχρι το 2015? Δεν αντιλεγω πως μπορει και να παει τοσο,αυτο κανεις δεν το ξερει, αλλα ενα χρονο πηρε παραταση η μεταβατικη, το 2012-13 που ερχεται. Εκτος αν εχω χασει επεισοδια. Παράθεση από: SOPHIA στις Ιουνίου 07, 2012, 12:45:04 amΠοιος ειναι ο αριθμος που ειπαν οτι θα διοριστει για το 12-13? Εγω πολυ φοβαμαι οτι απο την στιγμη που πηρε παραταση μεχρι το 2015 η μεταβατικη περιοδο που ηταν αρχικα το 12 δεν θα μας παρει ολους τους εναπομειναντες αλλα θα διορισει συμφωνα με αναγκες, δηλ. οπου θα εχει πολλα κενα απο τις συνταξεις...
Ποιος ειναι ο αριθμος που ειπαν οτι θα διοριστει για το 12-13? Εγω πολυ φοβαμαι οτι απο την στιγμη που πηρε παραταση μεχρι το 2015 η μεταβατικη περιοδο που ηταν αρχικα το 12 δεν θα μας παρει ολους τους εναπομειναντες αλλα θα διορισει συμφωνα με αναγκες, δηλ. οπου θα εχει πολλα κενα απο τις συνταξεις...
Σοφία όταν λες εναπομείναντες διοριστέους,εννοείς τα φεκ;Το ρωτάω γιατί εδώ ο καθένας αυτοαποκαλείται διοριστέος,χωρίς να είναι στον πίνακα διοριστέων που εξέδωσε με φεκ ο ασεπ.Αν λοιπόν εννοείς τους κανονικούς διοριστέους με τα φεκ είναι 400.Ως μαθηματικός θα σου πω πως το 60-40 σχηματίζει έναν πολύ συμβολικό αριθμό:400φεκ+266ενιαίος=666!!!!Είδες τι ωραίο νούμερο;;;;;;;