*

Αποστολέας Θέμα: Εναπομείναντες Διοριστέοι Εκπαιδευτικοί  (Αναγνώστηκε 39801 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Εναπομείναντες Διοριστέοι Εκπαιδευτικοί
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 13, 2012, 12:05:16 pm »
Ποιος ειπε πως η μεταβατικη παει μεχρι το 2015? Δεν αντιλεγω πως μπορει και να παει τοσο,αυτο κανεις δεν το ξερει, αλλα ενα χρονο πηρε παραταση η μεταβατικη, το 2012-13 που ερχεται. Εκτος αν εχω χασει επεισοδια.
Ποιος ειναι ο αριθμος που ειπαν οτι θα διοριστει για το 12-13? Εγω πολυ φοβαμαι οτι απο την στιγμη που πηρε παραταση μεχρι το 2015 η μεταβατικη περιοδο που ηταν αρχικα το 12 δεν θα μας παρει ολους τους εναπομειναντες αλλα θα διορισει συμφωνα με αναγκες, δηλ. οπου θα εχει πολλα κενα απο τις συνταξεις...
Κανω λαθος? Θυμαμαι να διαβαζω στο minedu λιγο πριν φυγει η Διαμαντοπουλου οτι πηρε παραταση η μεταβατικη μεχρι το 15.... Μακαρι να κανω λαθος!
Σε μια παραγραφο της απαντησης του υπουργειου για τον διορισμο μας λεει " για οσους τα οριστικα αποτελεσματα εχουν εκδοθει μεχρι την 31.12.09 διοριζονται σταδιακα.... και ο διορισμος τους ολοκληρωνεται μεχρι την 31.12.2012" αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να διοριστουμε φετος?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:10 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 13, 2012, 01:24:24 pm »
Kι εγώ για ένα χρόνο παράταση άκουσα(και διάβασα).Αν και το ξαναλέω όσοι δουλεύουν αναπληρωτές τους βολεύει να αργήσει ο ασεπ.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 13, 2012, 02:24:47 pm »
Να θυμίσω ότι η Άννα είχε δηλώσει πως θα το κάνει πολύ δύσκολο το να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός!!
Κάποιος της είχε πει προφανώς πως  ειναι πολυ ευκολο όπως νομάρχης στην Καστοριά από τα 25 σου ;)
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας,εχω πολύ καλά νέα από έγκυρα χείλη,διοριζομαι,άρα αφού είμαι στο τέλος του 24μηνου,διορίζεται όλο το 24μηνο των φυσικών!!

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 13, 2012, 02:30:32 pm »
Μακάρι physikos! Συγχαρητήρια εκ των προτέρων. Εγώ δεν έχω κάποια πληροφορία, αλλά με βάση τα περσινά δεδομένα αναμένεται ο διορισμός του υπολοίπου 24μηνου των "βασικών" ειδικοτήτων. Εσύ που έχεις πληροφορίες αναμένουμε να τις μοιράζεσαι μαζί μας...μπας και χαρεί και κανένας άλλος!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:10 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 13, 2012, 02:32:18 pm »
Tα θερμά μου συγχαρητήρια physikos 13. ;DTο στάτους στο προφίλ σου έπιασε τόπο,μάλλον περίμεναν να μεγαλώσεις....αρκετά!(κλαίω όποτε το διαβάζω..απ΄τα γέλια εννοείται ;D)....Δεν ξέρω όμως αν σε όλες τις ειδικότητες θα διορίσει το 24μηνο.....Προφανώς στην ειδικότητά σου υπάρχουν ανάγκες.....(και δεν έχετε ασεπίτες,αφού διορίζει 24μηνο,λογικά).
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 13, 2012, 02:51:00 pm »
Χθες το απόγευμα ήμουν σε ένα φιλικό σπίτι και πίναμε καφέ και τα λέγαμε, μόλις τέλειωσε ο καφές,η γιαγιά του σπιτιού,μεγάλη γυναίκα,από τον Πόντο, μου πήρε το φλυτζάνι και μου είπε τα μαντάτα
Έχεις ένα άγχος μου λέει, να το βγάλεις, ένα στόχο που έχεις θα τον πετύχεις
Να τος λέω ο διορισμός!!
Ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω την εμπειρία και την εγκυρότητά της;
Περιοχή δε ρώτησα πάνω στη χαρά μου,αλλά όπου και να ναι ωραία θα ναι
Άντε και στα δικά σας οι ελευθεροι εεε οι αδιόριστοι
Οποίος θέλει να τον στείλω λέει και τα αισθηματικά,αφιλοκερδώς
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές

Οποίος γέλασε αν βγει η προφητεία δε θα του δώσω το τηλέφωνο της γιαγιας

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 13, 2012, 03:15:44 pm »
Τις καλυτερες ευχες μου για τον διορισμο σου.Θελω σε παρακαλω το τηλ της γιαγιας ......για τα αισθηματικα μου.Επειδη μετα απο 10 χρονια δουλειας με εκανε η Αννουλα να ξεχασω τον διορισμο μου για παντα .........το φιλοσοφησα αλλιως.Τι να τον κανω τον διορισμο μου με 500 ευρω μισθο?Καλυτερα να ρωτησω την γιαγια για γαμπρο - χορηγο!Καλυτερα θα περασουμε.Θα προσφερω "υπηρεσιες " και εκεινος θα μου χορηγει τα παντα..................που να τρεχουμε τωρα σε τετοιους καιρους με 500 ευρω στα κατσαβραχα και στην παραμεθωριο.Σωστα δεν το σκεφτηκα??????????
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 13, 2012, 03:26:37 pm »
Πλέον ο διορισμός μόνο ως ανέκδοτο εκλαμβάνεται,καλά κανεις με το γαμπρό,σοφά!
Σου στέλνω το τηλ. με pm ;D

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 05, 2012, 01:33:21 pm »
Εντελλει ποσοι ειμαστε οι εναπομειναντες? γυρω στους 700 ή λιγοτεροι?

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 05, 2012, 01:52:59 pm »
Σοφία όταν λες εναπομείναντες διοριστέους,εννοείς τα φεκ;Το ρωτάω γιατί εδώ ο καθένας αυτοαποκαλείται διοριστέος,χωρίς να είναι στον πίνακα διοριστέων που εξέδωσε με φεκ ο ασεπ.Αν λοιπόν εννοείς τους κανονικούς διοριστέους με τα φεκ είναι 400.Ως μαθηματικός θα σου πω πως το 60-40 σχηματίζει έναν πολύ συμβολικό αριθμό:400φεκ+266ενιαίος=666!!!!Είδες τι ωραίο νούμερο;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 05, 2012, 03:03:42 pm »
Σοφία όταν λες εναπομείναντες διοριστέους,εννοείς τα φεκ;Το ρωτάω γιατί εδώ ο καθένας αυτοαποκαλείται διοριστέος,χωρίς να είναι στον πίνακα διοριστέων που εξέδωσε με φεκ ο ασεπ.Αν λοιπόν εννοείς τους κανονικούς διοριστέους με τα φεκ είναι 400.Ως μαθηματικός θα σου πω πως το 60-40 σχηματίζει έναν πολύ συμβολικό αριθμό:400φεκ+266ενιαίος=666!!!!Είδες τι ωραίο νούμερο;;;;;;;

Να γιατί δεν κάνουν διορισμούς!!!Για να ξορκίσουν τον έξω από δω!!!!Θεός φυλάξοι!Τώρα εξηγούνται όλα.... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 05, 2012, 05:19:17 pm »

Χαχαχααα εννοουσα με το 40 γιατι τοχω συνδεσει οτι πηγαινουμε πακετο... Αν και τωρα αποσα. Διαβαζα ξεφυτρωσε και το σεναριο να παρουν μονο εμας...λετε; ευχαριστω πολυ για την πληροφορια  ;)

Αποσυνδεδεμένος vangelisde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 21, 2012, 01:55:09 am »
"Ωραίο" το (αναμενόμενο) κρύο ντουζ για τους εναπομείναντες διοριστέους του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (με ΦΕΚ)των Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής, Νηπιαγωγούς, Γυμναστές και από άλλες "δευτερεύουσες" ειδικότητες. Πως μπορούμε να επιδιώξουμε μια απάντηση/δέσμευση επίσημη για το (μέχρι) πότε θα απορροφηθούμε;Πρέπει να απαιτήσουμε μια καταληκτική ημερομηνία. Έχει σκεφτεί κάποιος κάτι; Έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας πριν αρκετές μέρες, όταν ακόμα υπήρχαν μόνο φήμες και στον Αρβανιτόπουλο και σε σελίδες ενημέρωσης αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση (όχι ότι περίμενα κάτι). Ίσως χρειάζεται κάτι πιο ευρηματικό και μαζικότερο, που έπρεπε να γίνει εδώ και δυο χρόνια, αλλά έστω και τώρα ας γίνει κάτι...

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 21, 2012, 09:53:23 am »
Παντως ειναι αποριας αξιον που το υπουργειο μεχρι στιγμης (απο το 2010) δεν εχει δωσει καμια μα καμια πειστικη απαντηση για τη μη απορροφηση των διοριστεων.
Το τραγικοτερο βεβαια ειναι και η ταυτοχρονη εως αδικαιολογητη καθυστερηση των δικαστικων αρχων να δικαιωσουν τους αδιοριστους ΦΕΚιτες!
Σαν να αντιμετωπιζεις τη μαφια ενα πραγμα......αντε να βρεις ακρη!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182607
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)