0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι;..Θα μου πείτε τέτοια ώρα,τέτοια λόγια..Ανάκληση απόσπασης γίνεται;Εγώ πήρα απόσπαση π.χ. για Δωδεκάνησα γιατί θέλω για χ,ψ λόγο να είμαι στη Ρόδο.Και μαθαίνω από το εκεί ΠΥΣΔΕ ότι δεν έχει κενά στην ειδικότητά μου στη Ρόδο και κενά υπάρχουν μόνο στο Καστελόριζο,στην Κάσο και στην Τήλο.Εγώ δε θέλω να πάω εκεί,από το να με στείλουν εκεί,προτιμώ να γυρίσω στην οργανική μου.Μπορώ να κάνω αίτηση ανάκλησης της απόσπασης;
Παράθεση από: Λυδία στις Αυγούστου 04, 2012, 03:46:58 pmΝα ρωτήσω εγώ κάτι;..Θα μου πείτε τέτοια ώρα,τέτοια λόγια..Ανάκληση απόσπασης γίνεται;Εγώ πήρα απόσπαση π.χ. για Δωδεκάνησα γιατί θέλω για χ,ψ λόγο να είμαι στη Ρόδο.Και μαθαίνω από το εκεί ΠΥΣΔΕ ότι δεν έχει κενά στην ειδικότητά μου στη Ρόδο και κενά υπάρχουν μόνο στο Καστελόριζο,στην Κάσο και στην Τήλο.Εγώ δε θέλω να πάω εκεί,από το να με στείλουν εκεί,προτιμώ να γυρίσω στην οργανική μου.Μπορώ να κάνω αίτηση ανάκλησης της απόσπασης;Aνάκληση απόσπασης γίνεται, αλλά πρέπει να επικαλεστείτε και τον λόγο που σας οδηγεί σε αυτό και να αποδείξετε ότι το νέο δεδομένο προέκυψε αφού την είχατε αιτηθεί.
Υ.Γ. 1. Παρότι δεν συνηθίζω να μιλώ γενικά και αόριστα, ούτε και να εκθέτω άτομα χωρίς αποδείξεις δεν πρόκειται να αποκαλύψω φυσικά ούτε σε πιο μέρος γίνεται αυτό, ούτε και τα ονόματα όσων εμπλέκονται κι αυτό γιατί είπαμε "χαζιά, χαζιά", πιθανόν και "ζώο", αλλά δεν είμαι και τόσο βλάκας για να "κάψω" τον εαυτό μου σε έναν κόσμο που δεν περνά με τίποτα η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η αξιοκρατία.