0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
20 Μαθηματικοι ειχαν παρει μεταθεση Που θα τους βαλει;
Παιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
τι θα γινει συναδελφοι με τις αποσπασεις σε ΙΕΚ?εμαθε κανεις τιποτα? υπαρχουν ατομα που ξερουν αν πηραν ή δεν πηραν? και αν ναι, πώς το έμαθαν?δεν παλευεται αυτη η αγωνια...
Παράθεση από: ninja στις Αυγούστου 04, 2012, 12:19:42 pmτι θα γινει συναδελφοι με τις αποσπασεις σε ΙΕΚ?εμαθε κανεις τιποτα? υπαρχουν ατομα που ξερουν αν πηραν ή δεν πηραν? και αν ναι, πώς το έμαθαν?δεν παλευεται αυτη η αγωνια... Από γνωστό έμαθα πως οι προτάσεις των Δ/ντων των ΙΕΚ πήγαν οπως ηταν κατευθείαν στο Υπουργείο για υπογραφή....Επομένως όποιος ηταν στην πρόταση πορφανως θα ειναι και στην αποφαση απόσπασης....
καλημερα!γνωρίζει κανείς ποτε θα γίνει ο δευτερος κύκλος αποσπάσεων...και σε φορέις και ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ..και τι διαδικασίες χρειάζονται!?? συγγνωμη για την άκυρη ερωτηση..αλλα ειναι ερωήτησ κολλητής μου που δεν πήρε απόσπαση..και μεσα σε όλα δεν εχει και ίντερνετ...σας ευχαριστεί και αυτή συγχαρητηρια σε οσους ειχαν καλα αποτελέμσατα και ευχομαι υπομονή και ίσως και κατι καλυτερο στην β φαση
Πηγαινε σε μια δευτεροβαθμια και κανε αιτηση επανεξετασης της αιτησης αποσπασης που ειχες κανει(αιτηση θεραπειας). Σε αυτη τη χρονικη στιγμη θα τη καταθεσεις χειρογραφη και οταν το συστημα ανοιξει θα στην καταχωρισουν ηλεκτρονικα οι συναδελφοι που δουλευουν εκει. Παρε και εναν αριθμο πρωτοκολλου της αιτησης που θα κανεις για καλο και για κακο. Προσοχη, οταν θα πας στη δευτεροβαθμια με καποιο τροπο να καταλαβεις οτι μιλας με ατομα που ξερουν το αντικειμενο!!!Αιτηση για αποσπαση μπορεις να κανεις οποτεδηποτε εσυ θελεις μεσα στη χρονια (ακομα και μετα τη β φαση). Ειναι υποχρεωμενοι να τη στειλουν κατα καθηκον.