0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι εγκυρη πηγη heren? δηλαδη σου ειπε οτι δεν αλλαξαν οι λιστες οταν εφτασαν στο υπουργειο? απο την πολιτικη ηγεσια πριν υπογραφουν?κι αν οντως υπεγραφησαν, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ευχαριστουμε παντως heren για την πληροφορια...
Παράθεση από: ninja στις Αυγούστου 04, 2012, 02:35:13 pmειναι εγκυρη πηγη heren? δηλαδη σου ειπε οτι δεν αλλαξαν οι λιστες οταν εφτασαν στο υπουργειο? απο την πολιτικη ηγεσια πριν υπογραφουν?κι αν οντως υπεγραφησαν, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ευχαριστουμε παντως heren για την πληροφορια...Έμαθα ότι οι λίστες φύγαν ετσι (αυτό ισχυρίστηκαν μεσα απο τη ΓΓ)...Τωρα εαν πρόσθεσαν ατομα στο Υπουργείο δεν το γνωρίζω... πάντως αυτό που κατάλαβα εγω ειναι οτι οι αιτήσεις και τα βιογραφικά που στάλθηκαν στη ΓΓ δεν διαβάστηκαν καν...
Παράθεση από: Λυδία στις Αυγούστου 04, 2012, 03:46:58 pmΝα ρωτήσω εγώ κάτι;..Θα μου πείτε τέτοια ώρα,τέτοια λόγια..Ανάκληση απόσπασης γίνεται;Εγώ πήρα απόσπαση π.χ. για Δωδεκάνησα γιατί θέλω για χ,ψ λόγο να είμαι στη Ρόδο.Και μαθαίνω από το εκεί ΠΥΣΔΕ ότι δεν έχει κενά στην ειδικότητά μου στη Ρόδο και κενά υπάρχουν μόνο στο Καστελόριζο,στην Κάσο και στην Τήλο.Εγώ δε θέλω να πάω εκεί,από το να με στείλουν εκεί,προτιμώ να γυρίσω στην οργανική μου.Μπορώ να κάνω αίτηση ανάκλησης της απόσπασης;Τι ειδικότητα είσαι; Αν είσαι στις βασικές δεν παίζει να μην υπάρχει κενό στη Ρόδο!
Να ρωτήσω εγώ κάτι;..Θα μου πείτε τέτοια ώρα,τέτοια λόγια..Ανάκληση απόσπασης γίνεται;Εγώ πήρα απόσπαση π.χ. για Δωδεκάνησα γιατί θέλω για χ,ψ λόγο να είμαι στη Ρόδο.Και μαθαίνω από το εκεί ΠΥΣΔΕ ότι δεν έχει κενά στην ειδικότητά μου στη Ρόδο και κενά υπάρχουν μόνο στο Καστελόριζο,στην Κάσο και στην Τήλο.Εγώ δε θέλω να πάω εκεί,από το να με στείλουν εκεί,προτιμώ να γυρίσω στην οργανική μου.Μπορώ να κάνω αίτηση ανάκλησης της απόσπασης;
βλεπω στο τελος να γινεται το εξης κουφο...πρωτα να μαθουμε αν πηραμε σε ΠΥΣΔΕ και μετα να ανακοινωθουν τα ΤΕΙ - ΙΕΚ - άλλοι φορείς...!Μα δεν αναρτήθηκαν πουθενά?
Παράθεση από: rounis στις Αυγούστου 03, 2012, 06:24:12 pmαπό ότι κατάλαβα οι περισσότεροι που περίμεναν απόσπαση ήταν της Αθμιας...γι αυτό τόση ησυχία πια μέσα στο forum... θα ρωτήσω τους λίγους εναπομείναντες αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις αποσπάσεις στα ιεκ. Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα σε όλους!Είχα μία επικοινωνία με Γ.Γ.Δ.
από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι που περίμεναν απόσπαση ήταν της Αθμιας...γι αυτό τόση ησυχία πια μέσα στο forum... θα ρωτήσω τους λίγους εναπομείναντες αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις αποσπάσεις στα ιεκ. Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα σε όλους!