0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mar_h στις Αυγούστου 06, 2012, 11:03:22 amΓια ΙΕΚ είπαν σήμερα ότι είναι στο υπουργείο. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν από εκεί -αν και έπρεπε να έχουν ήδη ανακοινωθεί.Παράθεση από: tama στις Αυγούστου 06, 2012, 11:02:46 amΠαράθεση από: nanu στις Αυγούστου 06, 2012, 10:39:34 amΚανένα νέο για αποσπάσεις ΤΕΙ/ΙΕΚ; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή.για σμεαε που έμαθα , είναι όλα έτοιμα από την Παρασκευή αλλά περιμάνουν υπογραφή....δεν μου ειπε πότε θα βγουν. Υποθέτω σήμερα...Άντε να βγουν επιτέλους!!!!!!!!
Για ΙΕΚ είπαν σήμερα ότι είναι στο υπουργείο. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν από εκεί -αν και έπρεπε να έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Παράθεση από: nanu στις Αυγούστου 06, 2012, 10:39:34 amΚανένα νέο για αποσπάσεις ΤΕΙ/ΙΕΚ; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή.για σμεαε που έμαθα , είναι όλα έτοιμα από την Παρασκευή αλλά περιμάνουν υπογραφή....δεν μου ειπε πότε θα βγουν. Υποθέτω σήμερα...
Κανένα νέο για αποσπάσεις ΤΕΙ/ΙΕΚ; Παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή.
απο φετος ειχαν μπει και οι συζυγοι δημοτικων αστυνομικων.... απο και ως που? και να μη μετραει αποσπαση κατα προτεραιοτητα σε εκπαιδευτικους?
Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους. Γράφω αυτό το πρώτο μήνυμα τελείως απογοητευμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ύστερα από 18 συναπτά έτη στη δημόσια εκπαίδευση και μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να μετατεθώ μαζί με το σύζυγό μου, αποφασίσαμε να κάνουμε χωριστά την αίτηση μετάθεσης. Ο σύζυγός μου πήρε, εγώ όχι. Κάθε φορά, βρίσκαμε μπροστά μας ειδικές κατηγορίες παρόλο που έχουμε πάνω από εκατό μόρια ο καθένας. Και τώρα στις αποσπάσεις το ίδιο: 5 άτομα πήραν απόσπαση στο ΠΥΣΔΕ της μόνιμης κατοικίας μου, εκ των οποίων 4 κατά προτεραιότητα. Σηκώνω τα χέρια ψηλά όταν πρόκειται για θέματα υγείας, το τονίζω και το εννοώ, αλλά:Το ερώτημα-παράπονο είναι: Γιατί η σύζυγος δικαστικού, στρατιωτικού δεν πρέπει να βρίσκεται μακριά από το σύζυγό της, ενώ η σύζυγος εκπαιδευτικού μπορεί να ανταπεξέλθει μια χαρά σε ενοίκια, διπλούς λογαριασμούς, με 2 παιδιά στο δημοτικό και οικονομική αφαίμαξη για εισιτήρια με το καράβι, (τουλάχιστον 2 φορές το μήνα); Λυπάμαι αν θίγω τα κακώς κείμενα, αλλά θα προσθέσω και το εξής: Γιατί δεν ανακοινώνονται τα μόρια αυτών που παίρνουν απόσπαση χωρίς προτεραιότητα, να δούμε από πού μάζεψε 50 μόρια κάποιος που δουλεύει 12 χρόνια; Σας ευχαριστώ και περιμένω τις οργισμένες απαντήσεις σας.
επεσε παλι η σελιδα του υπουργειου???