0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δ.Μπράτης: Ποιες αλλαγές έγιναν στα κριτήρια των αποσπάσεων για το σχολ. έτος 2012-13. Ποιες προτάσεις δεν έγιναν αποδεκτές.http://www.pde.gr/index.php?page=4653
Παράθεση από: erietta στις Μαΐου 21, 2012, 11:52:12 pmΠαράθεσηΟμως, πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ακόμη δεν ξέρω σε ποια μονάδα έχω τοποθετηθεί; Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη ΔΙΔΕ όπου θα μετατεθώ και, λίγο-πολύ, μου είπαν να περιμένω πρώτα να δω αν θα πάρω οργανική για να έχω και δικαίωμα απόσπασης! Μια κι η υπάλληλος δε μου ακούστηκε αρκετά σίγουρη για όσα μου μετέφερε, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει / πρόκειται να ισχύσει στην συγκεκριμένη περίπτωση; Σωστά σου είπαν από τη ΔΙΔΕ. Για να πάρεις εσωτερική απόσπαση πρέπει να έχεις οργανική. Πρώτα λοιπόν θα πάρεις οργανική και μετά μπορείς να ζητήσεις εσωτερική απόσπαση. Θα χρωστάς όμως την οργανική. Αν δεν πάρεις οργανική και μείνεις στη διάθεση μπορείς να ζητήσεις (φαντάζομαι) μια τοποθέτηση κοντά στην περιοχή σου.Ευχαριστώ για την πληροφόρηση συνάδελφε, εγώ από δω και πέρα, όμως, τι πρέπει να κάνω; Δηλαδή, τελικά, δικαιούμαι ή όχι να κάνω αίτηση απόσπασης τώρα (έστω και μη γνωρίζοντας ακόμη την τοποθέτησή μου) ή, θα πρέπει υποχρεωτικά να περιμένω πρώτα την κοινοποίηση της τοποθέτησης από τη μετάθεση και αναλόγως μετά να πράξω;
ΠαράθεσηΟμως, πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ακόμη δεν ξέρω σε ποια μονάδα έχω τοποθετηθεί; Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη ΔΙΔΕ όπου θα μετατεθώ και, λίγο-πολύ, μου είπαν να περιμένω πρώτα να δω αν θα πάρω οργανική για να έχω και δικαίωμα απόσπασης! Μια κι η υπάλληλος δε μου ακούστηκε αρκετά σίγουρη για όσα μου μετέφερε, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει / πρόκειται να ισχύσει στην συγκεκριμένη περίπτωση; Σωστά σου είπαν από τη ΔΙΔΕ. Για να πάρεις εσωτερική απόσπαση πρέπει να έχεις οργανική. Πρώτα λοιπόν θα πάρεις οργανική και μετά μπορείς να ζητήσεις εσωτερική απόσπαση. Θα χρωστάς όμως την οργανική. Αν δεν πάρεις οργανική και μείνεις στη διάθεση μπορείς να ζητήσεις (φαντάζομαι) μια τοποθέτηση κοντά στην περιοχή σου.
Ομως, πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ακόμη δεν ξέρω σε ποια μονάδα έχω τοποθετηθεί; Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη ΔΙΔΕ όπου θα μετατεθώ και, λίγο-πολύ, μου είπαν να περιμένω πρώτα να δω αν θα πάρω οργανική για να έχω και δικαίωμα απόσπασης! Μια κι η υπάλληλος δε μου ακούστηκε αρκετά σίγουρη για όσα μου μετέφερε, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει / πρόκειται να ισχύσει στην συγκεκριμένη περίπτωση;