0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αλεξανδρούπολη, η πέλλα έχουν κενά κάθε χρονιά η δεν αξίζει να τις δηλώσω?Πόσες επιλογές έχουμε για απόσπαση εκτός?5?
Παράθεση από: constantinos στις Μαΐου 28, 2012, 01:32:39 pmα) για τα μόρια συνυπηρέτησης με σύζυγο εκπαιδευτικό, λαμβάνεται υπόψη οποιοδήποτε είδος εργασίας (αναπληρωτής, ωρομίσθιος).Δεν καταλαβαίνω. Πως ξέρει ο αναπληρωτής ή ο ωρομίσθιος που θα δουλεύει του χρόνου για να ζητήσει εκεί απόσπαση ο/η σύζυγός του/της;
α) για τα μόρια συνυπηρέτησης με σύζυγο εκπαιδευτικό, λαμβάνεται υπόψη οποιοδήποτε είδος εργασίας (αναπληρωτής, ωρομίσθιος).
Ευχαριστώ!
Παράθεση από: ioanna22 στις Μαΐου 27, 2012, 07:29:16 pmΚαλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Είμαι 4 χρόνια σε νησί και θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου για απόσπαση.Μήπως ξέρει κάποιος κάποιες περιοχές σε στεριά που να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω απόσπαση?Εκτός απο το γεγονός ότι ειμαι 4 χρόνια σε παραμεθόριο δεν έχω άλλο πλεονέκτημα για να την πάρω,δηλαδή δεν ειμαι παντρεμένη ..Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.Τι ειδικότητα είσαι και τι συνολική προϋπηρεσία έχεις ?
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Είμαι 4 χρόνια σε νησί και θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου για απόσπαση.Μήπως ξέρει κάποιος κάποιες περιοχές σε στεριά που να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω απόσπαση?Εκτός απο το γεγονός ότι ειμαι 4 χρόνια σε παραμεθόριο δεν έχω άλλο πλεονέκτημα για να την πάρω,δηλαδή δεν ειμαι παντρεμένη ..Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.