0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 11:04:31 amΠαράθεση από: gumus στις Αυγούστου 04, 2012, 10:54:57 amΠαράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 04, 2012, 10:54:57 amΠαράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:15 amΚλάδος ΠΕ19-20 εχει γ.......Η Πιερία αν και πηρε πολλά ατομα με μετάθεση εξακολουθει να προκαλεί...καλέι αλλους 3 με απόσπαση....οργια γινονται και εμεις τιποτα....ελεοςςςςςςςςςςΜας κοβουν τις μεταθεσεις, τις αποσπάσεις στη Α/θμια, τις μετατάξεις και τωρα δεν δίνουν αποσπάσεις ουτε στη
Κλάδος ΠΕ19-20 εχει γ.......Η Πιερία αν και πηρε πολλά ατομα με μετάθεση εξακολουθει να προκαλεί...καλέι αλλους 3 με απόσπαση....οργια γινονται και εμεις τιποτα....ελεοςςςςςςςςςςΜας κοβουν τις μεταθεσεις, τις αποσπάσεις στη Α/θμια, τις μετατάξεις και τωρα δεν δίνουν αποσπάσεις ουτε στη
Καλημέρα συνάδελφοι,σας διαβαζω απο προχθές, μιας και είστε πολυ καλά ενημερωμένοι.θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορει να με διαφωτίσει δλδ, τι σημαινει ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στις αποσπάσεις.Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλοι στα σπίτια μας σύντομα.
τι θα γινει συναδελφοι με τις αποσπασεις σε ΙΕΚ?εμαθε κανεις τιποτα? υπαρχουν ατομα που ξερουν αν πηραν ή δεν πηραν? και αν ναι, πώς το έμαθαν?δεν παλευεται αυτη η αγωνια...