0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕΟ2 Α΄ Αθηνας- Κανενας δεν πηρε απόσπαση!!! (ουτε καν ειδικες κατηγοριες). Πουρκουα? Σημειωτεον, υπάρχουν 98 παραιτησεις φιλολογων φετος, αρα 98 λειτουργικα, ο δε αριθμος των ευρισκομενων στη διαθεση ειναι 103...Ειναι δυνατον να μην υπάρξουν κενα στους φιλολογους στη μακραν μεγαλυτερη διαθεση της χωρας?1. Θα δοθούν, αφου επανυπολογιστουν, στη β΄ φαση? (ειθε!)2. Θα δοθουν ΟΛΑ σε αναπληρωτες? (παραλογο, τη στιγμη που ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ)3. Δεν θα γινει τιποτε (κ θα καλυφουν με δευτερες αναθεσεις, δευτερες ειδικοτητες, οσα μπορούν)? Τι νομιζετε, λάθος σκεπτομαι?
Παράθεση από: paogate13 στις Αυγούστου 05, 2012, 02:08:41 pmΠΕΟ2 Α΄ Αθηνας- Κανενας δεν πηρε απόσπαση!!! (ουτε καν ειδικες κατηγοριες). Πουρκουα? Σημειωτεον, υπάρχουν 98 παραιτησεις φιλολογων φετος, αρα 98 λειτουργικα, ο δε αριθμος των ευρισκομενων στη διαθεση ειναι 103...Ειναι δυνατον να μην υπάρξουν κενα στους φιλολογους στη μακραν μεγαλυτερη διαθεση της χωρας?1. Θα δοθούν, αφου επανυπολογιστουν, στη β΄ φαση? (ειθε!)2. Θα δοθουν ΟΛΑ σε αναπληρωτες? (παραλογο, τη στιγμη που ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ)3. Δεν θα γινει τιποτε (κ θα καλυφουν με δευτερες αναθεσεις, δευτερες ειδικοτητες, οσα μπορούν)? Τι νομιζετε, λάθος σκεπτομαι?Ποσοι να ναι οι υπεραριθμοι φιλολογοι? 20-30 κ πολλους λεω...Μια φορα ειναι αξιοπεριεργο που η μεγαλυτερη διευθυνση της χωρας δεν πηρε αποσπασμενους φιλολογους! Πιστευω να δοθούν στη συνεχεια καποια (για να πετυχω την αποσπαση Αποκλειεται να μην υπαρξουν κενα στο μελλον. Παρα ταυτα, τη στιγμη αυτη οι υπο διαθεση φιλολογοι ειναι τυπικα περισσοτεροι. Επισης, δε συνυπολογιζεις και τυχον οργανικα υπεραριθμους, οι οποιοι δεν εμφανιζονται υποχρεωτικα στη λιστα των ευρισκομενων στη διαθεση, εφοσον δεν αιτουνται οριστικη τοποθετηση αν δεν το επιθυμουν. Το τι μελλει γενεσθαι ειναι αλλη ταξεως ζητημα, διοτι πχ ο εκαστοτε περιφερειακος μπορει να σκεπτεται κουτοπονηρα, εχοντας υποψιν υποχρεωτικες ή χαριστικες αποσπασεις εντος περιφερειας κτλ, οπως πιθανον συνεβη φετος στην περιφερεια Θεσσαλιας με τους δασκαλους και νηπιαγωγους.
Σε απόσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ γνωρίζετε αν θα πρέπει να με αντικαταστήσουν στην οργανική μου για να πάω εκεί που έχω αποσπαστεί (δεν το αναφέρει στις αποσπάσεις όπως άλλες φορές);
εγώ είμαι ΠΕ20 και φυσικά δεν πήρα απόσπαση, όπως και πολλοί άλλοι της ειδικότητάς μου, ούτε σε φορέα ούτε στο ΠΥΣΔΕ...λέω αύριο να πάω στη
Δεν άργησα;;; Μόρια αιτούντων μετάθεση σε άλλες ΔΔΕ Ηappy Search!
Πάλι μας τρέλανε η bitch:http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item652