0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mackis στις Αυγούστου 08, 2012, 09:45:29 pmΠαράθεση από: gspy στις Αυγούστου 08, 2012, 09:34:00 pmΝα κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!1. Πρόκειται για τροποποίηση απόσπασης. Απαιτούνται δικαιολογητικά τα οποία θα εξηγούν γιατί ζητάς την 1η επιλογή και όχι την 5η. Η αίτηση αυτή θα γίνει δεκτή μόνο αν οι λόγοι είναι σοβαροί (έτσι λέει το Υπουργείο).2. Νομίζω θα δηλωθεί στην πρώτη αίτηση βάζοντας το κουτάκι "επιθυμώ και πρωτοβάθμια".Ότι δικαιολογητικά είχα τα έδωσα στην αρχική αίτηση. Δηλαδή εγώ που πήγα στην 5η επιλογή και τώρα πρέπει να βρω σοβαρούς λόγους για να πάω στην 1η, ενώ θα πάνε άτομα με λιγότερα μόρια;
Παράθεση από: gspy στις Αυγούστου 08, 2012, 09:34:00 pmΝα κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!1. Πρόκειται για τροποποίηση απόσπασης. Απαιτούνται δικαιολογητικά τα οποία θα εξηγούν γιατί ζητάς την 1η επιλογή και όχι την 5η. Η αίτηση αυτή θα γίνει δεκτή μόνο αν οι λόγοι είναι σοβαροί (έτσι λέει το Υπουργείο).2. Νομίζω θα δηλωθεί στην πρώτη αίτηση βάζοντας το κουτάκι "επιθυμώ και πρωτοβάθμια".
Να κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!
Συμφωνα απολυτα μαζι σου....Πληθωρα ατομων αποσπαστηκαν στα ΙΕΚ, χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος!!! Ελλειψη προγραμματισμου και ικανοποιηση πελατειακων σχεσεων!!!
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Ο άντρας μου δεν πήρε απόσπαση στην α΄φάση, αλλά είναι πολύ κοντά στη βάση αποσπάσεων της ειδικότητλας του στο ΠΥΣΔΕ που μας ενδιαφέρει.Μήπως υπάρχει κάποια λίστα(ανά ΠΥΣΔΕ και ανά ειδικότητα) για να δούμε τη σειρά του στους εναπομείναντες που περιμένουν απόσπαση;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: gspy στις Αυγούστου 08, 2012, 09:56:28 pmΠαράθεση από: mackis στις Αυγούστου 08, 2012, 09:45:29 pmΠαράθεση από: gspy στις Αυγούστου 08, 2012, 09:34:00 pmΝα κάνω δυο ερωτήσεις;1) Πήρα απόσπαση στην Α φάση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην 5η μου επιλογή. Μπορώ να κάνω αίτηση ξανά για βελτίωση της απόσπασης; Και αν ναι, αρκούν τα δικαιολογητικά από την Α φάση ή πρέπει να τα ξανακαταθέσω;2)Επίσης, τώρα είδα ότι μπορώ να κάνω και σε ΠΥΣΠΕ. Θεωρείται νέα αίτηση αυτή ή τροποποίηση; Έχω μπερδευτεί!1. Πρόκειται για τροποποίηση απόσπασης. Απαιτούνται δικαιολογητικά τα οποία θα εξηγούν γιατί ζητάς την 1η επιλογή και όχι την 5η. Η αίτηση αυτή θα γίνει δεκτή μόνο αν οι λόγοι είναι σοβαροί (έτσι λέει το Υπουργείο).2. Νομίζω θα δηλωθεί στην πρώτη αίτηση βάζοντας το κουτάκι "επιθυμώ και πρωτοβάθμια".Ότι δικαιολογητικά είχα τα έδωσα στην αρχική αίτηση. Δηλαδή εγώ που πήγα στην 5η επιλογή και τώρα πρέπει να βρω σοβαρούς λόγους για να πάω στην 1η, ενώ θα πάνε άτομα με λιγότερα μόρια;σου γράφω τα εξής για να σε βοηθήσω αν μπορώ:πέρυσι πήρα στην Α φάση στην 2 επιλογή μου (διπλανός νομός- 70 Κμ να πας μόνο) και μάλιστα στα δημοτικά (πληροφορικός) στα οποία κάνεις 24 ώρες κ πολύ πιθανόν απόγευμα.πήγα στη Δ/θμια στο νομό μου κ μία υπάλληλος που πιθανώς δεν ήξερε τι της γινόταν μου είπε ότι εσύ τελείωσες για το υπουργείο δε δικαιούσε κάτι άλλο.συνέχισα τα πάνε έλα για καμιά 10 μέρες με μεγάλο κόπο γιατί:είχα γυναίκα έγκυο στο κρεβάτι με αιμοραγία και έπρεπε να πηγαίνω την κόρη μας στον παιδικό κ να την παίρνω πίσω πριν τις 3.μία μέρα μία δασκαλίτσα μου λέει: γιατί δεν κάνεις αίτηση επανεξέτασης? μπορείς κ είναι τελευταία μέρα.παίρνω στο γραφείο στην οργανική μου (το οποίο καταργήσαν κ εκείνες τις ημέρες πακετάραν τα γραφεία),πετυχαίνω μία συνάδελφο που της έλεγα απλώς ένα γεια (κ πέρασε τυχαία μετά το σχολείο της να βοηθήσει γιατί πέρυσι ήταν εκεί),της εξηγώ το πρόβλημά μου -μου λέει υπάρχει περιθώριο 2 ημερώντρώει κάποιες ώρες να βγάλει γραμμή στο υπουργείο, μου λέει ότι με χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο μπορώ να κάνω αίτηση επανεξέτασης και μου την καταχωρεί στο σύστημα με την προϋπόθεση ότι θα της την έστελνα την άλλη μέρα όπως κ έκανακαι τελικά στη