0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μόνη μου απορία είναι: αν κάποιος που δεν έχει πάρει απόσπαση στην Α φάση δεν δηλώσει επανεξέταση θα μπει στο παιχνίδι ή όχι; Προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει να μπει στο παιχνίδι γιατί με τη λογική αυτή αν γίνουν 10 φάσεις αποσπάσεων θα πρέπει να κάνει 10 φορές αίτηση. Με λίγα λόγια η επανεξέταση έχει νόημα μόνο αν αλλάξεις προτιμήσεις. Η αίτηση απόσπασης δεν έχει "ημερομηνία λήξης".
Παράθεση από: mackis στις Αυγούστου 09, 2012, 11:08:20 amΗ μόνη μου απορία είναι: αν κάποιος που δεν έχει πάρει απόσπαση στην Α φάση δεν δηλώσει επανεξέταση θα μπει στο παιχνίδι ή όχι; Προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει να μπει στο παιχνίδι γιατί με τη λογική αυτή αν γίνουν 10 φάσεις αποσπάσεων θα πρέπει να κάνει 10 φορές αίτηση. Με λίγα λόγια η επανεξέταση έχει νόημα μόνο αν αλλάξεις προτιμήσεις. Η αίτηση απόσπασης δεν έχει "ημερομηνία λήξης".Δικαίως λες πως η αίτηση απόσπασης δεν έχει "ημερομηνία λήξης". Ωστόσο αν διαβάσεις το κείμενο της εγκυκλίου που δημοσιεύθηκε θα δείς αυτό:α) Οι επανεξετάσεις αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την 1η φάση αποσπάσεων. Πρόκειται στην ουσία για αρχικά καταχωρισμένες αιτήσεις και η καταχώριση θα γίνει πατώντας την επιλογή «Επανεξέταση».Πράγμα που επιβεβαιώνει την πληροφορία μου ότι όσοι δεν πήραν απόσπαση στην α' φάση και δεν κάνουν αίτηση επανεξέτασης τους τρώει το μαύρο σκοτάδι...
Καλημέρα! Υπάρχει κανείς άλλος που περιμένει απόσπαση σε ΤΕΙ; Έχετε κάποια πληροφόρηση; Στο υπουργείο δεν απαντάει κανείς.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ΠΕ 05, 07... κλπ μπορούν να δηλώσουν διαφορετικά ΠΥΣΠΕ για απόσπαση από ότι τα αρχικά ΠΥΣΔΕ; 'Η τα ίδια αλλά με διαφορετική σειρά;Π.χ. Εγώ ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση επανεξέτασης για τα ΠΥΣΔΕ όπου είχα δηλώσει για παράδειγμα: 1.