0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κυρία που το τηλέφωνό της είναι στην εγκύκλιο των αποσπάσεων σε φορείς ήταν σαφής:"Οι αποσπάσεις έχουν γίνει και αφορούν ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΣΠΕΤΕ". Στην παρατήρησή μου ότι δεν υπάρχει καμία απόσπαση σε ΤΕΙ στην απόφαση που μου ανέφερε, μου είπε ότι είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας ... η οποία συνεχίζει την πολιτική της προηγούμενης χρονιάς ... και γι'αυτό δεν έκανε καθόλου αποσπάσεις σε ΤΕΙ. Επίσης δεν γνώριζε τίποτα για τη μια (1) και μόνη απόσπαση που έγινε στο ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης.Τέλος, στην ερώτησή μου αν το θεωρεί δίκαιο, από τη στιγμή που δεν έχουν πρόθεση να κάνουν αποσπάσεις στα ΤΕΙ, να μου χαραμίζουν τη μια και μόνη επιλογή μου απόσπασεις σε φορέα και να μου τινάζουν τον οικογενειακό μου προγραμματισμό στον αέρα μου απάντησε ότι αυτό είναι καθαρά προσωπικό μου πρόβλημαΕπειδή κι εγώ για παρόμοιο πρόβλημα μίλησα με τη συγκεκριμένη κυρία πολλές φορές, θα σου πρότεινα να μην "ψαρώσεις" με το ύφος της... Στην ερώτησή μου πχ γιατί αποσπάστηκα σε φορέα που δεν υπάρχει απάντησε "είναι πρόβλημά σας, γιατί εσείς ζητήσατε τον φορέα αυτό" κλπ κλπ...Δε θα βγάλεις άκρη, αλλά o/η cd έχει δίκιο. Δεν είναι τόσο απλό, στείλε έγγραφο στην ΚΥ. Προσωπικά κάνω το ίδιο, αρνούμαι να μιλήσω άλλο με εξουσιομανείς και αγενείς υπαλλήλους.
Αν έχει ήδη κάποιος πάρει απόσπαση μπορεί να κάνει αίτηση ανάκληση της απόσπασης τους μέχρι 20/08/2012 σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο του υπουργείο, αφού επικαλεστεί σοβαρούς λόγους για την ανάκληση και σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλει. Αν δεν έχετε πάρει απόσπαση και σας απασχολεί πως θα την ανακαλέσετε όταν θα την πάρετε και δεν σας εξυπηρετεί, τότε θα πρέπει και πάλι άμεσα να κάνετε αίτηση ανάκλησης και να αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι λόγοι για τους οποίους την πήρατε. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι α) δεν γίνεται πάντα δεκτή η αίτηση ανάκλησης και β) όταν ήδη τοποθετήστε σε σχολείο είναι αργά για να ζητήσεις ανάκληση της απόσπασης. Τέλος, αν δεν θέλετε να υπηρετήσετε σε νησί μη δηλώσετε περιοχές που περιλαμβάνουν νησιά, είναι νομίζω ο πιο σίγουρος τρόπος. Αν πάλι θέλετε οπωσδήποτε να υπηρετήσετε στο Τρίκερη που είναι η μόνη στεριά στη Δ Μαγνησία τότε δεν έχετε παρά να αποδείξετε ότι υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι για να βρίσκεστε εκεί κι εάν είστε τυχεροί και υπάρχει κενό να τοποθετηθείτε εκεί.
Καλήμέρα. Είμαι καινούργια στη διαδικασία του forum, αν και το διαβάζω πολλά χρόνια.