0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι απαραιτητα.Καποιες διευθυνσεις οπως η δικη μου εχει ανακοινωση ηδη προσωρινες τοποθετησεις μεσα από την ιστιοσελιδα της.Καλο ειναι να επισκεφτεις την ιστιοσελιδα της περιοχης αποσπασης σου.
Παράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 31, 2012, 10:22:03 pmΟχι απαραιτητα.Καποιες διευθυνσεις οπως η δικη μου εχει ανακοινωση ηδη προσωρινες τοποθετησεις μεσα από την ιστιοσελιδα της.Καλο ειναι να επισκεφτεις την ιστιοσελιδα της περιοχης αποσπασης σου.
Παράθεση από: sxedia στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:23:38 amΠαράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 31, 2012, 10:22:03 pmΟχι απαραιτητα.Καποιες διευθυνσεις οπως η δικη μου εχει ανακοινωση ηδη προσωρινες τοποθετησεις μεσα από την ιστιοσελιδα της.Καλο ειναι να επισκεφτεις την ιστιοσελιδα της περιοχης αποσπασης σου.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος με περισσότερα μόρια από μένα να μην πάρει απόσπαση και να πάρω εγώ; Απλά έχω αυτή την απορία...
gallikou, τι εννοείς; Μήπως πήρε για πρωτοβάθμια ενώ αυτός που έχει 50 ή 60 δεν πήρε για δευτεροβάθμια; Μήπως η kateri εννοεί ότι αδικήθηκε και δεν πήρε την απόσπαση;
Παράθεση από: Fofaki στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:06:36 pmΠαράθεση από: sxedia στις Σεπτεμβρίου 01, 2012, 11:23:38 amΠαράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 31, 2012, 10:22:03 pmΟχι απαραιτητα.Καποιες διευθυνσεις οπως η δικη μου εχει ανακοινωση ηδη προσωρινες τοποθετησεις μεσα από την ιστιοσελιδα της.Καλο ειναι να επισκεφτεις την ιστιοσελιδα της περιοχης αποσπασης σου.