0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 05:34:07 pmΗ δικη μου γνωμη -αν μου επιτρεπετε- ειναι πως ολα αυτα τα κανουν επιτηδες.Πιστευω πως ειμαστε οι πρωτες που θα δουν την πορτα της εξοδου,οσες δηλαδη εχουμε μεινει και εχουμε αντεξει αυτη την ηθικη και οικονομικη εξοντωση.Γνωριζουν πολυ καλα ποιοι πλεοναζουν και που.Απλα αυτο θελουν να το αναδειξουν.Αν δωσουν αποσπαση και καλυψεις καποιο λειτουργικο κενο πως θα φανει οτι περισσευεις? Πως θα μπορεσουν να πεταξουν λασπη και να φερουν την κοινωνια απεναντι σου σε σημειο που να πει " απολυσε τες αφου περισσευουν ,γιατι να τις πληρωνουμε τζαμπα?" Ειναι γνωστη η τακτικη τους το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.μπορει να εχεις δικιο, και να οδευουμε προς την καταργηση της β'γλωσσας, αλλα απο την στιγμη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ εξαιτιας εκεινου του ενοχλητικου νομοθετηματος που λεγεται ΣΥΝΤΑΓΜΑ, γιατι να το κανουν και να στερησουν κατι απο την παιδεια των ελληνοπουλων;; δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει, αλλα οι ελληνες οοοοοοσο και να πιεζονται , θελουν τα παιδια τους να εχουν τα καλυτερα betty ειναι οντως αδιανοητο να μην εχεις καν μαθημα, και παρ'ολαυτα να βρισκεσαι μακρια απο το σπιτι σου, αλλα δε σημαινει οτι εγω εχω λιγοτερο δικαιωμα... ειναι χαζο να μιλαμε ποια χρειαζεται λιγοτερο... αληθεια, που θες να πας;;topsy, ειλικρινα ηλπιζα να παρεις αποσπαση.... μου φαινεται αδιανοητο με οσα λες και με τα μορια που εχεις να εισαι στου διαολου τη μανα....
Η δικη μου γνωμη -αν μου επιτρεπετε- ειναι πως ολα αυτα τα κανουν επιτηδες.Πιστευω πως ειμαστε οι πρωτες που θα δουν την πορτα της εξοδου,οσες δηλαδη εχουμε μεινει και εχουμε αντεξει αυτη την ηθικη και οικονομικη εξοντωση.Γνωριζουν πολυ καλα ποιοι πλεοναζουν και που.Απλα αυτο θελουν να το αναδειξουν.Αν δωσουν αποσπαση και καλυψεις καποιο λειτουργικο κενο πως θα φανει οτι περισσευεις? Πως θα μπορεσουν να πεταξουν λασπη και να φερουν την κοινωνια απεναντι σου σε σημειο που να πει " απολυσε τες αφου περισσευουν ,γιατι να τις πληρωνουμε τζαμπα?" Ειναι γνωστη η τακτικη τους το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.
ΚΥΣΔΕ: Άνθρωποι απάνθρωποιhttp://eisatopon.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html
Παράθεση από: afrodite78 στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 10:39:51 pmΠαράθεση από: mariefrance στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 05:34:07 pmΗ δικη μου γνωμη -αν μου επιτρεπετε- ειναι πως ολα αυτα τα κανουν επιτηδες.Πιστευω πως ειμαστε οι πρωτες που θα δουν την πορτα της εξοδου,οσες δηλαδη εχουμε μεινει και εχουμε αντεξει αυτη την ηθικη και οικονομικη εξοντωση.Γνωριζουν πολυ καλα ποιοι πλεοναζουν και που.Απλα αυτο θελουν να το αναδειξουν.Αν δωσουν αποσπαση και καλυψεις καποιο λειτουργικο κενο πως θα φανει οτι περισσευεις? Πως θα μπορεσουν να πεταξουν λασπη και να φερουν την κοινωνια απεναντι σου σε σημειο που να πει " απολυσε τες αφου περισσευουν ,γιατι να τις πληρωνουμε τζαμπα?" Ειναι γνωστη η τακτικη τους το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.μπορει να εχεις δικιο, και να οδευουμε προς την καταργηση της β'γλωσσας, αλλα απο την στιγμη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ εξαιτιας εκεινου του ενοχλητικου νομοθετηματος που λεγεται ΣΥΝΤΑΓΜΑ, γιατι να το κανουν και να στερησουν κατι απο την παιδεια των ελληνοπουλων;; δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει, αλλα οι ελληνες οοοοοοσο και να πιεζονται , θελουν τα παιδια τους να εχουν τα καλυτερα betty ειναι οντως αδιανοητο να μην εχεις καν μαθημα, και παρ'ολαυτα να βρισκεσαι μακρια απο το σπιτι σου, αλλα δε σημαινει οτι εγω εχω λιγοτερο δικαιωμα... ειναι χαζο να μιλαμε ποια χρειαζεται λιγοτερο... αληθεια, που θες να πας;;topsy, ειλικρινα ηλπιζα να παρεις αποσπαση.... μου φαινεται αδιανοητο με οσα λες και με τα μορια που εχεις να εισαι στου διαολου τη μανα....afrodite, συγγνωμη αν απο τα λεγομενα μου καταλαβες κατι τετοιο, δηλ. οτι εγω εχω μεγαλυτερο δικαιωμα για αποσπαση απο εσενα! δεν το εννοουσα φυσικα! αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εσυ τουλαχιστον εκανες και 4 ωρες μαθημα γαλλικων , ενω εγω αισθανομουνα αχρηστη μονο με γραμματειακη υποστηριξη και μετα με θρησκευτικα, ΣΕπ κλπ...ειλικρινα απο οττε που διοριστηκα στο δημοσιο (πριν 6 χρονια) αρχισα να αισθανομαι οτι ειμαι αχρηστη στην ιδια μου την υπηρεσια... δουλευα 14 χρονια στον ιδιωτικο τομεα και ποτε δεν ειχα νιωσει ετσι...Οσο για το που θελω να παρω αποσπαση κ μαλλον δε θα τα καταφερω ξανα στη ζωη μου ειναι στη Θεσ/κη, στο