0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα, οσο μπορει να ειναι... κατεθεσα κι εγω χθες αιτηση θεραπειας...για τριτη φορα.. εμαθα επισης απο αιρετο οτι προσπαθουν να γινει ερωτημα στη βουλη σχετικα με τις αποσπασεις και τις αδειες ανευ αποδοχων που ειναι πολλες φετος, αντε να δουμε!προτεινω να καταθεσουν, οσοι δεν πηραν αποσπαση, αιτηση θεραπειας. Να πηγαινουν δεκαδες καθε μερα στο υπουργειο και να τονιζουμε τις δυσχερεις οικονομικες συνθηκες που βιωνουμε!!
Παράθεση από: bettyvav στις Οκτωβρίου 02, 2012, 10:40:30 amκαλημερα, οσο μπορει να ειναι... κατεθεσα κι εγω χθες αιτηση θεραπειας...για τριτη φορα.. εμαθα επισης απο αιρετο οτι προσπαθουν να γινει ερωτημα στη βουλη σχετικα με τις αποσπασεις και τις αδειες ανευ αποδοχων που ειναι πολλες φετος, αντε να δουμε!προτεινω να καταθεσουν, οσοι δεν πηραν αποσπαση, αιτηση θεραπειας. Να πηγαινουν δεκαδες καθε μερα στο υπουργειο και να τονιζουμε τις δυσχερεις οικονομικες συνθηκες που βιωνουμε!!κι εγω εκανα χτες ενσταση και αιτηση επανεξετασης... συμφωνω κι εγω μαζι σου, θα κανω απο μια καθε μηνα για να μην νομιζουν οτι γκρινιαζουμε λιγο αλλα μετα το ξεχναμε καλη επιτυχια ειδα οτι βγηκαν αποσπασεις σε φορεις, γνωριζετε αν μπορουμε να κανουμε εκπροθεσμα αιτηση;;
Συνάδελφοι, θα γίνει συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ, σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο:www.alfavita.gr/artro.php?id=74849 και θα συζητηθούν και τα αιτήματα που αφορούν αποσπάσεις. Γνωρίζουμε αν τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ; Αν κάποιος αιρετός διαβάζει το θέμα ή κάποιος συνάδελφος έχει έγκυρη πληροφόρηση, ας απαντήσει :-)
Για το ΚΥΣΔΕ υπάρχει κάτι νεότερο; μείναμε λίγοι; Δε νομίζω. Πολλοί απογοητεύθηκαν και παραδόθηκαν στην κατάσταση μακριά απο τα σπίτια τους. Η χρονιά δύσκολα περνά παιδιά. Όλοι μαζί ξανά και ξανά. Να πάμε και σε Δ φάση . Έρχονται εκλογές. Οι καρέκλες τρίζουν.
Παράθεση από: antgiov στις Οκτωβρίου 04, 2012, 01:13:18 pmΓια το ΚΥΣΔΕ υπάρχει κάτι νεότερο; μείναμε λίγοι; Δε νομίζω. Πολλοί απογοητεύθηκαν και παραδόθηκαν στην κατάσταση μακριά απο τα σπίτια τους. Η χρονιά δύσκολα περνά παιδιά. Όλοι μαζί ξανά και ξανά. Να πάμε και σε Δ φάση . Έρχονται εκλογές. Οι καρέκλες τρίζουν.M αρέσουν οι μοντέρνες και προχωρημένες απόψεις των συναδέλφων. δώστε αποσπάσεις αλλιώς δεν σας ψηφίζουμε στις εκλογές. κατα τα άλλα μας φταίνε οι άλλοι για τα χάλια μας και όχι εμείς που αναπαράγουμε συνεχώς τις ίδιες νοοτροπίες και αντιλήψεις παρελθόντων ετών. Εύγε και μπράβο μας.
Δεν την έπεσα στο συνάδελφο. την έπεσα στην άποψη του περί εκλογών.Ξέρετε κάποιον που σήμερα δεν εντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης; όλοι μας. ξέρω ότι αυτοί που ζητάν απόσπαση έχουν ανάγκη , όπως επίσης και πάρα πολλοί που δεν ζήτησαν. Η απειλή του δεν σε ψηφίζω στις εκλογές νομίζετε ότι έχει θέση σήμερα; μας ταιριάζει και μας εκφράζει; πάλι τα ίδια δηλαδή;Από που να φυλαχτούμε δηλαδή;Από τους κυβερνώντες που μας αφανίζουν ή από αυτους που έχουν πάρει σβάρνα τα γραφεία (δεν αναφέρομαι στον παραπάνω συνάδελφο) και προσπαθούν να ικανοποίήσουν τις ανάγκες τους πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων;Από τη μία κατηγορούμε διάφορους για αναλγησία και αναισθησία και από την άλλη τους απειλούμε με τις εκλογές. Όσο μας εξαθλιώνουν οικονομικά τόσο εμείς θα τσαλαπατάμε την αξιοπρέπεια μας;