0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16, για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών και στους πίνακες διορισμών σχολ. έτους 2012-2013, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71/19.5.2010 τ. Α΄). β) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εμπειροτεχνών ιδιωτών για την ένταξη σε πίνακα μουσικών ειδικεύσεων ωρομισθίων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2012-2013. http://www.pde.gr/index.php?page=4916
Παράθεση από: miss butterfly στις Ιουλίου 16, 2012, 02:07:40 pmΚαλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι νέα στο forum! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πήγε σήμερα το πρωί κάποιος από τους παλιούς στη Δευτεροβάθμια του Πειραιά για να με ενημερώσει για τα δικαιολογητικά που ζήτησαν εκεί... συστατικη απο τον τσουκαλα και να εισαι μελος στη θυρα 7 καλα μια εγκυκλιο δε μπορουν να διαβασουν, και ζηταει καθε διευθυνση οτι να ναι,απιστευτο!!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι νέα στο forum! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πήγε σήμερα το πρωί κάποιος από τους παλιούς στη Δευτεροβάθμια του Πειραιά για να με ενημερώσει για τα δικαιολογητικά που ζήτησαν εκεί...
Παράθεση από: vasoulals στις Ιουλίου 16, 2012, 01:44:31 pmΤην ημερομηνία που ορίζεται κανείς πτυχιούχος την αναγράφει και στα περισσότερα πτυχία. Και στο πτυχίο μου της γερμανικής φιλολογίας και σε αυτό από το παιδαγωγικό γράφει ...ανακυρήχθηκε πτυχιούχος την.... Φυσικά από κάτω γράφει και την ημερομηνία που πήρα το πτυχίο ως...χαρτί. Την αναλυτική μπορείτε να την ζητήσετε σε περίπτωση που δεν γράφεται και ο βαθμός πτυχίου ή απλά μια βεβαίωση από το πανεπιστήμιο. Για παράδειγμα στο γερμανικής φιλολογίας δεν υπάρχει ο βαθμός και μας έδωσαν βεβαίωση, ενώ στο πτυχίο παιδαγωγικού αναγράφεται κανονικά. Κοιτάξτε λίγο καλύτερα το πτυχίο σας, μήπως πέραν της ημερομηνίας που ορκιστήκατε αναγράφει την ημερομηνία που κριθήκατε πτυχιούχοι. Για να γλιτώσετε τον κόπο, όχι τίποτε άλλο!Ναι, αλλά και εγώ και, φαντάζομαι, αρκετοί άλλοι, για διάφορους λόγους, έχουν δώσει την ημερομηνία ορκωμοσίας. Εμένα με πήρε για άλλη μια φορά στον λαιμό της η Διεύθυνση, αυτούς συμβουλεύτηκα... Μέγα λάθος.
Την ημερομηνία που ορίζεται κανείς πτυχιούχος την αναγράφει και στα περισσότερα πτυχία. Και στο πτυχίο μου της γερμανικής φιλολογίας και σε αυτό από το παιδαγωγικό γράφει ...ανακυρήχθηκε πτυχιούχος την.... Φυσικά από κάτω γράφει και την ημερομηνία που πήρα το πτυχίο ως...χαρτί. Την αναλυτική μπορείτε να την ζητήσετε σε περίπτωση που δεν γράφεται και ο βαθμός πτυχίου ή απλά μια βεβαίωση από το πανεπιστήμιο. Για παράδειγμα στο γερμανικής φιλολογίας δεν υπάρχει ο βαθμός και μας έδωσαν βεβαίωση, ενώ στο πτυχίο παιδαγωγικού αναγράφεται κανονικά. Κοιτάξτε λίγο καλύτερα το πτυχίο σας, μήπως πέραν της ημερομηνίας που ορκιστήκατε αναγράφει την ημερομηνία που κριθήκατε πτυχιούχοι. Για να γλιτώσετε τον κόπο, όχι τίποτε άλλο!
Πιστεύω πως και με την εγκύκλιο να πήγαινε κάποιος (όπως λέει ο killbill), πάλι κάτι θα έβρισκαν να πουν.Έλεος πια!Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί την αίτησή σας! Αν γνωρίζουν τόσο καλά ας την απορρίψουν με γραπτή τους απάντηση και ας αναλάβουν την ευθύνη.Είμαι επίσης περίεργος τι θα κάνουν (ορισμένες Διευθύνσεις) τα επιπλεόν δικαιολογητικά όταν το Υπουργείο τους πει ότι δεν χρειάζονται.Να επαναλάβω την άποψή μου: όσο φταίνε οι υπάλληλοι (συνάδελφοι, μην το ξεχνάμε) για την μη τήρηση των εγκυκλίων και των νόμων τόσο φταίμε και εμείς που συντηρούμε το "τέρας" της γραφειοκρατίας.
Τελικά εκτυπώνουμε την αίτηση από το παράρτημα την κίτρινη ή μια που υπάρχει στο pde;
Έχω ταυτότητα παλιού τύπου, λέτε να υπάρξει πρόβλημα;