0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαφώς δεν έχω κάποια πληροφορία για κανέναν. Το ερώτημα στο οποίο απάντησα παραπάνω είναι ποιοι έχουν δικαίωμα διορισμού φέτος. Η απάντησή μου στηρίχθηκε στη νομιμότητα του να γίνονται οι διορισμοί 60-40 και φυσικά στο γεγονός ότι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ 2008 εδώ και 2 χρόνια περιμένουν αδιόριστοι ακόμα το διορισμού που δικαιούνται. Κάθε χρόνο ακούγονται φωνές που λένε ότι θα διοριστούν οι υπόλοιποι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τους πιστέψουμε φέτος. Για αυτό άλλωστε το θέμα έχει κινηθεί και δικαστικά.Πάντως στη δική σας ειδικότητα έχουν μείνει ακόμα 98 διοριστέοι ΠΕ06 του ΑΣΕΠ 2008. Το αντίστοιχο 40% είναι 65 άτομα ΠΕ06 που οφείλουν να διορίσουν από τον ενιαίο πίνακα διορισμών. Αυτοί έχουν δικαίωμα διορισμού στην ειδικότητά σας. Οι 24μηνίτες διορίζονται μόνο αν υπάρχουν ανάγκες και όπως αντιλαμβάνεσαι αν υπήρχαν μεγάλες ανάγκες στους ΠΕ06 θα είχαν διορίσει το 60-40 όπως έχει γίνει στους ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04.Αυτό που απομένει είναι να δούμε πώς θα χειριστεί φέτος το ζήτημα των διορισμών το υπουργείο παιδείας.Το ρευστό οικονομικό σκηνικό λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου περιπλέκει τα πράγματα...Κάθε χρόνο ζούμε το ίδιο θρίλερ...να δούμε πότε θα τελειώσει...