*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων 2012-13  (Αναγνώστηκε 563820 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων 2012-13
« Απάντηση #336 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:47:10 pm »
περσι Θεσσαλονικη πηγαιναμε το πρωι για την αιτηση, φευγαμε το μεσημερι χωρις να εχουμε τελειωσει τη δουλεια μας και ξαναπηγαιναμε το απογευμα. φετος βλεπω να μας βγαζουν και ραντζα για διανυκτερευση!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:39 »

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:49:04 pm »
Να κανω μια λιγο χαζη ερωτηση. Καιγομαστε ολοι να βγει η εγκυκλιος. Δηλαδη ποια θα ειναι η διαφορα αν εβγαινε το Μαιο ή αν βγει αυριο ή αν βγει 10 Αυγουστου; Θεωρω πως η α φαση θα κλειθει καπου 4 με 10 Σεπτεμβρη ανεξαρτητως ποτε θα δηλωσουμε. Δεχομαι να μου πει καποιος οτι θα ειμαι διακοπες και πρεπει να χω το νου μου να δηλωσω, αλλα και παλι δινεται 10 μερες περιπου περιθωριο για να δηλωσεις. Αν καπου ειμαι λαθος ας μου πει καποιος. Ισα ισα θεωρω πως οσο αργει ισως ξερουμε πραγματα που δε θα τα ξερουμε σημερα, οπως αυξηση ωραριου ή το να μας βαλουν στο ταμειο των δημοσιων υπαλληλων για να εχουμε μισθο 660 αντι 850 ή οτιδηποτε αλλη αρνητικη παραμετρο βαλουν για να γλιτωσουν λεφτα και θεσεις εργασιας!!

Αποσυνδεδεμένος paxos1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:50:39 pm »
περσι Θεσσαλονικη πηγαιναμε το πρωι για την αιτηση, φευγαμε το μεσημερι χωρις να εχουμε τελειωσει τη δουλεια μας και ξαναπηγαιναμε το απογευμα. φετος βλεπω να μας βγαζουν και ραντζα για διανυκτερευση!

...εεεπ! σα να μεγαλωσε η μυτη σου! αφου προτιμησατε γειτονικες πολεις με λιγοτερο κοσμο και καλυτερη εξυπηρετηση...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:52:24 pm »
αυτο γινεται παντου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:39 »

Αποσυνδεδεμένος drum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:53:24 pm »
Γιατί να έχουμε άγχος για το πότε θα βγει η εγκύκλιος όσο θα είμαστε διακοπές;;;;; Δεν μας φτάνει που έχουμε γενικά άγχος για το αν θα δουλεύουμε του χρόνου. Φεύγω για 5 μέρες, δεν θα έχω internet και 1 ώρα πριν φύγω είμαι στον υπολογιστή και μιλάω μαζί σας !!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:53:55 pm »
Να κανω μια λιγο χαζη ερωτηση. Καιγομαστε ολοι να βγει η εγκυκλιος. Δηλαδη ποια θα ειναι η διαφορα αν εβγαινε το Μαιο ή αν βγει αυριο ή αν βγει 10 Αυγουστου; Θεωρω πως η α φαση θα κλειθει καπου 4 με 10 Σεπτεμβρη ανεξαρτητως ποτε θα δηλωσουμε. Δεχομαι να μου πει καποιος οτι θα ειμαι διακοπες και πρεπει να χω το νου μου να δηλωσω, αλλα και παλι δινεται 10 μερες περιπου περιθωριο για να δηλωσεις. Αν καπου ειμαι λαθος ας μου πει καποιος. Ισα ισα θεωρω πως οσο αργει ισως ξερουμε πραγματα που δε θα τα ξερουμε σημερα, οπως αυξηση ωραριου ή το να μας βαλουν στο ταμειο των δημοσιων υπαλληλων για να εχουμε μισθο 660 αντι 850 ή οτιδηποτε αλλη αρνητικη παραμετρο βαλουν για να γλιτωσουν λεφτα και θεσεις εργασιας!!
Σωστο!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιουλίου 11, 2012, 01:59:36 pm »
ενταξει αυριο ή μεθαυριο θα βγει η εγκυκλιος, αλλα θα ναι για 2 βδομαδες, μην αγχωνεστε, καντε κανενα μπανακι οσοι μπορειτε

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:03:45 pm »
Γιατί να έχουμε άγχος για το πότε θα βγει η εγκύκλιος όσο θα είμαστε διακοπές;;;;; Δεν μας φτάνει που έχουμε γενικά άγχος για το αν θα δουλεύουμε του χρόνου. Φεύγω για 5 μέρες, δεν θα έχω internet και 1 ώρα πριν φύγω είμαι στον υπολογιστή και μιλάω μαζί σας !!!!!!!!!!
το λες σαν να έχουμε κάτι!!!!  ::) μα γιατί μας υποτιμάς;;;;; :( ::) :P
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #344 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:10:19 pm »

...εεεπ! σα να μεγαλωσε η μυτη σου! αφου προτιμησατε γειτονικες πολεις με λιγοτερο κοσμο και καλυτερη εξυπηρετηση...

συμπασχω ομως με τους υπολοιπους που οντως ταλαιπωρηθηκαν!  8)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος vasoulals

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ07 + ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:10:39 pm »
Το πιο εκνευριστικό αυτή την χρονιά που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι η ταλαιπωρία,γιατί σκεφτείτε πόσος κόσμος θα μαζεύεται καθημερινά στις διευθύνσεις από κάθε σημείο του κάθε νομού, μιας που τα γραφεία έχουν κλείσει. Άλλοι δε θα πρέπει να διανύσουν και κάποια απόσταση για να πάνε και αν προλάβουν να κάνουν και τα χαρτιά τους σε μία μέρα!!!Μπάχαλο θα γίνεται.Πάντως ας ελέγχουμε προσεκτικά τα χαρτιά μας και τις αιτήσεις μας όταν μας δίνονται για την τελική υπογραφή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη  μιας  και οι υπάλληλοι κάποια στιγμή θα κλατάρουν και αυτοί.
Μην ονειρεύεσαι την ζωή σου, ΖΗΣΕ τα όνειρά σου!!!

Αποσυνδεδεμένος paxos1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:11:33 pm »

συμπασχω ομως με τους υπολοιπους που οντως ταλαιπωρηθηκαν!  8)

...ετσι μαλιστα!...σας ευχομαι και φετος να ταλαιπωρηθειτε οσο λιγοτερο γινεται...

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:13:23 pm »
Ωραια δεν ειμαι ο μονος που το βλεπει ετσι!!!
Σωστο!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:14:36 pm »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=392762040786662&set=a.230387167024151.61421.158198254243043&type=1&theater

Αποσυνδεδεμένος maira88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ15
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Ιουλίου 11, 2012, 02:18:12 pm »
Δηλωσε το μονο με συμφωνια με γονεις πως θα εισαι ενα χρονο σα φοιτητρια που παει μακρια απο την πολη της και η οποια παιρνει ενα χαρτζιλικι δουλευοντας αμω αντι γκαρσονα π.χ. για να μειωσει λιγο τα πολλα λεφτα που θα της στελνουν οι γολη τη χρονια γονεις.Αλλιως αν το δεις σαν επαγγελμα και προυπηρεσια δεν αξιζει ουτε να το σκεφτεσαι. Θα παρεις το πολυ 5 μορια που με την αναγωγη αν δεν εχεις ξαναδουλεψει θα ειναι προσαυξηση στον επομενο ασεπ 0,5. Παρε ενα ecdl που ποιανει 1 μοναδα!
πφφφ καταλαβα. δε θα κανουμε ποτε την αρχη δηλαδη.ποιος εχει λεφτα για πεταμα τετοιους καιρους; ευχαριστω γ τις αποψεις σας!

ευχαριστω αυτο θα κανω :)
Αγάπη δεν είναι μια λέξη που αποτελείται από πέντε γράμματα.Είναι χίλιες θυσίες που αποτελούν μια λέξη !!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)