0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περσι Θεσσαλονικη πηγαιναμε το πρωι για την αιτηση, φευγαμε το μεσημερι χωρις να εχουμε τελειωσει τη δουλεια μας και ξαναπηγαιναμε το απογευμα. φετος βλεπω να μας βγαζουν και ραντζα για διανυκτερευση!
Να κανω μια λιγο χαζη ερωτηση. Καιγομαστε ολοι να βγει η εγκυκλιος. Δηλαδη ποια θα ειναι η διαφορα αν εβγαινε το Μαιο ή αν βγει αυριο ή αν βγει 10 Αυγουστου; Θεωρω πως η α φαση θα κλειθει καπου 4 με 10 Σεπτεμβρη ανεξαρτητως ποτε θα δηλωσουμε. Δεχομαι να μου πει καποιος οτι θα ειμαι διακοπες και πρεπει να χω το νου μου να δηλωσω, αλλα και παλι δινεται 10 μερες περιπου περιθωριο για να δηλωσεις. Αν καπου ειμαι λαθος ας μου πει καποιος. Ισα ισα θεωρω πως οσο αργει ισως ξερουμε πραγματα που δε θα τα ξερουμε σημερα, οπως αυξηση ωραριου ή το να μας βαλουν στο ταμειο των δημοσιων υπαλληλων για να εχουμε μισθο 660 αντι 850 ή οτιδηποτε αλλη αρνητικη παραμετρο βαλουν για να γλιτωσουν λεφτα και θεσεις εργασιας!!
Γιατί να έχουμε άγχος για το πότε θα βγει η εγκύκλιος όσο θα είμαστε διακοπές;;;;; Δεν μας φτάνει που έχουμε γενικά άγχος για το αν θα δουλεύουμε του χρόνου. Φεύγω για 5 μέρες, δεν θα έχω internet και 1 ώρα πριν φύγω είμαι στον υπολογιστή και μιλάω μαζί σας !!!!!!!!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2012, 01:47:10 pmπερσι Θεσσαλονικη πηγαιναμε το πρωι για την αιτηση, φευγαμε το μεσημερι χωρις να εχουμε τελειωσει τη δουλεια μας και ξαναπηγαιναμε το απογευμα. φετος βλεπω να μας βγαζουν και ραντζα για διανυκτερευση!...εεεπ! σα να μεγαλωσε η μυτη σου! αφου προτιμησατε γειτονικες πολεις με λιγοτερο κοσμο και καλυτερη εξυπηρετηση...
Παράθεση από: paxos1 στις Ιουλίου 11, 2012, 01:50:39 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2012, 01:47:10 pmπερσι Θεσσαλονικη πηγαιναμε το πρωι για την αιτηση, φευγαμε το μεσημερι χωρις να εχουμε τελειωσει τη δουλεια μας και ξαναπηγαιναμε το απογευμα. φετος βλεπω να μας βγαζουν και ραντζα για διανυκτερευση!...εεεπ! σα να μεγαλωσε η μυτη σου! αφου προτιμησατε γειτονικες πολεις με λιγοτερο κοσμο και καλυτερη εξυπηρετηση...συμπασχω ομως με τους υπολοιπους που οντως ταλαιπωρηθηκαν!
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 11, 2012, 01:49:04 pmΝα κανω μια λιγο χαζη ερωτηση. Καιγομαστε ολοι να βγει η εγκυκλιος. Δηλαδη ποια θα ειναι η διαφορα αν εβγαινε το Μαιο ή αν βγει αυριο ή αν βγει 10 Αυγουστου; Θεωρω πως η α φαση θα κλειθει καπου 4 με 10 Σεπτεμβρη ανεξαρτητως ποτε θα δηλωσουμε. Δεχομαι να μου πει καποιος οτι θα ειμαι διακοπες και πρεπει να χω το νου μου να δηλωσω, αλλα και παλι δινεται 10 μερες περιπου περιθωριο για να δηλωσεις. Αν καπου ειμαι λαθος ας μου πει καποιος. Ισα ισα θεωρω πως οσο αργει ισως ξερουμε πραγματα που δε θα τα ξερουμε σημερα, οπως αυξηση ωραριου ή το να μας βαλουν στο ταμειο των δημοσιων υπαλληλων για να εχουμε μισθο 660 αντι 850 ή οτιδηποτε αλλη αρνητικη παραμετρο βαλουν για να γλιτωσουν λεφτα και θεσεις εργασιας!!Σωστο!!!!!!!!
Δηλωσε το μονο με συμφωνια με γονεις πως θα εισαι ενα χρονο σα φοιτητρια που παει μακρια απο την πολη της και η οποια παιρνει ενα χαρτζιλικι δουλευοντας αμω αντι γκαρσονα π.χ. για να μειωσει λιγο τα πολλα λεφτα που θα της στελνουν οι γολη τη χρονια γονεις.Αλλιως αν το δεις σαν επαγγελμα και προυπηρεσια δεν αξιζει ουτε να το σκεφτεσαι. Θα παρεις το πολυ 5 μορια που με την αναγωγη αν δεν εχεις ξαναδουλεψει θα ειναι προσαυξηση στον επομενο ασεπ 0,5. Παρε ενα ecdl που ποιανει 1 μοναδα! Παράθεση από: maira88 στις Ιουλίου 11, 2012, 01:19:35 pmπφφφ καταλαβα. δε θα κανουμε ποτε την αρχη δηλαδη.ποιος εχει λεφτα για πεταμα τετοιους καιρους; ευχαριστω γ τις αποψεις σας!
πφφφ καταλαβα. δε θα κανουμε ποτε την αρχη δηλαδη.ποιος εχει λεφτα για πεταμα τετοιους καιρους; ευχαριστω γ τις αποψεις σας!