0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρτήθηκαν οι πίνακες, στο e-aitisi.sch.gr, με εκείνους που διαγράφονται απο τους πίνακες σχολικού έτους 2012-2013 λόγω μη αποδοχής της πρόσληψης ή παραίτησης.Δείτε...http://e-aitisi.sch.gr/diagrafentes_12/index.html
Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω την εγκύκλιο! Παλεύω εδώ και ώρες αλλά δε μου ανοίγει το αρχείο. Την έχω κατεβάσει από τη σελίδα του pde, υπουργείου. Τώρα προσπαθώ από το site της Πρωτοβάθμιας της περιοχής μου και από το alfavita. Είμαι η μόνη που δεν την έχω διαβάσει μου φαίνεται!
Το πτυχίο μου λέει μόνο ημερομηνία κτήσης πτυχίου! Το χαρτί με τον βαθμό τον κατέθεσα την πρώτη φορά που έκανα χαρτιά και μου το κράτησαν κ δεν ξαναχρειάστηκε στις επόμενες αιτήσεις... Άμα πάω στη γραμματεία της σχολής θα υπάρξει πρόβλημα να μου βγάλουν άλλο χαρτί με το βαθμό?
Όχι αναλυτική, ήταν απλά ένα χαρτί που έλεγε τον βαθμό. Δεν το έδιναν μαζί με το πτυχίο, το είχα ζητήσει την πρώτη φορά που έκανα τα χαρτιά μου κ το έδωσα μαζί με όλα τ' άλλα. Ευχαριστώ για την απάντηση
Παιδια.......εγω παρατηρησα οτι φετος δεν υπάρχει στην αιτηση "Είμαι επιτυχων στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ"............το ειδε κανενας;;;;.......Δεν ξερω αν εχει και πολυ σημασια αλλα εγω πρωι πρωι θα παρω στο υπουργειο να ρωτησω γιατι λειπει το κομματι αυτο......