0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται να μην δηλώνουμε για ωρομισθιους; και κάτι άλλο δεν έχω καταλάβει καλά εκεί στις περιοχές προτίμησης που λέει Α- Αρκαδίας - Μειωμένου Ωραρίου γράφουμε εμείς δίπλα σε όποια περιοχή θέλουμε το Μειωμένο Ωράριο;
Παράθεση από: haroulalki στις Ιουλίου 13, 2012, 11:47:45 pmΜήπως καταλάβατε τί εννοεί όταν λέει ότι για τους κλαδους στους οποίους έχουν εξαντληθεί τα 60 και 40% δεν θα συνταχθεί ενιαίος πίνακας διορισμών με πραγματική προϋπηρεσία το σχολικό έτος 2012-2013; Αυτο συνεπάγεται ότι οι διορισμοί θα γίνουν από το 24μηνο;Πιθανόν ναι (αν γίνουν) αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την εγκύκλιο διορισμών.
Μήπως καταλάβατε τί εννοεί όταν λέει ότι για τους κλαδους στους οποίους έχουν εξαντληθεί τα 60 και 40% δεν θα συνταχθεί ενιαίος πίνακας διορισμών με πραγματική προϋπηρεσία το σχολικό έτος 2012-2013; Αυτο συνεπάγεται ότι οι διορισμοί θα γίνουν από το 24μηνο;
Παράθεση από: Νίκος στις Ιουλίου 14, 2012, 12:06:44 amΣ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Εχω μια ακόμη απορία.Οι αιτήσεις κατατίθονται φέτος μόνο στις διευθύνσεις και όχι και στα γραφεία α'βαθμιας ή β'βάθμιας εκπαίδευσης ;Δεν υπάρχουν πια γραφεία μόνο στις Διευθυνσεις
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Εχω μια ακόμη απορία.Οι αιτήσεις κατατίθονται φέτος μόνο στις διευθύνσεις και όχι και στα γραφεία α'βαθμιας ή β'βάθμιας εκπαίδευσης ;
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 13, 2012, 03:35:55 pmε οχι και δυτικα! κεντροδυτικα θα ελεγα! Σε σχέση με το σχολείο που τις κάναμε πρόπερσι, που ήταν δίπλα σ' εκείνο τον ΟΤΕ, και που κατάφερνα κι εγώ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή μου, να έχω μια δουλειά και να μπορώ να πηγαίνω ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, χωρίς αυτοκίνητα λεωφορεία κλπ, Δυτικά είναι.Τί τραγικοί άνθρωποι, κι ένα σωστό πράγμα να κάνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους, το αλλάζουν.
ε οχι και δυτικα! κεντροδυτικα θα ελεγα!
Παράθεση από: dpa2006 στις Ιουλίου 13, 2012, 03:34:25 pmεπίσης κατι ακόμα:μπορουμε να παμε σε οποα Δευτεροβαθμια θελουμε;αν δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση η διευθυνση που να θέτει περιορισμούς(Αθήνα και Θεσσαλονίκη), ναι!!
επίσης κατι ακόμα:μπορουμε να παμε σε οποα Δευτεροβαθμια θελουμε;
Αλλού όμως υπάρχουν (μερικά).
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 14, 2012, 01:25:59 amΑλλού όμως υπάρχουν (μερικά).Δε νομίζω στην Α Αθήνας(α/θμια)...Εγώ παίρνω τηλ.εδώ και μέρες σε ένα κοντινό μου γραφείο,αλλά τίποτα(μέχρι πριν κανένα δίμηνο,λειτουργούσε σαν γραφείο της συμβούλου)......Αν κάποιος έχει πληροφορίες για γραφεία που μπορεί να λειτουργούν,ας μας πει.....