0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λογικα και να το τσεκαρεις εφοσον δεν θα γινει νεος πινακας διορισμων δεν θα εχει σημασια...
καλημερα.επειδη δεν μπορω να παω εγω να καταθεσω την αιτηση,μπορω με μια υπευθυνη δηλωση του ν.105 να εξουσιοδοτησω αλλο προσωπο;
το πτυχιο μου θα βαλω επικυρωμενο,την αιτηση συμπληρωμενη κ για καλο και φωτοτυπια α.φ.μ κ ταυτοτητα(αν κ για τους παλιους δεν χρειαζεται)ετσι δεν ειναι;
Το θεωρώ λίγο δύσκολο, σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οι περισσότερες αποσπάσεις και υπάρξει αύξηση ωραρίου....Δεν έχει να χάσει τίποτα, αν το δηλώσει βέβαια...
Στη θέση σου θα επικύρωνα και τα αντίγραφα ΑΦΜ και Ταυτότητας.
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 14, 2012, 10:00:08 amΤο θεωρώ λίγο δύσκολο, σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οι περισσότερες αποσπάσεις και υπάρξει αύξηση ωραρίου....Δεν έχει να χάσει τίποτα, αν το δηλώσει βέβαια...καλημέρα.Μια απορία:γιατί αναμασάμε διαρκώς την σύξηση ωραρίου;Ξέρει κανείς κάτι θετικό;Δε γίνεται να ζούμε με τον μπαμπούλα άνευ λόγου.
Καλημέρα σε όλους. Δεν αφορά εμένα, αλλά μια ωρομίσθια στο σχολείο μου. Με 1 έτος προϋπηρεσία πιστεύετε ότι στο νομό Θεσσαλονίκης (Α΄και